Search results

1. Μαργαριτα

Καλως σας (ξανά) βρήκα!

Γράφτηκα στη Λεσχη του Βιβλίου το 2010 και τότε δεν είχα ιδέα τι είναι ένα φόρουμ και γενικά η σχέση μου με το ιντερνετ δεν ήταν και η καλύτερη. Έτσι, από φόβο μη πάθω κανένα κακό βάζοντας το πραγματικό μου όνομα, αποφάσισα να βάλω το όνομα Μαργαρίτα. (μη γελάτε καθόλου,δεν είχα ιδέα σας λέω...
  2. Μαργαριτα

Αναζήτηση : Λουλούδια του χθες

Αναζητώ το βιβλίο Λουλούδια του Χθες της Βιρτζίνια Άντριους . ( αν δεν το βρω θα σκάσω :τρέλα: )
  3. Μαργαριτα

Αναζήτηση : βιβλία του Στίβεν Κινγκ

Ψάχνω κάποια βιβλία του Βασιλιά και είπα να τα βάλω και στη λέσχη μήπως τα έχει κανένας . Με ενδιαφέρει η αγορά μόνο και τα προτιμώ σε σχετικά καλή κατάσταση γιατί τα κάνω συλλογή . Τα πολύ σπάνια (πχ Οργή ) δεν με πειράζει αν εχουν κάποια φθορά . Ο δρομέας Οργή Ντουμα Κη Ρόουζ Μαντερ (ψάχνω...
  4. Μαργαριτα

Πώληση βιβλίων

1)Βιλέτ -Σάρλοτ Μπροντέ (σκληρόδετο -ολοκαίνουργιο) - 6,50 ευρώ 2)Ο εραστής της Λαίδης Τσάτερλι -Λόρενς (2 τόμοι , έκδοση εφημερίδας με σκληρό εξώφυλλο σε άριστη κατάσταση ) -4,50 ευρώ και τα δυο 3)Νανά-Ζολά- (2 τόμοι , έκδοση εφημερίδας με σκληρό εξώφυλλο σε άριστη κατάσταση ) - 4,50 ευρώ...
  5. Μαργαριτα

Βιολογική Διαθήκη

Μακάβριο θέμα ανοίγω βραδιάτικα :)))) Λοιπόν , καιρό τώρα με απασχολεί το θέμα τι θα γίνω όταν φύγω απο τη ζωή ή τι θα γίνει σε περίπτωση που εγώ δεν μπορώ να πάρω απόφαση για τον εαυτό μου . Πχ θα ήθελα πολύ να δωρίσω τα όργανα μου και ξέρω ότι οι δικοί μου δεν θα δεχτουν κατι τετοιο .Και δεν...
  6. Μαργαριτα

Μέχρι που έχεις φτάσει για να αποκτήσεις ένα βιβλίο ;

Ποιο είναι το πιο χαζό , τρελό , τραβηγμένο πράγμα που έχετε κάνει με σκοπό να αποκτήσετε ένα βιβλίο ; Σας το δάνεισε κάποιος και μετά κάνατε τον τρελό για να το κρατήσετε ; Ξοδέψατε το τελευταίο σας 20αρικο για να αγοράσετε ένα βιβλίο και μετά μέχρι να πληρωθείτε δεν είχατε λεφτά για τίποτα ...
  7. Μαργαριτα

Συνάντηση του ελληνικού φαν κλαμπ της Τζέιν Όστεν (Θεσσαλονίκη και Αθήνα)

Απογευματινό τσάι σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα για τους φανατικούς της Όστεν .Πέρυσι ήταν πολύ όμορφα ,φέτος κάτι μου λέει πως θα είναι ακόμη καλύτερα .:γιούπι:Αν κάποιος έχει απορίες μπορεί να μου στείλει πμ. :) Όποιος έχει fb μπορεί να ενημερωθεί σχετικά εδώ για Θεσσαλονίκη και εδώ για Αθήνα ...
  8. Μαργαριτα

Αναζήτηση : Η τριλογία της Virginia Andrews (Λουλούδια στη Σοφίτα κλπ)

Όποτε με βλέπει η γιαγιά μου να διαβάζω πάντα μου λέει "Διάβαζα πολύ μικρή αλλά με με 3 βιβλία είχα κολλήσει , Λουλούδια στον Άνεμο, Λουλούδια στη Σοφίτα και Λουλούδια και Αγκάθια." Ποτέ δεν έδωσα σημασία , λέω πόσο καλά να είναι τα βιβλία που διάβαζε τότε ;;;Τα δανειζόταν απο την κοινότητα του...
  9. Μαργαριτα

Συνανάγνωση: "Μανσφιλντ Παρκ" - Τζέιν Όστεν

Ανοίγω καινούργιο νήμα για να έχουμε ένα μόνο με το σχολιασμό . Διαλέξαμε τελικά το Μάνσφιλντ Παρκ της Όστεν και σήμερα , Τρίτη 28-01 ξεκινάμε την ανάγνωση .Κάθε Σάββατο και Κυριακή θα κάνουμε σχολιασμό . 1 εβδομάδα 1-12 (149 σελ.) 2 εβδομάδα 13-24 (282 σελ.) 3 εβδομάδα 25-36 (429 σελ.) 4...
  10. Μαργαριτα

Στίβεν Κινγκ (Stephen King) : "Τελευταία έξοδος: Ρίτα Χέιγουορθ"

Πρωτότυπος τίτλος: Rita Hayworth and Shawshank Redemption Συγγραφέας: Στίβεν Κινγκ (Stephen King) Γλώσσα Πρωτοτύπου: Αγγλικά Μετάφραση: Αβραμίδης Γιάννης , Καραγιάννης Σωτήρης Εκδόσεις: Επιλογή Έτος πρώτης έκδοσης: 1982 Αριθμός σελίδων: 160 ISBN: 978-960-8097-51-3 Απο το οπισθόφυλλο: "Τα μόνα...
  11. Μαργαριτα

Βιβλία που θέλω να διαβάσω το 2014

Εσείς κάνατε τη λίστα σας με τα βιβλία που θέλετε να διαβάσετε το 2014 ;Εγώ έχω κάνει και αυτά που θέλω να διαβάσω και αυτά που θέλω να αγοράσω .Σχεδόν πάντα ,όποτε κάνω λίστα δεν την ακολουθώ πιστά και κάτι βγαίνει στην πορεία και διαβάζω πολλά και διάφορα εκτός λίστας .Αυτό δεν με πειράζει...
  12. Μαργαριτα

Στίβεν Κινγκ (Stephen King) : "Η Λάμψη"

Τίτλος: Η Λάμψη Πρωτότυπος τίτλος: The Shining Συγγραφέας: Στίβεν Κινγκ (Stephen King) Μετάφραση: Γιάννα Αναστοπουλου Εκδόσεις: Το κλειδί Έτος έκδοσης : 1992 Έτος πρώτης έκδοσης: 1977 (Αγγλικά) Αριθμός σελίδων: 538 ISBN: 960-237-044-0 Περίληψη από το οπισθόφυλλο : Το ξενοδοχείο Θέα φημιζόταν...
  13. Μαργαριτα

Λόρεν Γουαϊζμπέργκερ (Lauren Weisberger) : "Ο Διάβολος Φοράει Prada"

Πρωτότυπος τίτλος: The Devil Wears Prada Συγγραφέας: Λόρεν Γουαϊζμπέργκερ (Lauren Weisberger) Γλώσσα Πρωτοτύπου: Αγγλικά Μετάφραση: Σοφία Μαριάτου Εκδόσεις: Α. Α. Λιβάνη Έτος έκδοσης: 2004 Έτος πρώτης έκδοσης: 2003 (στα αγγλικά) Αριθμός σελίδων: 557 ISBN: 9601408363 Είχα δει παλιότερα την...
  14. Μαργαριτα

"Τα φανταστικά τέρατα και που να τα βρεις" της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ

Να ένα ωραίο νέο για εμάς τους Χαριποτεροκολλημένους .Η θεά Ρόουλινγκ ξαναχτυπά , χωρίς Χάρι Πότερ βέβαια αλλά με κάτι που έχει να κάνει με τον υπέροχο μαγικό κόσμο που τόσο λατρεύουμε .Το βιβλίο Fantastic Beasts and Where to Find Them ήταν ένα από τα βιβλία που είχαν οι μαθητές του Χόγκουαρτς...
  15. Μαργαριτα

Τζένιφερ Ντόνελι (Jennifer Donnely) : "Το Τριανταφυλλάκι"

Τίτλος: Το Τριανταφυλλάκι Πρωτότυπος τίτλος: The Tea Rose Συγγραφέας: Τζένιφερ Ντόνελι (Jennifer Donnely) Μετάφραση: Γιάννης Σπανδωνής Εκδόσεις: Ωκεανίδα Έτος Έκδοσης: 2006 Σελίδες: 795 Μα να έχω τόσο καιρό τέτοιο θησαυρό σπίτι μου και να μη το έχω καταλάβει ;;Είχα διαβάσει παλιότερα λίγες...
  16. Μαργαριτα

Καλοκαιρινές δικές μας βιβλιοφωτογραφίες

Μια βιβλιοσελίδα στο facebook μου έδωσε την ιδέα : να βγάλουμε καλοκαιρινές φωτογραφίες με το βιβλίο μας και να τις ανεβάσουμε εδώ στο φόρουμ .Οι φωτογραφίες μπορούν να είναι στην παραλία , στην ξαπλώστρα μας , στον κήπο μας ή οπουδήποτε αλλού αρκεί να είναι καλοκαιρινή .Ας βάλουμε λοιπόν μια...
  17. Μαργαριτα

Βιβλία που θέλω να αγοράσω (και γιατί)

Είμαι η μοναδική βιβλιόφιλη που έχω παντού λίστες με βιβλία που θέλω να αγοράσω ;;Μάλλον όχι ε ;:)))) Όποτε μπαίνω στην πρωτοπορία και βλέπω κανένα μεταχειρισμένο σε καλή τιμή και εγώ δεν έχω λεφτά , αφού κάνω μια ευχή μέχρι να βρω εγώ λεφτά να μη το πάρει κανείς και αφού το χαντακώσω σε καμιά...
  18. Μαργαριτα

Νίκολας Σπαρκς (Nicholas Sparks) : "Ένας απρόσμενος έρωτας"

Πρωτότυπος τίτλος: A walk to remember Συγγραφέας: Νίκολας Σπαρκς (Nicholas Sparks) Γλώσσα Πρωτοτύπου: Αγγλικά Μετάφραση: Φαίη Καλογεράκη Εκδόσεις: Λιβάνης Έτος έκδοσης:2000 Έτος πρώτης έκδοσης: 1999 (αγγλικά) Αριθμός σελίδων: 248 ISBN: 960-14-0213-6 Πριν λίγες μέρες αποφάσισα να δω την ταινία...
  19. Μαργαριτα

Λένα Μαντά : "Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι"

Τίτλος: Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι Συγγραφέας: Λένα Μαντά Εκδόσεις: Ψυχογιός Έτος έκδοσης: 2007 Σελίδες: 594 ISBN: 978-960-453-177-6 Είχα ακούσει τόσο καλά λόγια για το συγκεκριμένο βιβλίο και ήμουν σίγουρη πως θα μου αρέσει πολύ.Το πρώτο της Μαντά που διάβασα ήταν το Έρωτας σαν βροχή και δεν...
  20. Μαργαριτα

Έλεν Φήλντινγκ (Helen Fielding) : "Μπρος γκρεμός και πίσω... ράφι"

Πρωτότυπος τίτλος: Bridget Jones's Diary Συγγραφέας: Έλεν Φήλντινγκ (Helen Fielding) Γλώσσα Πρωτοτύπου: Αγγλικά Μετάφραση: Έφη Καλλιφατιδη Εκδόσεις: Ωκεανίδα Έτος έκδοσης: 1998 Έτος πρώτης έκδοσης: 1996 (αγγλικά) Αριθμός σελίδων: 309 ISBN: 960-410-076-9 Όπως και με κάποια άλλα βιβλία , έτσι και...