Search results

1. Στιλλ ιλλ

Ράδιο Φάρος

Για τις μικρές ώρες..
  2. Στιλλ ιλλ

Προτάσεις για ταινίες

Αχ ναι!! Ελάτε να κάνουμε ενα κλαμπ, όλοι όσοι αγαπάμε το cinobo. Οι ταπεινές μου προτάσεις είναι η (1988) Η εξαφάνιση και οι (2002) 8 γυναίκες. Εξαιρετικές πραγματικά.
  3. Στιλλ ιλλ

Ποιο βιβλίο διαβάζεις τώρα;

Κοντεύω να τελειώσω την Λατρεία της Hannah Kent, και μπορώ να που ότι μου άρεσε. Με παρέσυρε η γραφή της συγγραφέως τρομερά, έχει κομμάτια μέσα που πραγματικά τα νιώθεις μεγαλειώδη και άκρως ποιητικά με έναν βαθύ τρόπο. Η τραγικότητα και το μεγαλείο της ιστορίας αυτής έγκειται στο ποσό αγνή και...
  4. Στιλλ ιλλ

Διαβάζω την προπαγάνδα και παραπληροφόρηση του Χατζηστεφάνου και είναι σαν να ακούω τον καλό μου φίλο Νύκτα να μου αναλύει πώς λειτουργεί ο κόσμος και τι θα πρέπει να προσέχω. Για τις μετακινήσεις μου έχω επιλέξει την Υπόθεση Φραντσαιζ της Josephine Tey. Αγγλικό αστυνομικό μυθιστόρημα που...
  5. Στιλλ ιλλ

Ράδιο Φάρος

Ρε Έλλη 😍😍 Θα με στοιχειώνει αυτή η σκηνή..
  6. Στιλλ ιλλ

Ποιo βιβλίο αγόρασες σήμερα;

Περνώντας μια goth φάση μετά την θέαση της Wednesday, λιώνω τους cramps και είπα να τσιμπήσω τον Φρανκενστάιν στην έκδοση του στοχαστή που την θεωρώ κόσμημα. Είναι το λογοτεχνικό της είδωλο και παράλληλα η Νέμεσις της ☺️☺️
  7. Στιλλ ιλλ

Την Παρασκευή μετά την δουλειά πετάχτηκα στην γειτονική πιά Πρωτοπορία και τσίμπησα τις Αχώριστες της Σιμόν Ντε Μποβουάρ.
  8. Στιλλ ιλλ

Τελείωσα το βιβλίο της Μαντώ Μάκκα '' Όταν η ζωή σου δίνει λεμόνια" το οποίο αν και σύντομο ήταν μια ευχάριστη ανάσα. Παροτι περιγράφει ανθρώπους σε σημείο καμπής και μάλιστα σε δύσκολες κατα κύριο λόγο καταστάσεις, το μήνυμα είναι πάντα θετικό. Αφορά την δράση και την επιλογή του καθένα απο...
  9. Στιλλ ιλλ

Μ' αρέσει… Δεν μ' αρέσει…

Μου αρέσει που ξεκινάω την κάθε μου μέρα πλέον με τον δίσκο Curtains των Tindersticks. Σηματοδοτεί την νέα μου επαγγελματική αρχή με τον καλύτερο τρόπο, και σβήνει οτι κακό μου άφησε η προηγούμενη δουλειά. Είναι μια ζεστή ηχητική κουβέρτα (και φυσικά νέο κόλλημα καθώς είχα ακούσει διάσπαρτα...
  10. Στιλλ ιλλ

Ράδιο Φάρος

@Έλλη Μ γλυκιά μου, ταυτίζομαι τόσο. Τέτοια μικρά πράγματα αλά τόσο σημαντικά για μένα, μπορούν να μου χαλάσουν την εμπειρία απίστευτα εύκολα. Και ναι το εξωτερικό περίβλημα δεν αντικατοπτρίζει απαραίτητα το τι κρύβεις στην ψυχούλα σου αλλα αν έχεις τρέσα δεν θα έπρεπε να ακούς Tindersticks...
  11. Στιλλ ιλλ

Αλέξανδρος Δουμάς (Alexandre Dumas) : Ο Κόμης Μοντεχρίστος

Εμπεριστατωμένη και υπέροχη κριτική για ένα πραγματικό έπος. Απο τα λίγα βιβλία που με έχουν συγκινήσει και ταρακουνήσει βαθιά. Απο την στιγμή που άνοιγα το βιβλίο, δεν υπήρχε τίποτα άλλο που να με ενδιαφέρει. Δεν μπορούσε να μου αποσπάσει τίποτα την πρόσοχη, ως ένα σημείο ούτε και η κυρία...
  12. Στιλλ ιλλ

Καλημέρα παιδιά!! Στον άρχοντα έχω αδυναμία από μικρή είναι η αλήθεια, μάλλον δεν θα μπορέσω να βαρεθω. Για τον Sacks έχω διαβάσει και γω τα καλύτερα, το επόμενο του θα είναι "κάθε πράγμα στην θέση του".
  13. Στιλλ ιλλ

Τεχνικοί λόγοι με εμποδίζουν από το να ανεβάσω την πολυπόθητη φωτογραφία οπότε απλά θα διαβάσετε τους τίτλους. :σαςευχαριστώ: Η λατρεία-Hannah Kent Η τριλογία του άρχοντα των δαχτυλιδιών-Tolkien Ο άνθρωπος που μπέρδεψε την γυναίκα του με ένα καπέλο-Oliver Sacks
  14. Στιλλ ιλλ

Ράδιο Φάρος

Ήμουν ο πλανήτης, ο άγνωστος ηρθες σαν κομήτης, ανάρμοστος, και θέλεις γη να εκμεταλλευτείς, να γίνεις ο κατακτητής, και έπειτα ευθύς να φύγεις
  15. Στιλλ ιλλ

Διαβάζω το Όνομα του Ανέμου, βρίσκομαι στα μισά. Μου αρέσει αλλά δεν θα πιάσω άμεσα το δεύτερο βιβλίο. Εχει ενδιαφέρον ο κόσμος που έχει δημιουργήσει ο Rothfuss και σίγουρα μου αρέσει ο τρόπος που γράφει αλλά μάλλον ακόμα δεν μπορώ να πώ οτι έχω δεθεί με τον Κβόθ. Βέβαια ως ενήλικας έχει πιο...
  16. Στιλλ ιλλ

Σευχαριστώ Πεταλούδα για την απάντηση αλλά δεν είναι ακριβώς όπως στις οδηγίες οι επιλογές για να ανεβάσεις φωτογραφία. Με την απορία θα μείνετε. :ουχ:
  17. Στιλλ ιλλ

Κενό Σαββατάκι σήμερα και επισκέφτηκα την Πρωτοπορία για να τσιμπήσω κάποια καλούδια που έχω καιρό στην λίστα. Με μια φωτό θα γίνει η αναφορά τους. :αγαπώ: (Πως ανεβάζουμε καλέ απο το pc μας ; :χμ:)
  18. Στιλλ ιλλ

Νήμα για εφήμερα μηνύματα (που όμως θα μείνουν για πάντα στην καρδιά μας)

Έγκαιρα το έγραψες, έγκαιρα μπήκα. Μια χαρα. Αλλά δεν σε κατηγόρησα να ξέρεις 💜
  19. Στιλλ ιλλ

Προτάσεις για σειρές

Λοιπόν τελείωσα χθες το rings of power και μου άρεσε πολύ. Είχε μια πολύ σωστά δομημένη κλιμάκωση, είδαμε κάποια γεγονότα ορόσημα που μόνο τα είχαμε ακούσει στις ταινίες. Νιώθω αρκετά γεμάτη απο την σειρά και φυσικά ήρθε η ωρα να πιάσω το έργο του Τολκιν πιο συγκεντρωτικα, μέχρι να σκάσει μύτη η...