Search results

1. Ν

Πολλά Χαιρετίας!

Καλως ήρθες και απο μένα!:)))
  2. Ν

Όταν ταξιδεύω...

Καλά βρε...ούτε μισό σχόλιο δεν μου κάνατε;....:ωιμέ: Τόσο άσχημα τα είπα...:λυγμ: Χμμ μάλλον δεν ξέρατε τι να γράψετε...σας άφησα άφωνους:χαχα: Το ξέρω:μαναι:
  3. Ν

Πες ένα "γεια"

Καλως ήρθες και απο μένα:)))
  4. Ν

Όταν ταξιδεύω...

Είμαι σιγουρή πως σε αυτό με νοιώθετε... Το βιβλίο ήταν για μενα πάντοτε ένα μικρό ταξίδι... Υπήρξαν βιβλία που πραγματικά με απορρόφησαν τόσο που έκανα μια μικρή προσπάθεια να επανέλθω στην πραγματικότητά... ενώ για λίγη ώρα ακόμη μπορεί είχα τους ήρωες στο μυαλό μου και να σκεφτόμουν την...
  5. Ν

Μία ψήφος: Ένας μύθος

:μουάχαχα:....Και να φανταστείτε πως τόσο καιρό έσκαγα που χάσαμε την ευκαιρία να μιλάει Ελληνικά όλη η Ευρώπη!Πραγματικά με πείραζε πολύ...μα για μια παλιοψήφο!:χαχα:
  6. Ν

Γειά σας και απο την Νεφέλη

Μα τι ομορφα πραγματάκια μου γράψατε καλέ όσο έλειπα :λυγμ:...Απαράδεκτη που δεν μπήκα νωρίτερα!Θα είμαι περισσότερο συνεπής!Σας ευχαριστώ και πάλι για το καλωσόρισμα!!!:γιούπι:
  7. Ν

Παιδιά σας ευχαριστώ όλους σας για το θερμό καλώσορισμα!Αισθάνομαι ήδη πολύ άνετα στο φορουμάκι σας!:γιούπι: ΥΓ.Αγαπητέ Σοφολογιότατε δεν παρεξηγιέμαι βρε! Καλή μου διαμονή λοιπόν και πάλι καλώς σας βρήκα!!Μπα παναθεμα σας με συγκινήσατε...:κλαψ:
  8. Ν

Γειά σας. Με λένε Νεφέλη(κυκλοφορώ συνήθως σαν misspepper,και αυτό το παραθέτω για όσους με ξέρουν). Χάρηκα που μπήκα στην παρέα σας!Και η πρώτη καλή εντύπωση που αποκόμησα είναι πως δεν υπάρχουν πουθενά ξένοι χαρακτηρισμοί(π.χ εμοτικονς-φατσούλες). Ανήκω στους ανθρώπους που τους αρέσει όπου...