Δυστυχώς τον πικρό καφέ τον έχω διαβάσει όπως ανέφερα και στις πρώτες σελίδες αλλά είχα κάποιες μέρες να μπω και δεν σας πρόλαβα..αλλά σας λέω ότι δεν μου άρεσε...Πιστεύω ότι υπάρχουν πολύ καλύτερά της!
Το τελείωσα και εγώ απλά δεν είχα χρόνο να μπω να γράψω τις εντυπώσεις μου! Το βρήκα καταπλητικό, μου κράτησε το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος και μπορώ να πω πως θα πάω να πάρω και άλλα αστυνομικά μυθιστορήματα απο την Α.Κρίστι..!
Μήπως ξέρεις που μπορώ να βρώ όλες τις ιστορίες του Σέρλοκ Χολμς με χρονολογική σειρά?Θέλω να διαβάσω κάποια περιπέτεια με τον Σέρλοκ Χόλμς μιας και δεν έχει τύχει μέχρι τώρα αλλά θέλω να τα διαβάζω με χρονολογική σειρά!
Άρη έχεις διαβάσει παρακάτω ή μου φαίνεται?Γιατί αλλιώς ο συλλογισμός σου δεν μου φαίνεται πολύ λογικός..
Εγώ εάν έπρεπε να επιλέξω θα έλεγα ότι το έκανε ο Λάζαρους(δεν ξέρω εάν είναι με ή χωρίς την συνεργασία της φίλης της Νικ) Αυτό το σκηνικό με τον πίνακα δεν μου φάνηκε τυχαίο!
Αυτό ότι δεν είναι παράλυτη μου πέρασε και εμένα απο το μυαλό!Αλλά το σενάριο που μου κάνει περισσότερο είναι να κρύβει κάτι μέσα του αυτός ο πίνακας που ζήτησε να αγοράσει ο Λάζαρους!
Στα ταξίδια μου όπως Αθήνα Θεσσαλονίκη όταν ταξιδεύω με αυτοκίνητο συνήθως ακούω μουσική γιατί τα βιβλία με ζαλήζουν!Αλλά με τραίνο το βιβλίο είναι απόλαυση.!Στα ταξίδια γενικά μ'αρέσει να διαβάζω μεγάλα βιβλία (π.χ 500 σελίδες) για να μην μου τελειώσουν..Γιατί κακά τα ψέμματα της Α.Κρίστι δεν...