Search results

 1. Βιστέρια

  Ποιo βιβλίο αγόρασες σήμερα;

  Μετά από πολύ καιρό μπήκα σε βιβλιοπωλείο και βγήκα με τα εξής : 4.48 Ψύχωση- S. Kane. Ο άνθρωπος που κοιτάζει - Moravia. Ίμερος και κλινοπάλη- Παπαγιώργης. Σιγά σιγά με βλέπω να παίρνω όλα τα δικά του... Ο ύπνος των δικαίων - Wolfgang Hilbig Τα κείμενα: Τύποι και Πρότυπα. - Adam Jean- Michel.
 2. Βιστέρια

  Ποιo βιβλίο αγόρασες σήμερα;

  Βιβλιαράκια που αγόρασα αυτόν τον μήνα και στόλισαν το καλοριφέρ μου( δε μπορώ να ασχοληθώ πάλι με τα ράφια, ό,τι χώρεσε, ιναφ :κατάρα:) - «Άρης», της Κοφτερού και του Μακρόπουλου. «Επιτάφιος για έναν μικρό νικητή», Machado de Assis. «Κάπα», Akutagawa . «Σύνδρομο Αγοραφοβίας», Παπαγιώργης. «Η...
 3. Βιστέρια

  Ποιo βιβλίο αγόρασες σήμερα;

  και αν ειναι και "σπουδαίος σιωπητής", είναι ο ακίνητος δρομέας του Χιόνη (άσχετο!) Αγόρασα την άδεια καρέκλα του Μακρόπουλου ,γιατί μου άρεσαν τα περιεχόμενα.
 4. Βιστέρια

  Ποιo βιβλίο αγόρασες σήμερα;

  Πολύ ωραίο βιβλίο αυτό, όπως και το "Ρευστοί Καιροί" του ίδιου!! :αγαπώ:
 5. Βιστέρια

  Ποιο βιβλίο τελείωσες σήμερα;

  Κι εγώ έχω προσπαθήσει 2 φορές να το ξεκινήσω το σφαγείο αλλά δε βγαίνει με τίποτα.
 6. Βιστέρια

  Ποιo βιβλίο αγόρασες σήμερα;

  Στην απομόνωσή μου παρέα με τον κοβιντ (και είχα πειστεί σχεδόν ότι είμαι αθάνατη! :ωιμέ:) έστειλα την καλή μου φίλη να μου πάρει την Δίψα της Σάρα Κέιν, τη Πλατεία Ουάσιγκτον του Χένρι Τζέιμς και τα Ασημένια φίδια και άλλα διηγήματα του Ρίλκε.
 7. Βιστέρια

  Ποιο βιβλίο διαβάζεις τώρα;

  Ο υπέροχος Γκατσμπυ, που δεν με ενθουσίασε ουτε αυτός ιδιαίτερα. Ήταν απλώς οκει. Δεν διαφωνώ ότι είναι χαρισματικός αλλά δεν μου είναι αρκετό, συνολικά μου φαίνεται ξεπερασμένος. Γούστα είναι αυτά.
 8. Βιστέρια

  Ποιo βιβλίο αγόρασες σήμερα;

  Αγόρασα την "Άγρια Ερημιά" του Καρράσκο και το "Ναυάγιο με Θεατή" του Μπλούμενμπεργκ, και τα δυο απ'τις εκδόσεις Αντίποδες.
 9. Βιστέρια

  Ποιο βιβλίο διαβάζεις τώρα;

  Διαβάζω το "Τρυφερή είναι η νύχτα" του Φιτζέραλντ και δεν έχω βαρεθεί περισσότερο με βιβλίο τα τελευταία δυο χρόνια! :νύστα: Ήταν η ύστατη προσπάθεια να τα βρω με τον Σκοτ, δεν με τραβάει ούτε η θεματολογία ουτε η γραφή του.
 10. Βιστέρια

  Μ' αρέσει… Δεν μ' αρέσει…

  Μπροστά από σόμπα ειδικά...
 11. Βιστέρια

  Για την αγορά βιβλίων μέσω Ίντερνετ

  Μόνο αυτά που έρχονται από χώρες εκτός της Ε. Ε περνάνε απο τελωνείο. Μη βασίζεσαι πολύ στις ημερομηνίες παράδοσης, έναν μήνα κάνουν περίπου να έρθουν τα πακέτα από εξωτερικό.
 12. Βιστέρια

  Ποιo βιβλίο αγόρασες σήμερα;

  Τα βιβλία που αγόρασα σήμερα: - Η ιστορία του αδερφού μου, Livaneli Z. - Ο άλλος μέσα του, Shepard Sam - Οι αποκλεισμένοι, Jelinek E.
 13. Βιστέρια

  Νήμα για εφήμερα μηνύματα (που όμως θα μείνουν για πάντα στην καρδιά μας)

  Κι εγώ κάνω μαθήματα για Β2 γαλλικά και σημειώνω αυτά που λετε, μπορει να πεσουν. Θα πω στην καθηγήτριά μου να κάνουμε και για το πικ νικ, ποτέ δε ξερεις. Πάντως αυτά τα κλειστά "ε" μου εχουν βγάλει τη ψυχη, και έχω και το κακό συνήθειο, όταν με διορθώνει στην ανάγνωση και με κοβει στη μέση...
 14. Βιστέρια

  Η γνώμη σας για την πειρατεία/κατέβασμα

  Και όταν σε έπαιρναν τηλέφωνο και σου έλεγαν "πήρατε μια ταινία από εμάς πριν 3 εβδομάδες":πανικός: Κι εμένα μου λείπουν αλλά το ονλαιν δε θα το άλλαζα σε καμία περίπτωση. Νετφλιξ δεν έχω, τα 123movies μια χαρά κάνουν τη δουλειά τους.
 15. Βιστέρια

  Ψιλή κουβέντα για βιβλία κ.τ.λ.

  @ΜιΛάμπρος λογικά θα σου απαντήσει και κάποιος που ξέρει καλύτερα, αλλά απ'αυτές που κυκλοφορούν τώρα θαρρώ πως είναι των εκδόσεων Τυπωθήτω (δεν έχω κοιταξει καθόλου τη μετάφραση του Καζαντζάκη) .
 16. Βιστέρια

  Ψιλή κουβέντα για βιβλία κ.τ.λ.

  Τις προάλλες, που έκανα βόλτα στο βιβλιοπωλείο, έπεσε στα χέρια μου η Θεία Κωμωδία απ'τις εκδόσεις Καρακώτσογλου. Μου πήρε μερικά δευτερόλεπτα να συνειδητοποίησω ότι αυτό που διάβαζα δεν ήταν κάποιο εισαγωγικό σημείωμα, έψαχνα στίχους... Πήραν το ποίημα του Δάντη και το έκαναν ένα πεζό...
 17. Βιστέρια

  Ποιo βιβλίο αγόρασες σήμερα;

  Αυτή την εβδομάδα αγόρασα το "Διόνυσος κατά Εσταυρωμένου" του Νίτσε και το ¨Σμιλεύοντας το χρόνο¨ . Πήρα και το "Κάτω από το ηφαίστειο", δώρο για έναν φίλο. Θυμόμουν ότι είχε παιχτεί συνανάγνωση και άρεσε πολύ το συγκεκριμένο, εμπιστεύτηκα την κρίση σας!
 18. Βιστέρια

  Βιβλία που θέλω να αγοράσω (και γιατί)

  Έχω βάλει στο μάτι τα εξής: "Ο ανίκητος" του Stanislaw Lem. Ο φθινοπωρινός καιρός απαιτεί βιβλία επιστημονικής φαντασίας! "Πνεύμα και Πολιτική" του Valéry.
Top