Αγαπημένοι παλιοί φίλοι γεια σας. Με αυτή την ανάρτηση θέλω να σας προειδοποιήσω για την κακοήθεια και την κουτοπονηριά ενός νέου εκδοτικού οίκου, της "Ηλιαχτίδας", ώστε να μην την πατήσετε και να μην τους εμπιστευτείτε τον πνευματικό σας κόπο.
Πριν από λίγο καιρό, η "Ηλιαχτίδα" προκήρυξε...
Πράγματι, είχε γνώσεις μαιευτικής και γυναικολογίας, καθώς και ψυχολογίας, καθώς συμβούλευε γυναίκες με διάφορα προβλήματα και έδινε κανονικότατα ιατρικές συμβουλές. Επίσης στήριζε ψυχολογικά πολλά κορίτσια, αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες και γράφοντάς τους τεράστια μηνύματα. Μιλούσαν όλες για...
Έτσι ακριβώς είναι Φάρε. Ακόμα κι εγώ θεωρώ τον εαυτό μου καχύποπτο και γενικά υποψιασμένο σε σχέση με τους κινδύνους του ίντερνετ, δεν σκέφτηκα ποτέ ότι πίσω απ' αυτήν την ιστορία θα μπορούσε να κρύβεται ένας απατεώνας ή, ακόμα χειρότερα, κάποιο κύκλωμα. Δεν μπορώ να χωνέψω ότι κάποιος αφιέρωσε...
Ακούστε τι έγινε στο facebook. Εδώ και καιρό είμαι μέλος μιας κλειστής ομάδας για εγκύους και νέες μητέρες, αλλά και γυναίκες που αντιμετωπίζουν γυναικολογικά θέματα, χειρουργεία κ.ο.κ. Την ομάδα έχει δημιουργήσει ένας πολύ γνωστός μαιευτήρας και χειρούργος γυναικολόγος και αποτελείται σε μεγάλο...
Βρε συ εμφανέστατο ήταν, απλώς εγώ είμαι χαζή. Δεν πρόσεξα ότι την ανάρτηση την έκανες εσύ, και νόμισα ότι ήταν το μήνυμα που είχε λάβει ο Κόμης. :p
Κόμη πώς αισθάνεσαι που θα αποχωριστείς τη συλλογή σου; Τα έχω μαζέψει κι εγώ τα τεύχη μέσα στα χρόνια (εκτός από 2-3 νομίζω) και παρ' όλο που...
Κομιξιολόγος; Σε συνδυασμό με το όνομα (Πελοπίδας Μαγκουάιρ!) θα έλεγα ότι είναι πλάκα. Πληρώθηκες ήδη;
Εντιτ: τώρα είδα ότι το τελευταίο μήνυμα είναι απ' τον Ιπποπόταμο.
Θα πω κακία τώρα. Μου τη δίνει πολύ όλη αυτή η σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζουν οι κοπέλες, οι σχεδιαστές κ.λ.π. το επάγγελμα του μοντέλου. Δηλαδή, πραγματικά, όλα τα άλλα επαγγέλματα (όλα όσα μπορώ να σκεφτώ αυτή τη στιγμή) μου φαίνονται πολύ πιο παραγωγικά και χρήσιμα. Κι εντάξει, είσαι...
Το πήρα το βιβλίο! Πάαααρα πολύ καλαίσθητη έκδοση! Χίλια μπράβο σε όποιον έκανε με τόσο μεράκι την καλλιτεχνική επιμέλεια. Με τόσα που έχουμε ακούσει για τους λογοτεχνικούς διαγωνισμούς, δεν περίμενα ότι απ' αυτόν θα προέκυπτε ένα τόσο όμορφο αποτέλεσμα.
Από τις ιστορίες, έχω διαβάσει μόνο...
Δεν μου αρέσουν και πολύ τα τελευταία έργα του. Την παρακμή του την εντοπίζω κάπου στη σειρά με τον Παράδεισο. Από κει και πέρα δεν μου άρεσε πραγματικά καμία δουλειά του. Πριν είχε δημιουργήσει σπουδαία έργα και χαρακτήρες με βάθος και ψυχαναλυτικό ενδιαφέρον (Κόκορας, Ισοβίτης, Σπουργίτια...
Κι όμως, ο Χιλ έκανε συγγραφική καριέρα καμιά δεκαετία, με τις επιτυχίες του και τα μπεστ σέλερ του, χωρίς να γίνει ευρέως γνωστό ποιανού γιος είναι. Εγώ τον βρίσκω πολύ καλό συγγραφέα απ' τα λίγα του που έχω διαβάσει. Δεν είναι Κινγκ, σίγουρα. Ο Κινγκ είναι ένα ανεπανάληπτο φαινόμενο για μένα.
Ας είναι ό,τι θέλει, δεν με απασχολεί. Δικαίωμά του να κάνει ό,τι σάτιρα θέλει, όπου θέλει. Είναι ένας καλλιτέχνης που θα εκτιμώ και θα αγαπώ πάντα, όμως ομολογώ ότι τώρα πια δεν μου αρέσει.
Έχω κάνει τα εξής σκηνικά :)) :
1. Είχα δανείσει βιβλίο σε συνάδελφο, η οποία το κράτησε πάνω από χρόνο. Κάποια στιγμή άρχισα να της το ζητάω όλο και πιο επίμονα, χωρίς αποτέλεσμα. Το ξέχναγε! Τελικά, με τρόμο πληροφορήθηκα ότι είχε παραιτηθεί κι ότι μέσα στις επόμενες μέρες θα έφευγε για να...
Έλλη είσαι καταπέλτης! Δεν διαφωνώ σε τίποτα παιδιά, ούτε θέλω να τον απενοχοποιήσω (αλίμονο). Όμως σ' αυτά που λέει για κεραυνούς και διαβάτες και γυμνιστές (για τις χθεσινές του δηλώσεις λέω) δεν μπορείς να μην διακρίνεις και παραφροσύνη ΕΚΤΟΣ από σκατοψυχιά. Αν δεν ήταν αυτός που είναι, ποιος...
Βρε παιδιά, αυτός ο Αμβρόσιος είναι παράφρων, δεν είναι εμφανές; Το χει χάσει, είναι και διακοσίων ετών. Εδώ λέει πως ο θεός πετάει κεραυνούς στους περαστικούς σαν τον Δία στα καρτούν. Κανονικά θα κύρηττε σε κανένα βαγόνι του ΗΣΑΠ και θα τον λυπόμασταν. Του δίνουμε σημασία και αξία γιατί έχει...
Σ' ένα παλιό αναγνωστικό της Β' Δημοτικού, υπάρχει αυτό το όμορφο ποιηματάκι του Βιζυηνού, που έχει και μια ωραία δόση λαϊκής γλώσσας ("λοφίο πρώτης!") .
Διαπιστώνω ότι μου τη δίνει στα νεύρα η λέξη "κρεατένια". Τη βρίσκω άκρως ενοχλητική (με την έννοια του disturbing). Μα δεν μπορούσε να...