Search results

1. Κ

Ποιο βιβλίο διαβάζεις τώρα;

Ξεκίνησα το πολύ ενδιαφέρον και καλογραμμένο μέχρι στιγμής " Η συνείδηση του Ζήνωνα" του Σβέβο. Εξαιρετική και η μετάφραση.
  2. Κ

Ράδιο Φάρος

Μέρες- Γιώργος Σεφέρης Από την περιγραφή: Τα Ημερολόγια του μεγάλου Έλληνα ποιητή, σε μια συμπαραγωγή της LIFO και της Εθνικής Λυρικής Σκηνής. Μην το καταδικάσετε λόγω LiFO.:ντροπή:
  3. Κ

Τελείωσα τον Πνιγμό του Παλανιούκ (ή όπως προφέρεται :P) που ήταν ευφυέστατο και ενοχλητικά εύστοχο και συνεχίζω με το Σιλμαρίλλιον του Τόλκιν. Είχα όρεξη για παραμύθι :))
  4. Κ

Ψάχνω βιβλία με θέμα το έιντζ, τα ναρκωτικά, την φυλακή και τους νέους

Από βιβλία με θέμα τα ναρκωτικά,έχω διαβάσει καλά λόγια για το Τζάνκι. Από ταινίες το Trainspotting και το Requiem For a Dream Γεια το AIDS είχα παρακολουθήσει πριν καιρό μια ταινία μικρού μήκους - ντοκιμαντερ που έδειχνε όλη την πορεία από το ξεκίνημα μέχρι και το τέλος ενός και μόνο...
  5. Κ

Σκηνές από το βίο του Ματίας Αλμοσίνο του Ζουργού. Μέχρι στιγμής πολύ ωραίο!
  6. Κ

Αγαπημένο βιβλίο

Το αγαπημένο μου βιβλίο μέχρι στιγμής, με διαφορά από όσα έχω διαβάσει είναι το "Έξι νύχτες στην ακρόπολη"του Σεφέρη. Δεν ξέρω αν είναι πράγματι τόσο ωραίο όσο φάνηκε σε μένα αλλά δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιο άλλο που θα του έκλεβε τη θέση! :γιούπι: Για το 2014 εκείνα που ξεχώρισα είναι το "Ο...
  7. Κ

Ποιo βιβλίο αγόρασες σήμερα;

Διάβασε οπωσδήποτε κάποια στιγμή το "Ροσάλντε"! Ο λυρισμός του κειμένου είναι απλά μοναδικός!
  8. Κ

Ζοζεφίνα τα δύο τελευταία είναι εκπληκτικά! Ο Έσσε είναι απ'τους αγαπημένους αλλά και το "Ο ήχος των πραγμάτων όταν πέφτουν" είναι ένα μικρό αριστούργημα! Καλές αναγνώσεις!
  9. Κ

Πριν λίγες μέρες ήρθε η παραγγελία από Πρωτοπορία (έχει βάλει δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των είκοσι ευρώ!) Πήρα λοιπόν τα εξής: 1. Πέδρο Παράμο, Χουάν Ρούλφο 2. Ο τροπικός του καρκίνου, Χένρι Μίλλερ 3.Το μηδέν και το άπειρο, Άρθουρ Κάιστλερ 4. Τα απομνημονεύματα του Μακρυγιάννη
  10. Κ

Τελειώνω τον Πύργο του Κάφκα. Είχα διαβάσει παλιότερα τη Μεταμόρφωση και μου άρεσε οπότε είπα να δοκιμάσω κάτι ακόμη. Στην αρχή με δυσκόλεψε πάρα πολύ. Κυρίως ήταν ο τρόπος γραφής του ή τουλάχιστον έτσι νομίζω, μόλις όμως μπήκα στο κλίμα κι άρχισα να καταλαβαίνω περισσότερα πράγματα χωρίς να...
  11. Κ

Δικές μας βιβλιοφωτογραφίες

Να κι από εμένα μία!! Πωπω τις λατρεύω τις βιβλιοφωτογραφίες!
  12. Κ

Βιβλία που θέλω να διαβάσω το 2014

Τώρα που είμαι φαντάρος,ομολογώ ότι έχω ξεκλέψει αρκετό χρόνο από τις στρατιωτικές υποχρεώσεις για να διαβάσω βιβλία που είχα καιρό στην αναμονή. Έχω βάλει στόχο να τελειώσω τα: 1) Όσα φοβούνται οι Σοφοί, Patrick Rothfuss 2) Ο φάρος, Βιρτζίνια Γουλφ 3) Ο πύργος, Φραντζ Κάφκα 4) Ανατολικά της...
  13. Κ

[Σειρά] Supernatural

:ααργκ::ααργκ::ααργκ::ααργκ:
  14. Κ

[Σειρά] Supernatural

Εμένα η έκτη ήταν η χειρότερη μου.Την 7η τη βλέπω σχετικά άνετα. Πάντως αν ήταν να τελειώσουν όφειλαν να το κάνουν στο τέλος της 5ης, Αλίκη εκτός των bloopers έχει και αστείες σκηνές μέσα στη σειρά.Από τις αγαπημένες μου αυτή Supernatural s07e06 Dean funny Air Supply I'm all out of love...
  15. Κ

[Σειρά] Supernatural

Το συγκεκριμένο επεισόδιο κι εμένα με είχε ξενερώσει αλλά είναι ένα ανάμεσα στα τόσα.Προσωπικά θεωρώ κορυφαίες την 4η και ιδιαίτερα την 5η σεζόν!
  16. Κ

[Σειρά] Ο θρύλος του εκλεκτού

Λοιπόν πίστευα ότι το Legend of the Seeker δεν είχε καλό budget αλλά έκανα λάθος (budget of US$1.5 million per episode).Βέβαια εξακολουθεί να είναι λιγότερο από το game of Thrones (the total budget for the first season has been estimated at US$50–60 million) ,αλλά έιναι μεγαλύτερο από τις...
  17. Κ

[Σειρά] Supernatural

Δεν ξέρω κατά πόσο γνωρίζετε το Supernatural.Έπαιζε κάποτε πολύ αργά στο Σταρ (νομίζω γύρω στις 1 το βράδυ). Πρόκειται για σειρά τρόμου - μυστηρίου. Στον κόσμο υπάρχουν τέρατα,υπερφυσικά πλάσματα,δαίμονες,θεοί,φαντάσματα καθώς και άνθρωποι που έχουν αφιερώσει τη ζωή τους να τα κυνηγάνε και...