Search results

1. Σελεφά

Ποιο βιβλίο τελείωσες σήμερα;

Πάντως λειτούργησε το ένστικτο και τα πήρες με τη σειρά 😀
  2. Σελεφά

Είναι διλογια και λέγεται The Book of Art. Την έχω καιρό στη λίστα μου. Γενικά δε με έπεισε να το διαβάσω, είναι και λίγο κάποια αρνητικά σχόλια... Είναι και ότι το μάτι εύκολα πεταρίζει προς άλλα βιβλία... Έμεινε πίσω...
  3. Σελεφά

Το τελευταίο διάστημα δυσκολεύομαι πάρα πολύ με το διάβασμα. Δεν μπορώ να διαβάσω εύκολα κάποιο βιβλίο και ας ξέρω ότι μπορεί να μου αρέσει. Με χίλια ζόρια τελείωσα Devolution: A Firsthand Account of the Rainier Sasquatch Massacre του Max Brooks. Δεν μπορώ να πω ότι μου άρεσε και όσο το...
  4. Σελεφά

Βιβλία που θέλω να αγοράσω (και γιατί)

Έχοντας αγοράσει κάποια βιβλία από την παλιά μου λίστα προσθέτω τα παρακάτω, Βιβλία σειρών που είναι προς ολοκλήρωση: The King of Thorns (βιβλίο 2ο της σειράς The Broken Empire) του Mark Lawrence The Murderbot Diaries, (βιβλία 2o, 6o και 7o) της Martha Wells, (καλά πιθανόν να βγάλει και άλλα...
  5. Σελεφά

Ποιo βιβλίο αγόρασες σήμερα;

Βρήκα προσφορά το 1ο και το 3ο βιβλίο της σειράς The Broken Empire του Mark Lawrence σε σκληρό εξώφυλλο και τα τσίμπησα. Το 1ο βιβλίο της σειράς The Prince of Thorns είχε κυκλοφορήσει στα ελληνικά από τις εκδόσεις Χρυσαλίδα, αλλά δυστυχώς ανακοίνωσαν ότι δεν ξέρουν πότε θα εκδώσουν τα άλλα τις...
  6. Σελεφά

Ψιλή κουβέντα για βιβλία κ.τ.λ.

@Πράκτωρ ΔΔ δε έχω ιδέα τι από τα 2 ισχύει. Καααααποια στιγμή που θα θέλω να κάνω πουρέ το κεφάλι έχω πει ότι θα διαβάσω το πρώτο βιβλίο.
  7. Σελεφά

Λέξεις που χρησιμοποιούμε χωρίς να ξέρουμε τι σημαίνουν

Χλεμπονιάρης (хлеб / χλιέμπ), Η εξήγηση από το slang.gr είναι το ψωμί στα ρώσικα και γενικά σε πολλές σλαβικές γλώσσες. Αυτός που πεινάει, ο πεινασμένος, όντας αδύνατος, αδύναμος και γενικά κιτρινισμένος και σε κακή εμφανισιακή κατάσταση, το πρώτο πράγμα που ζητάει είναι хлеб / χλιέμπ /ψωμί...
  8. Σελεφά

Είμαι μεγάλη βιβλιοκουτσομπόλα... πχ το dinosaur erotica το πετυχα όταν έψαχνα alternative history με δεινόσαυρους. Θα επανέλθω σίιιγουρα με κάποιο καινούργιο στο μέλλον... Μείνετε συντονισμένοι
  9. Σελεφά

Και εγώ το ίδιο αναρωτιέμαι... :χμ: Ωστόσο, μπορώ να πω ότι το dinosaur erotica είναι πιο πρωτότυπο. :μουάχαχα: (νομίζω το έχω αναρτήσει ξανά)
  10. Σελεφά

Και ψάχνω να βρω κανένα sci-fi να διαβάσω, γιατί γενικότερα μπουσουλάω με ό,τι και να έχω πιάσει και πέφτω πάνω σε αυτό.... :μουάχαχα:Ρομαντζο με εξωγήινους... Galactic Alpha’s Conquest Series by Stella Cassy
  11. Σελεφά

Έχεις δοκιμάσει να απενεργοποιήσεις όλες τις ειδοποιήσεις από τις ρυθμίσεις; Αν ναι στείλτους ένα εμαιλ για να το κοιτάξουν.
  12. Σελεφά

Ποιο βιβλίο διαβάζεις τώρα;

@Πράκτωρ ΔΔ τη σειρά Licanius του James Islington την έχεις διαβάσει;
  13. Σελεφά

Α! ένα ακόμα βιβλίο που θέλω να διαβάσω από τότε που είδα την ταινία... Πουφ! μικρή ζωή... :κατάρα:
  14. Σελεφά

Βιβλιονέα

Μα πολύ πίσω....
  15. Σελεφά

Βιβλιονέα

Με χαλάει το εξώφυλλο. Από κοντά που το είδα έχει ωραίο χαρτί, σκληρότερο, κανονικά γράμματα για ανάγνωση. Για μετάφραση η αλήθεια είναι δε ξέρω.
  16. Σελεφά

Γρίφος: Το στέκι τής Λέσχης τού Βιβλίου

Βασικά απάντησα στο νήμα πάνω από εμένα που θεώρησα ότι είναι γρίφος (;;;).:μουάχαχα::χαχα: Κοτσομπόλευσε ελεύθερα... :τρέλα:
  17. Σελεφά

Γρίφος: Το στέκι τής Λέσχης τού Βιβλίου

Καβγά; Σεξ; Ταξίδι; Θάλασσσα; Γουρουνιά στο φαϊ; Α! έχοντας δει όλες τις ταινίες του Άρχοντα των Δαχτυλιών (the extended edition φυσικά) στη σειρά;
  18. Σελεφά

Ποιο βιβλίο διαβάζεις τώρα;

Συνεχίζω να δυσκολεύομαι με το διάβασμα. Αφού άφησα -για την ώρα- τα παρακάτω Neverwhere του Neil Gaiman The Black Company του Glen Cook The Order of the Pure Moon Reflected in Water της Zen Cho και παράτησα το After the Flood της Kassandra Montag. Ε! δεν έβγαζε νόημα ο κόσμος και επίσης...
  19. Σελεφά

Αγόρασα το βιβλίο Network Effect (Βιβλίο 5ο της σειράς The Murderbot Diaries) της Martha Wells. Μεταχειρισμένο φυσικά στα 11 ε μαζί με τα μεταφορικά. Το 1ο βιβλίο της σειράς κυκλοφορεί στα ελληνικά με τίτλος Κόκκινος Συναγερμός... Μπήκα να δω μήηηπως βγήκε και το 2ο βιβλίο της σειράς και είδα...
  20. Σελεφά

Έχετε ακούσει για τα μάνγκα;

Α! Μάλιστα. Έπεσα στις εξαιρέσεις δηλαδή... Αυτό για το ενήλικη αλλά παιδικό σώμα δε φαντάστηκα ότι είχε κανονικοποιηθεί στα μάνγκα ή βασικά ότι υπήρχε, γιατί σε άλλα μέσα βλέπω ότι ψιλό έχει εξαφανιστεί. Στα βιβλία υπάρχει πρόβλημα στα φαντασίας που πολλοί βάζουν την εκάστοτε ηρωίδα στα 16, ή...