Search results

1. Α

Εδουάρδος Σιρέ (Ed. Schure): "Οι μεγάλοι Μύστες"

Άλιστερ, Άλιστερ, τι σου 'χω κάνει ? Είχα πολύ καιρό να γράψω... αλλά μη νομίζετε ότι δε σας παρακολουθώ και δε σας σκέφτομαι... :)) Μια και αναφέρθηκε κι ο Κρόουλι σκέφτηκα να μη μείνουμε παραπονεμένοι όσοι από μας έχουμε ροπές προς τον αποκρυφισμό, έστω κι επιδερμικά... έτσι κι αλλιώς, σιγά...
  2. Α

"Kακές" λέξεις

γυμνοσάλιαγκα, νυκτάλωπα, πλατύποδα, ζουάβε! Διαβάζει κανείς Ten Ten? Είμαι η Τάτη (Τατιανή), μικρότερη αδελφή της Αλεξάνδρας και χρησιμοποιώ το λογαριασμό της για να σας ενημερώσω ότι το αδελφάκι μου ξαναγύρισε στη Νέα Ζηλανδία. Εγώ μένω μόνιμα στην Αθήνα. :))))
  3. Α

Μια ακόμη Αλεξάνδρα; Μήπως δημιουργώ συνωστισμό;

Ευχαριστώ, Λορένα. Σήμερα μπήκα φουριόζα κι αποφάσισα να τακτοποιήσω όλες μου τις «υποχρεώσεις». :) Ευχαριστώ, Γλωσσολάγνε, ευχαριστώ θερμά. :)) Καλησπέρα Φαροφύλακα, τελικά σ' την έλυσα την περιέργεια... χωρίς όμως σπουδαία αποτελέσματα! :))) Τα κατάφερα κι εδώ... ελπίζω, αποτελεσματικά. :))))
  4. Α

Από πού το παρωνύμιό σου;

Αχ, Φαροφύλακα, Φαροφύλακα... Τίποτε το ρομαντικό ή μυστηριώδες... απλά, το ονοματεπώνυμό μου. Αλλού χρησιμοποιώ το Alexandra1987. Είναι όνομα + ημερομηνία γέννησης. Συγνώμη, αν σε απογοήτευσα. :)
  5. Α

Μια ακόμη Αλεξάνδρα; Μήπως δημιουργώ συνωστισμό;

Χαίρομαι που σας γνωρίζω. :) Ίσως χρειαστώ λίγη βοήθεια στην ξενάγηση... :))