Search results

1. Τ

Πόσα βιβλία στο περίπου έχετε διαβάσει;

Και για μένα είναι αδύνατο να θυμηθώ πόσα βιβλία έχω διαβάσει... Διαβάζω από 12 χρονών περίπου με περιόδους που δεν διάβαζα καθόλου και άλλες που διάβαζα σαν να μην υπάρχει αύριο, έχω δανειστεί πολλά βιβλία και ομολογώ πως δεν μετρούσα και δεν μετράω τα βιβλία που διαβάζω (το μόνο που μετρούσα...
  2. Τ

Καλημέρα!

έχουμε, έχουμε... καλώς ήρθες!
  3. Τ

Καλησπέρα.

Καλώς μας ήρθες Ιωάννη !
  4. Τ

Εσύ πόσα αδιάβαστα έχεις;

Έχω περίπου 20 αδιάβαστα... αν σκεφτεί κανείς πως έχω γύρω στα 180 βιβλία συνολικά στο σπίτι, μάλλον πολλά είναι..
  5. Τ

Εσπέρες καλές

γουέλκαμ Φώντας :)
  6. Τ

Ερωτικοί στίχοι

@Χήθκλιφ, πόσο συγκινητικός είναι πάντα ο απλός λόγος :)
  7. Τ

Αγαπημένα αποσπάσματα από βιβλία

"Οι μόνοι που αξίζουν για μένα είναι οι τρελοί, αυτοί που τρελαίνονται για να ζήσουν, να μιλήσουν, να σωθούν, που ποθούν τα πάντα την ίδια στιγμή, αυτοί που ποτέ δεν χασμουριώνται ή δεν λένε κοινότοπα πράγματα, αλλά που καίγονται, καίγονται, καίγονται σαν τα μυθικά κίτρινα ρωμαϊκά κεριά"...
  8. Τ

Τι γνωρίζετε για το βιβλίο "50 αποχρώσεις του γκρι"; ("Fifty Shades Of Grey")

αυτό με την "διανοητική τσόντα" πολύ μ' άρεσε
  9. Τ

Τι γνωρίζετε για το βιβλίο "50 αποχρώσεις του γκρι"; ("Fifty Shades Of Grey")

Εγώ πάντως όταν ακούω να γίνεται πολύς ντόρος για κάτι (βιβλίο, ταίνια, bar κτλ.) σκιάζομαι ναι ξέρω, πιθανότατα είναι προσωπικό κόλλημα αλλά μου βγαίνει κάτι σε καχυποψία...:χμ:
  10. Τ

Σημειώνουμε πάνω στα βιβλία;

Μα αν το καλοσκεφτείς Χήθκλιφ τα βιβλία είναι αθάνατα έτσι κι αλλιώς scripta manent
  11. Τ

Σημειώνουμε πάνω στα βιβλία;

είναι ωραία τα σημάδια στα βιβλία, είναι σαν τα σημάδια στο σώμα ή στη ψυχή μας... σημαίνουν ζωή :)
  12. Τ

Τα πιο όμορφα κι αγαπημένα ποιήματα

Οι άνθρωποι το πιο συχνά δεν ξέρουν τι να κάνουνε τα χέρια τους Τα δίνουν - τάχα χαιρετώντας - σ' άλλους Τ' αφήνουνε να κρέμονται σαν αποφύσεις άνευρες Ή - το χειρότερο - τα ρίχνουνε στις τσέπες τους και τα ξεχνούνε Στο μεταξύ ένα σωρό κορμιά μένουν αχάιδευτα Ένα σωρό ποιήματα άγραφα Αργύρης...
  13. Τ

Γεια χαρά

ω! τι υποδοχή!! ευχαριστώ πολύ παιδιά :))
  14. Τ

Γεια χαρά

Είναι ωραία που σας ανακάλυψα... ελπίζω να κάνουμε καλή παρέα βιβλιόφιλοι :)