Κι εγω. Μονο μια φορα ετυχε να ειμαι Αθηνα την περιοδο του παζαριου και το τιμησα δεοντως. Και αλλη μια φορα, αγγαρεψα φιλο που μενει Αθηνα και του εδωσα λιστα με οσα ηθελα. :))))
@Έλλη Μ
Ριξε μια ματια στην τετραλογια της Ετοιμοθανατης Γης, του Τζακ Βανς. Εχω διαβασει μονο Τα μάτια του ανώτερου κόσμου, προς το παρον και το βρηκα πολυ ωραιο.
Για να ειμαι στο πνευμα των ημερων, επελεξα να ξεκινησω το Χαρτι και Καλαμαρι, του Ηλια Φουντουλη. Μικρες, σκοτεινες ιστοριες με φοντο τα Χριστουγεννα.
Απο εκδοσεις Εστια, που εχουν bazaar με 50% εκπτωση μεχρι αυριο, παρηγγειλα τα παρακατω
Η Μεγαλη Χιμαιρα, του Μ. Καραγατση
Η Πριγκηπεσα Ιζαμπω, του Τερζακη
Το μυθιστόρημα των τεσσάρων, των Μυριβηλη-Βενεζη-Τερζακη-Καραγατση
Μακαρι να τα καταφερεις. Εγω το ειχα διαβασει 3 φορες στο καπακι, οταν το ειχα παρει. Και θα ηθελα να το ξαναπιασω, αλλα οπως λενε "so many books, so little time".
Αν για τη νουβελα εννοεις το "Ο Ανεμος μεσα απο την Κλειδαροτρυπα", το ειχα διαβασει οταν επρεπε, μεταξυ 4ου και 5ου βιβλιου. Εκτος κ αν υπαρχει και αλλο βιβλιο και μου εχει διαφυγει.
Εννοειται οτι ολο και κατι θα γραψω ΟΤΑΝ ολοκληρωσω τη σειρα.
Ο Μαγος και η Γυαλινη Σφαιρα, ειναι το πιο...
Τελειωσα τον 6ο τομο του Μαυρου Πυργου του Κινγκ, Το Τραγουδι της Σουζανας. Θα κανω ενα διαλειμμα με Το Στριψιμο της Βιδας, του Χενρι Τζεϊμς και μετα θα προσπαθησω να τελειωσω τον Μαυρο Πυργο μεχρι το τελος του ετους.
Θα γινω λιγο (και για λιγο) ο περιεργος της παρεας, γι'αυτο σχωρατε με. Επειδη το πηρε το ματι μου και καπου αλλου στο φορουμ, οπου κι εκει ειχες γραψει "Βορας", να επισημανω οτι ο τιτλος ειναι "Βορά Ορνιων".
Ευχαριστω και συγγνωμη. :))))
Δεν εχω διαβασει τα Παιδια, αλλα για το Τιγκανα κοβω ο,τι δεν κοβεται! :)))) Επισης, μην κοιτας που ειναι δυο τομοι, μια ιστορια ειναι που απλως την εσπασαν σε δυο βιβλια.
Απο συγχρονους διαβασα και μου αρεσε το Εκείνος που ψιθυρίζει πάνω από τα βουνά, του Γιωργου Γιωτσα, οποτε αν σου κανει και η θεματολογια, στο προτεινω.
Δεν μου αρεσει οταν στα ροδακινα/νεκταρινια εχει σκιστει στα δυο το κουκουτσι και εκει που απολαμβανω το φρουτακι μου πρεπει να φτυνω τα κομματακια του κουκουτσιου. :γρμβ: