Search results

1. Ψ

Ηλεκτρονική Εγκυκλοπαίδεια

Έχω διαβάσει αρκετά βιβλία στον υπολογιστή. Τα μόνα προβλήματα που συνάντησα ήταν η άβολη καρέκλα, και το ότι δεν μπορούσα να τσακίσω τη σελίδα ή να βάλω σελιδοδείκτη κάθε φορά που σταματούσα την ανάγνωση. Όσο για την wikipedia δεν είναι αξιόπιστη και οι διαχειριστές της είναι πολιτικά...
  2. Ψ

Βιβλία μικρά...αλλά θαυματουργά

Γιόζεφ Ροτ, Το συναξάρι του Άγιου Πότη. Μικρό, πολύ μικρό, αλλά σου μένει για πάντα.
  3. Ψ

Αγαπημένο βιβλίο

Ανζελ, με προβλημάτισες Ο Ρόμπινς υπήρξε ο αγαπημένος μου συγγραφέας για πάρα πολλά χρόνια. Γύρω στα είκοσι διάβασα τον ''Τρυποκάρυδο'' και δεν ησύχασα μέχρι να διαβάσω και όλα τα υπόλοιπα. Όμως εκείνη την περίοδο διάβαζα και Καζαντζάκη και Ντοστογιέφσκι και Μπουκόφσκι και Μπάροουζ και Κέρουακ...
  4. Ψ

Αναζήτηση: "Εκβους" του Πητερ Σαφερ

Ψάχνω εδώ και πάρα πολύ καιρό ένα βιβλίο του Αντονέν Αρτό Το θέατρο και το είδωλό του. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει;
  5. Ψ

Χαιρετώ τα πλήθη.

Σας ευχαριστώ όλους για τα καλωσορίσματα. Ψιλός = λεπτός. Όσο για το ''και όχι μόνο'' αν θυμάστε το περιοδικό Βαβέλ αποτελούσε μέρος του τίτλου του.
  6. Ψ

Αγαπημένο βιβλίο

Μάρκες, 100 χρόνια μοναξιά. Το διάβασα 3 φορές. Έφτανα στο τέλος και το ξανάρχιζα από την αρχή.
  7. Ψ

Χαιρετώ τα πλήθη.

Καλημέρα,είμαι καινούργιος. Χάρηκα που σας ανακάλυψα.