Search results

1. Μωβ σουρικατα

Διάβασε Ένα (ή και Περισσότερα) Αγαπημένο μου Βιβλίο (Μέρος Δέκα Παρά Ένα)

Αρχικά καλή αναγνωστική χρόνια σε όλους!! @Ζαφειρενια Τελείωσα το "Σφαγείο νούμερο 5" και επανέρχομαι με την κριτική μου. Η γραφή είναι απλή και κατανοητή. Δεν σε κουράζει σε κάποιο σημείο και η ανάγνωση κυλάει εύκολα. Τώρα όσον αφορά την πλοκή, το σημείο με τους εξωγήινους με ξένισε πολύ...
  2. Μωβ σουρικατα

@Ζαφειρενια Σε καθόλου χριστουγεννιάτικο κλίμα ξεκινάω το σφαγείο νούμερο 5 σήμερα. ?? Θα επανέλθω μόλις το τελειώσω. Καλές γιορτές και καλές αναγνώσεις σε όλους!!
  3. Μωβ σουρικατα

Γκύντερ Γκράς (Gunter Grass): Το τενεκεδένιο ταμπούρλο

Το συγκεκριμένο να είμαι ειλικρινής δεν με είχε τρελάνει και γι αυτό το έδωσα με τόση ευκολία. Ήμουν και σε μια φάση που έπρεπε να αποσυμφορήσω λίγο τις βιβλιοθήκες. Αν πάντως έχω κάποιο από αυτά που ψάχνεις και δεν μου άρεσε και πάρα πολύ, γιατί όχι; Στείλε λίστα.
  4. Μωβ σουρικατα

Κόμικς που αγαπάμε και προτείνουμε

Να προσθέσω κι εγώ κάποιες προτάσεις - Blankets του Craig Thompson - Palestine του Joe Sacco - Γκάμπο για τη ζωή του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες
  5. Μωβ σουρικατα

Γκύντερ Γκράς (Gunter Grass): Το τενεκεδένιο ταμπούρλο

Κάποια στιγμή κάποιος με είχε προσεγγίσει μέσω Goodreads και απλά του το χάρισα. Ίσως θα έπρεπε να ζητήσω χρήματα #not. Πάντως μετά κάνοντας από περιέργεια μια μικρή έρευνα είναι δύσκολο να το βρεις.
  6. Μωβ σουρικατα

@Ζαφειρενια Ωωωω ευχαριστώ. Ο Ισιγκούρο κάτι μου κάνει. Βέβαια όπως είπαμε ήδη το νόημα είναι να πάμε για κάτι διαφορετικό οπότε ίσως πάω για τον Norris. Θα δείξει...
  7. Μωβ σουρικατα

@Ζαφειρενια Καλησπέρα κι από εμένα. Κι εγώ έχω διαβάσει το catch-22 πριν από χρόνια όπως και τον Σαραμάγκου. Ο Σαραμάγκου μου αρέσει έτσι κι αλλιώς πολύ. Το catch-22 δεν με είχε τρελάνει και τόσο αλλά ίσως του δώσω άλλη μια ευκαιρία. Το σφαγείο νούμερο 5 είναι έτσι κι αλλιώς στην λίστα μου με...
  8. Μωβ σουρικατα

Ορίστε και τα δικά μου βιβλία Ο συλλέκτης - Soloup Η αφηγήτρια ταινιών - Hernan Rivera Letelier Σκηνές από το βίο του Ματίας Αλμοσίνο - Ισίδωρος Ζουργός
  9. Μωβ σουρικατα

Γειά σας

Γειά σας κι από εμένα. Χαίρομαι που είμαι μέλος αυτής της παρέας. Καλές αναγνώσεις σε όλους!