Recent content by Βάγγυ

 1. Βάγγυ

  Χριστούγεννα! (Χωρίς αυτά ο χρόνος δεν ξεκινά...)

  Από μέσα Νοέμβρη το ράδιο παίζει μόνο easy που βάσει όλη μέρα χριστουγεννιατικα. :φιρουλί:
 2. Βάγγυ

  Διάβασε ένα αγαπημένο μου βιβλίο (2021)

  Εννοείται μέσα κι εγώ. 1) Έθιμα ταφής - Χ. Κεντ. 2) Τσερνομπίλ, ενα χρονικό του μέλλοντος - Σ. Αλεξιεβιτς. 3) Το μονοπάτι για τα βάθη του Βορρά - Ρ. Φλαναγκαν.
 3. Βάγγυ

  Νήμα για εφήμερα μηνύματα (που όμως θα μείνουν για πάντα στην καρδιά μας)

  @Τσίου Ειμαστε σε φάση, ας βρούμε κι ας είναι με μεσιτικό. Για πείτε, το νεφρό πόσο πάει; :χαχα: @Αντέρωτας Μη βάζεις ιδέα στη Τσίου, θα σου δώσει τη δική της θέση.
 4. Βάγγυ

  Νήμα για εφήμερα μηνύματα (που όμως θα μείνουν για πάντα στην καρδιά μας)

  Δυστυχώς ξέρω γι' αυτο είπα να γράψω κι εδώ. Θα συγκατοίκησω με φίλη μου όποτε θα δίναμε κάτι παραπάνω κι ας μην είναι πολλά τμ. Να βγει η χρονιά ίσα ίσα. @Στιλλ ιλλ αχ δυστυχώς με παίρνουν εδώ, μακάρι να με έπαιρναν αλλού. Αλλα δυστυχώς αν δεν ήμουν Αθήνα, δε θα ημουν πουθενά. :( Αν παρ'ολα...
 5. Βάγγυ

  Νήμα για εφήμερα μηνύματα (που όμως θα μείνουν για πάντα στην καρδιά μας)

  Παιδιά της Αθήνας, ξαναρθα Αθηνα. Έχει κανένας σας κατά νου κανένα σπίτι να νοικιάζεται προς Δάφνη, νέος κόσμος, Κουκάκι ή γενικά κοντά σε κόκκινη γραμμή; Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη, δεν ξέρω πού αλλού να γράψω μπας και βρω τίποτα.
 6. Βάγγυ

  Ποιo βιβλίο αγόρασες σήμερα;

  @Ιαβερης Το ίδιο ακριβώς σκέφτηκα κι εγώ. Κι είναι όντως πολύ όμορφο το περιεχόμενο και για παιδάκια δημοτικού, πολύ ευχάριστο. Έβγαλαν ακόμη ένα τώρα πρόσφατα, γεωγραφία για αγεωγραφητους, το οποίο με τράβηξε ιδιαίτερα. Θα το τιμήσω στο μέλλον. :αγαπώ:
 7. Βάγγυ

  Ποιo βιβλίο αγόρασες σήμερα;

  Πέρασα μια βολτα από την πρωτοπορία σήμερα και πήρα: 1) Η γεωγραφία είναι πολύ κουλ - ακτιβιτι μπουκ για παιδιά (μου φάνηκε πολύ ωραίο για παιδάκια δημοτικού) 2) Τι θυμασαι απο τον θάνατό σου, του Πυθαγόρα Ελευθεριάδη. Βιβλίο ενός νεαρού που βρήκα τυχαία στην κοινότητα του μπουγκσταγραμ και με...
 8. Βάγγυ

  Ποιο βιβλίο διαβάζεις τώρα;

  @Στιλλ ιλλ Την έχω ήδη δει τη σειρά, γι' αυτό ξεκίνησα και τα βιβλία. :ρ Νομίζω πρέπει να την είχα δει, εξίσου γρήγορα κι εγώ. :χαχα: Το κακό είναι πως έχω μόνο τα 2 πρώτα (στην ουσία το 1ο μόνο βιβλίο απλά σπασμένα σε δύο μέρη) και προς το παρόν, δεν προτίθεμαι να αγοράσω τα επόμενα, κυρίως στα...
 9. Βάγγυ

  Ποιο βιβλίο διαβάζεις τώρα;

  Σε έντυπο, ξεκίνησα τελικά να διαβάζω το Outlander, το 1ο μέρος του 1ου βιβλίου το οποίο πάει πολύ πιο γρήγορα από τις καραβίδες.
 10. Βάγγυ

  Κωνσταντίνος Κέλλης: "Άγιοι Τίποτα"

  Πολύ ωραία η παρουσίαση σου, θα συμφωνήσω! Οι υπόλοιποι, μην το φοβηθείτε για το στοιχείο του τρόμου. Δε στοχεύει εκεί, ούτε είναι τόσο εμφανές, ειδικά αν είσαι έστω και λίγο εξοικειωμένος/η με αυτό.
 11. Βάγγυ

  Ηλικία Μελών

  @Βιβλιολάγνος ακριβως το ίδιο και εγώ. :)
 12. Βάγγυ

  Προτάσεις για σειρές

  @Χρυσόστομος θα συμφωνήσω. Επίσης, για την πλοκή πατάς τις 3 τελίτσες...⬇️ Κι εκεί το τρίτο γράφει spoiler και επιλέγεις εκείνο.
 13. Βάγγυ

  Ποιο βιβλίο διαβάζεις τώρα;

  Χαχα, μια από τα ίδια δηλαδή. Έγινε, θα σε κρατήσω ενήμερη. :ωραίος:
 14. Βάγγυ

  Ποιο βιβλίο διαβάζεις τώρα;

  Α, @Στιλλ ιλλ καλό είναι; Ακούω καλά σχόλια. Καλά μην περιμένεις τώρα στα κοντά, ξεκινάω δύο κι αυτό είναι σε ηλεκτρονική μορφή, να το διαβάζω τα βράδια, οπότε δε θα τελειώσει σύντομα. :ρ Για το έντυπο δεν έχω κατασταλάξει ακόμη. :ρ
 15. Βάγγυ

  Ποιο βιβλίο διαβάζεις τώρα;

  Ωραία η φάρμα των ζώων, θα πάρω και το 1984 κάποια στιγμή. Τώρα προς το παρόν λέω να διαβάσω το Εκεί που τραγουδάνε οι καραβίδες .
Top