Search results

1. Τ

Βιβλία που θα θέλατε να δείτε στη μεγάλη ή στη μικρή οθόνη.

Ο υφαντοκοσμος του Κλάιβ Μπαρκερ, αν και δε με ενθουσιασε το βιβλιο οσο καποιους αλλους.
  2. Τ

Ίλια Ιλφ & Γεβγκένι Πετρόβ: ''Οι Δώδεκα Καρέκλες''

ωραια παρουσιαση για ενα βιβλιο που με ενδιαφερει. Ευγε
  3. Τ

Ποιο βιβλίο διαβάζεις τώρα;

Οντως, απιθανο βιβλιο το Λαθος. Εγω διαβαζω το "γέλιο στο σκοταδι" του Βλαντιμιρ Ναμπακοφ. υγ. Χαιρομαι που ο Νικολας διαβαζει τα ψιλοαγνωστα βιβλια που εχω προτεινει εδω μεσα πχ παλατι των ονειρων, η ερημος των ταρταρων, το δισακι κλπ Διαμαντακια που δυστυχως δεν ειναι και πολυ γνωστα.
  4. Τ

Το top-5 σας σε ελληνικά βιβλία!

Το Λαθος - Αντωνης Σαμαρακης Το νουμερο 31328 - Ηλιας Βενεζης Ο Χριστος ξανασταυρωνεται - Καζαντζακης Η μεγαλη Χιμαιρα - Καραγατσης Ματωμενα χωματα - Διδω Σωτηριου
  5. Τ

ωχ, το ειχα ψιλιαστει αλλα δεν ασχοληθηκα. Το ειχα βρει με 3 ευρω σε ενα παλαιοβιβλιοπωλειο οποτε μικρο το κακο.
  6. Τ

Εχω την εκδοση απο Δαμιανο η οποια εχει μολις 320 σελιδες. Τι παιζει; Το πετσοκοψανε; Να ψαξω για καποια αλλη εκδοση;
  7. Τ

Ποιo βιβλίο αγόρασες σήμερα;

Ισχυει. Ισα ισα καποιες φορες στα μικρα βιβλιοπωλεια νιωθεις και την απογοητευση-εκνευρισμο του βιβλιοπωλη οταν φευγεις με αδεια χερια.
  8. Τ

Περασα απο ενα παλαιοβιβλιοπωλειο στο μοναστηρακι και χαζεψα μερικους τιτλους. Τελικα αγορασα "το σπιτι στην ακρη της πολης" του Ιβο Αντριτς. Σε τελεια κατασταση, μολις 5 ευρω και νομιζω οτι εχει κι αλλο αντιτυπο. Αν ενδιαφερεσαι ακομα για το παλατι των ονειρων του Κανταρε, το βρηκα στο ιδιο...
  9. Τ

που τα βρηκες ολα αυτα μαζεμενα ρε θηριο;
  10. Τ

Παγκόσμιος Πόλεμος Ζ - Μαξ Μπρουκς (Max Brooks)

Εξαιρετικη παρουσιαση! Θα το ξεκινησω πιο συντομα απ οτι υπολογιζα. Ευτυχως δεν εχω δει τη ταινια και δεν εχω επηρεαστει αρνητικα.
  11. Τ

Οντως, το ξεχασα. Θα το εβαζα ενα σκαλι πανω απο το V. θα εξηγουσα λεπτομερως για ποιο λογο τα βαζω με αυτη τη σειρα αλλα θα πεσουν πολλα spoiler και δεν πρεπει.
  12. Τ

Απ το καλυτερο προς το χειροτερο βιβλιο του Μαυρου Πυργου (κατα τη γνωμη μου): ΙΙ ΙΙΙ Ι VII V VI Ανεμος.
  13. Τ

Διάβασε το αγαπημένο μου βιβλίο, μέρος Ε'

χαιρομαι που σου αρεσε τοσο πολυ. Θυμαμαι οταν το τελειωσα το ειχα συνεχεια στο μυαλο μου για πολλες μερες και δεν ηθελα να διαβασω κατι αλλο. Εχεις δικιο, αξεχαστος ο Ρουμπασωφ!
  14. Τ

Το Λεβιαθαν του Πολ Οστερ Το δευτερο βιβλιο που πιανω απο τον συγκεκριμενο συγγραφεα μετα την Τριλογια της Νεας Υορκης.
  15. Τ

Αναζητώ: "το Τενεκεδένιο Ταμπούρλο" του Gunter Grass

ειναι και σε ψιλοκακη κατασταση. Σαν να το εχουν διαβασει καμια 10αρια ατομα. http://www.megapalaiobibliopolio.gr/mac
  16. Τ

Αναζητώ: "το Τενεκεδένιο Ταμπούρλο" του Gunter Grass

το βρηκα σε ενα παλαιοβιβλιοπωλειο με 25 ευρω. Αν σε ενδιαφερει σου λεω σε ποιο.
  17. Τ

Αγαπημένα ιστορικά μυθιστορήματα

μου κανει εντυπωση που ησουν ο μοναδικος που ανεφερες αυτο το εξαιρετικο ιστορικο μυθιστορημα. Αετος στο χιονι Πυλες τη φωτιας Σινουχε ο Αιγυπτιος τα τρια αγαπημενα μου σε αυτη την κατηγορια.
  18. Τ

Ομοφυλόφιλοι και Υιοθεσία

Δεν αναφερομουν σε καποιον απο δω μεσα. Εδω μια χαρα συζητηση γινεται.Με το καποιοι εννοουσα, ειτε φιλους μου στο fb, ειτε μελη απο αλλο φορουμ, ειτε απο σχολια χρηστων σε διαφορες ιστοσελιδες. Εχω παρατηρησει οτι μερικα ατομα θα υποστηριξουν οτιδηποτε προοδευτικο μη τυχον και χαρακτηριστουν...
  19. Τ

Ομοφυλόφιλοι και Υιοθεσία

Ωπ, τι εχουμε εδω; Παιδί γκέι γονιών προειδοποιεί: http://www.freepen.gr/2015/12/blog-post_4260.html Ερχεται σε αντιθεση με τη λογικη καποιων θολοκουλτουραιων αλλα τι να κανουμε, αυτη ειναι η πραγματικοτητα.