Search results

1. Μ

Εμπειρίες από αυτοέκδοση

Για αυτοέκδοση μέσω εκδοτικού γράφω. Πνεύμα αυτό για τα δικαιώματα φίλη δικηγόρος μου είπε ότι ισχύει εφόσον φέρει σφραγίδα και ημερομηνία το γράμμα.
  2. Μ

Εμπειρίες από αυτοέκδοση

Πολλές σελίδες βρε παιδί μου. Πάντως σου ζήτησαν τρελά λεφτά. Εγώ το δικό μου το σταμάτησα για την ώρα (θα το ξαναπιάσω το Σεπτέμβριο) για λόγους οικονομικούς. Τους είπα ότι δεν μπορώ να πληρώσω το υπόλοιπο 75% άμεσα. Μου πρότειναν να το κυκλοφορήσουν όποτε είναι έτοιμο και να πληρωθούν σε 3-4...
  3. Μ

Τα δικαιωματα των εκδοσεων της Disney περασαν στην Καθημερινη

Σας έσωσα. Εγώ τα είχα από το θείο μου σε μαλακή εκδοχή πρώτη έκδοση και τώρα αγοράζω και τα σκληρόδετα...
  4. Μ

Το έθνος δίνει τα asterix & obelix και πουλάει καλά από όσο μου είπε ο περιπτεράς. Ίσως μια επανέκδοση από πλευράς καθημερινής να πήγαινε εξίσου καλά αν όχι και καλύτερα.
  5. Μ

Εγώ έχω πολλά τεύχη και από το ΚΟΜΙΞ και από τα ΜΜ και από τα Αλμανάκ. Ειδικά ο phantom duck ήταν αγαπημένος. Ξέρουμε αν τα δικαιώματα αφορούν σε συγκεκριμένα περιοδικά ή σε όλα;
  6. Μ

Πιστεύω θα τα τιμήσει ο κόσμος. Ξέρουμε τι αποκόμισε ο Τερζόπουλος από την ιστορία; Επίσης, θα βγάλει και καινούρια ή μιλάμε για επανεκδόσεις;
  7. Μ

Έχετε ακούσει για τα μάνγκα;

Συνάντησα πρόσφατα στο Cosmos στη Θεσσαλονίκη, τους mangatellers. Tα manga τους ασχολούνται με το parkour. Τα έχω διαβάσει online και μου άρεσαν σχετικά (δεν τα θεώρησα αριστουργήματα αλλά μου άρεσαν). Ποια είναι η γνώμη σας;
  8. Μ

Εμπειρίες από αυτοέκδοση

Γενικά οι παρεμβάσεις έχουν γίνει με τη μορφή σημείωσης στο word συνεπώς δεν έχει σβηστεί κάτι. Γενικά κάποιες τις έχω απλά δεχτεί, άλλες τις μίσησα, άλλες μου άρεσαν. Την παραγραφοποίηση μου, την αλλάξαν μόνο σε δύο σημεία και έβαλαν συνδετικές λέξεις και δεν μου κακοφάνηκε. Υποθέτω ότι όλη η...
  9. Μ

Πώς τα βάζεις στην βιβλιοθήκη;

Βάσει θεματολογίας ανά ράφι, βάσει μεγέθους (πάχους) κατά μήκος. Τα δίτομα - τρίτομα μαζί φυσικά.
  10. Μ

Εμπειρίες από αυτοέκδοση

Βασικά όσο το ψάχνω τόσο τείνω να πιστέψω ότι το ορθότερο τελικά είναι οι παύλες στην ελληνική. Απλά μάλλον συνηθίσαμε τα λάθη από μεταφράσεις ή το πιο συχνό που είναι οι παρενθέσεις. Σε ότι αφορά στο τελικό ν εκεί είναι ξεκάθαροι οι κανόνες. Το μεν αρσενικό δε το χάνει ποτέ το δε θηλυκό παίζει...
  11. Μ

Πόσα βιβλία χωράει ένα μυαλό;

Εγώ θα έθετα την ερώτηση με διαφορετική διατύπωση. Όχι πόσα βιβλία χωράνε αλλά πόσα βιβλία μπορεί πραγματικά να αφομοιώσει το μυαλό μας. Πόσα θα κάνουν τις σωστές συνάψεις να ανάψουν και πόσα θα μας δημιουργούν συναισθήματα κάθε φορά που τα διαβάζουμε ή μας τα αναφέρουν. Τέλος, δεν θεωρώ ότι ένα...
  12. Μ

Εμπειρίες από αυτοέκδοση

Τελικά σβήστηκε το όνομα του εκδοτικού από τη δική μου ανάρτηση. Εγώ προσπαθώ ακόμα, καθότι δουλεύω παράλληλα, να δω όλες τις διορθώσεις. Είναι φοβερό το πόσα ορθογραφικά μου είχαν ξεφύγει (κυρίως τελικά ν και διπλοί τόνοι). Τώρα που το ξανασκέφτομαι ίσως πρέπει να επιμελούμαστε τα βιβλία με...
  13. Μ

Εμπειρίες από αυτοέκδοση

Ρε συ Στρατή, έβγαλα εγώ το όνομα από την ανάρτηση μου για να το βάλεις εσύ; Είπα ότι θα προτιμούσα να γράφω χωρίς το όνομα για να γράφω άνετα τι συμβαίνει με το βιβλίο μου. Χαχα, πλάκα έχετε.
  14. Μ

Εμπειρίες από αυτοέκδοση

Ξαναγράφω παραφράζοντας κάτι που έγραψα πιο πριν στο μονόκερο. Γενικά μπήκα σε αυτό το site, τη λέσχη, αναζητώντας τη λέξη αυτοέκδοση στο internet. Κατά συνέπεια έκανα εγραφή για να γράψω για την εμπειρία μου στο θέμα. Αν ήταν αρνητική η εμπειρία μου δεν θα μιλούσε κανείς για συκοφαντική...
  15. Μ

Εμπειρίες από αυτοέκδοση

Λορένα είναι απόλυτα κατανοητό αυτό. Ωστόσο στο βαθμό που μπορώ διαβάζω άλλα θέματα και προσπαθώ να γράψω σε θέματα που με ενδιαφέρουν. Το γεγονός όμως ότι είμαι εν θερμώ στη διαδικασία της αυτοέκδοσης με έκανε να γράψω σε αυτό το νήμα παραπάνω και να συγκρίνω την εμπειρία μου με αυτή άλλων εδώ...
  16. Μ

Ποια η γνώμη σας για το βιβλίο του Δημήτρη Κουφοντίνα "Γεννήθηκα 17 Νοέμβρη";

Προσωπικά στη σκέψη ότι αυτός ο άνθρωπος που είναι καταδικασμένος δολοφόνος, υποστηρίζει τις πολιτικές και προσωπικές του ιδέες ελεύθερα δεν ενοχλούμαι. Στη σκέψη ωστόσο ότι λαμβάνει και ένα μηνιαίο τσεκ κάθε φορά που πάει ο Λιβάνης στις φυλακές για αυτές της σκέψεις, ανατριχιάζω.
  17. Μ

Εμπειρίες από αυτοέκδοση

Αγαπητέ Μονόκερε. Ο μόνος λόγος που έγραψα στο φόρουμ ήταν επειδή έχω εμπειρία με αυτοέκδοση η οποία ήταν πιο θετική για την ώρα από αυτή του ατόμου που ξεκίνησε το νήμα. Δεν έχω καμία διάθεση διαφήμισης του εκδοτικού. Αν ξέρεις πως μπορώ να επεξεργαστώ τα κείμενα τότε ενημέρωσε με προσωπικό...
  18. Μ

Εμπειρίες από αυτοέκδοση

Γενικά μπορώ να γράφω εδώ σε τι στάδιο είμαι και τι εντυπώσεις έχω. Αλλά είναι καλύτερο να το γράφω εδώ ή να ανοίξω άλλο νήμα; Σήμερα π.χ. μου έστειλαν πίσω την επιμέλεια και είχα να δω τόσο κόκκινο από την 3η λυκείου. Μου εξήγησαν ότι αυτά που μου στείλανε είναι απλές προτάσεις και ότι...
  19. Μ

Εμπειρίες από αυτοέκδοση

Παρόλα αυτά γνωρίζω άτομο που έχει γράψει βιβλίο αυτοβελτίωσης στα Αγγλικά και το έχει επιμεληθεί και εκδώσει με αυτοέκδοση και κυκλοφορεί στην αμερικανική αγορά με ψευδώνυμο και αυτό ναι αποφέρει σημαντικά κέρδη. Από όσο μου έχει πει πουλάει 20-40 βιβλία την ημέρα με κέρδος περί τα 4Ε από το...
  20. Μ

Εμπειρίες από αυτοέκδοση

Σε ευχαριστώ πολύ Αριάδνη, ελπίζω κι εσύ να βρεις το δρόμο σου με το βιβλίο σου! Ρεαλιστικά πάντως ακόμα κι αν βγάζεις 5Ε ανά βιβλίο χρειάζεσαι χιλιάδες βιβλία για να ζήσεις αξιοπρεπώς. Εκτός βέβαια αν έχεις 10 βιβλία ή περισσότερα και όλα πουλάνε καλά και σε βάθος χρόνου.