Βίδεο κλιπ μιας άλφα αισθητικής

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
βρε Νιικο, δεν είδες τα προηγούμενα βίντεο; :))))

Δεν κολλάει αυτό εδώ.

(Όχι τίποτα, χάρηκα γιατί είναι από τα αγαπημένα μου νήματα)
 
Νομίζω ότι αυτό κολλάει λίγο σε αυτό το νήμα. Γενικά δεν ξέρω αν είχαν στο μυαλό τους ότι γύριζαν βίντεο κλιπ ή αν απλά κόλλησαν μαζί κλιπάκια από τις διακοπές τους. Κάθε φορά που το βλέπω σκάω στα γέλια, ειδικά εκεί που ο τύπος με τα βατραχοπέδιλα ρίχνει από το φυσούνι της μάσκας του νερό αλλά πάνω στους άλλους πέφτει νερό ποσότητας κουβά...

 

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
Χθες βράδυ είχα κέξ; :))))

Λοιπόν, το επόμενο αξίζει να το δει κανείς μέχρι το τέλος. Τα λόγια είναι φτωχά...

 
Last edited:
Το πιο αστείο βίντεο κλιπ κατ εμέ

Αστείο είναι το κλείσιμο του βίντεο κλιπ. Έχουν βγει κι άλλες εκδόσεις, εξίσου αστείες, του συγκεκριμένου τραγουδιού με διαφορετικό τέλος.

Βρίσκω το συγκεκριμένο συγκρότημα πολύ διασκεδαστικό. Ρίξτε μια ματιά και σε άλλα βίντεο κλιπ του συγκροτήματος, αξίζει τον κόπο.
 

Πεταλούδα

Θαλασσογέννητη Ελπίδα των Ηλιόμορφων Ονείρων
Προσωπικό λέσχης
@Ειφφελ, το άλλο χιούμορ που έχει το βίντεο κλιπ με το τραγούδι του Κελαηδόνη (όπως και σε άλλα που το έχω πετύχει), είναι η ακριβής αντιστοιχία εικόνας με τον στίχο που ακούγεται εκείνη την στιγμή, τόση φαντασία πχια!

Απίθανες οι κάλτσες σου @Λένκοβιτς!! Αν πετύχαινα με τέτοια σχέδια, θα ήθελα να έβρισκα με τον αγαπητό μου Άνιμαλ. :ωραίος:

@ΚρίτωνΓ, δεν πειράζει, συγχωρείσαι, γιατί έβαλες αυτήν την ωραία εκτέλεση του τραγουδιού των Queen. :))))

Δεν νομίζω πάντως να είμαστε αρχαίοι όσοι μεγαλώσαμε με μάπετ! Εμένα παράδειγμα δεν έχει έρθει ακόμα η σειρά μου για το εμβόλιο. :φιρουλί: :χαχα:
 
Νομίζω ότι αυτό το βίντεο αποδεικνύει πως όλοι μπορούμε να γίνουμε καλλιτέχνες, αρκεί να μην ντρεπόμαστε να γίνουμε ρεζίλι.

(Αν και για τον εαυτό μου μάλλον προσβλέπω σε μια καριέρα στα εικαστικά, με μερικά αόρατα έργα. Τώρα που το σκέφτομαι, ίσως και το τραγούδι δεν αποκλείεται, με κάποια πιο ιδιαίτερα άσματα...)
 
Top