Search results

1. Μ

Νέοι Έλληνες συγγραφείς – Ποιους προτείνετε;

Καλησπέρα στο όμορφο φόρουμ, παλιό (αλλά για καιρό ανενεργό) μέλος εδώ Βρίσκομαι σε αναζήτηση για το νέους Έλληνες συγγραφείς (να εκδίδουν δλδ στα ελληνικά), λογοτεχνίας κυρίως (διηγήμα, πεζό λόγο ή μυθιστόρημα) και λιγότερο ποίησης. Βασικό κριτήριο όχι η βιολογική ηλικία αλλά η συγγραφική...
  2. Μ

Αναζήτηση: βιβλίο για την πολιτική της Ισλανδίας

Μήπως ξέρει κάποιος για την πολιτική που ακολούθησε η Ισλανδία, ειδιέταιρα μετά το 2008 και τα συμβάντα με το ΔΝΤ; Σαφώς αναφέρομαι σε δοκίμιο και -αναγκαστικά- πρόσφατο, δηλαδή μετά το 2008.. Όποιος μπορεί να βοηθήσει θα τον ευχαρηστήσω θερμά :)
  3. Μ

Ηλικία Μελών

Ε και εγω ενηλικιώθηκα πλέον, έγινα 18 τον περασμένο Δεκέμβριο..
  4. Μ

Δώδεκα!

Από τα πρώτα σου λεπτά με βρήκες να δουλευω, να κοπιάζω και εντέλει να αποκτώ και να ικανοποιώ τις υλικές μου ανάγκες. Τα γρανάζια μου ενεργοποιήθηκαν και εργάστηκα αλάνθαστα όπως μία καλοπρογραμματισμένη μηχανή. Και νομίζω πρέπει να νοιώθεις ικανοποίηση γιατι θα εισαι ο τελέυταιος από τα...
  5. Μ

Καλημέρα κι από μένα!

Καλώς όρισες:) :) :)
  6. Μ

Γεια σας κι από μένα!

Μάλιστα Άναμπελ:)
  7. Μ

Γεια σας κι από μένα!

Καλώς όρισες! (Καμία συγγένεια με τον μπρους λη;;)
  8. Μ

Η Χρυσηίδα Δημουλίδου για τις δανειστικές βιβλιοθήκες

Το περιεχόμενο της δήλωσης της Δημουλίδου είναι ότι δημιουργεί έργα όχι για να διαβαστούν, όχι για να περάσει ιδέες, όχι για να εκδηλώσει τον εσωτερικό της κόσμο αλλά μόνο για να καρπευτεί οικονομικά ένα "πνευματικό" δημιούργημά της, το οποίο -κατά συνέπεια- προκείπτει ότι φτιάχνεται σύμφωνα με...
  9. Μ

Καλώς σας βρίσκω!!!!

Καλώς ήλθες :)
  10. Μ

Μία μεγάλη καλησπέρα σε όλους!

Καλώς όρισες... Δηλαδή δεν αφήνεις περιθώριο στο τυχαίο; Εγώ θεωρώ ότι και κάτι τυχάιο μπορεί να εκμεταλλευτεί πλήρως παρά το απρσόσμενο της κατάστασης:)
  11. Μ

Καινούργια εδώ και είπα να πω ένα "γεια"!

Καλώς όρισες:) :μουάχαχα::μουάχαχα:
  12. Μ

Γεια σας!!!!

Καλώς όρισες στην :λέσχη:
  13. Μ

καλησπέρα σε όλους!!

Σπέρες νέο μέλος και καλώς όρισες:))
  14. Μ

Βασικά καλησπέρα σας!

Καλώς όρισες:) Είχαμε μία Αθηνάαα τώρα έχουμε και μία Δέσποινααα:)
  15. Μ

Γεια σας!

Καλώς ήρθες στην:λέσχη:
  16. Μ

Καλησπέρα σας!

Καλώς όρισες:)
  17. Μ

Γεια

Καλώς ήλθες Ονειρευτή!:)
  18. Μ

:)

Καλώς ήλθες:)