Search results

1. Ρ

Γεια σας (Αίθρα)

Καλώς ήρθες
  2. Ρ

Μυήστε με στον κόσμο του κόμιξ

Να αρχίσεις από το Sin City.
  3. Ρ

Διαγωνισμός Αισθηματικού Διηγήματος

Όταν ακούω την λέξη Άρλεκιν μου έρχεται ναυτία και εμετός..
  4. Ρ

Γιόκο Ογκάουα (Yoko Ogawa): "Άρωμα πάγου" (Koritsuita Kaori)

Η δουλική υποταγή του θηλυκού στο αρσενικό ήταν αυτό που μου άρεσε στον Παράμεσο. :ντροπή:
  5. Ρ

Καλησπέρα σας!

Καλώς ήρθες
  6. Ρ

Χάσμα γενεών

Φυσικά Ίρις και το χάσμα γενεών είναι μια υπαρκτή κατάσταση, ο άνθρωπος δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι προϊών της εποχής του ..και οι εποχές αλλάζουν καμία φορά προς το καλύτερο ή προς το χειρότερο. Οι ιδέες, οι αντιλήψεις, η καθημερινή ζωή τα πάντα έχουν ροή και σε μια διαρκώς μεταβαλλόμενη...
  7. Ρ

Συνανάγνωση: "Έγκλημα και Τιμωρία" του Φ.Μ.Ντοστογιέφσκυ.

Στρατή το έχεις διαβάσει η το διαβάζεις τώρα παρέα με την Λέσχη; (Αν το έχεις διαβάσει προσοχή μην αποκαλύψουμε τίποτα από την πλοκή εμείς οι μυημένοι.. :)) ) Αυτό το βιβλίο Στρατή είναι αυτό ακριβός που περιγράφεις χαστούκι με τα όλα του!!
  8. Ρ

Εκπομπές με θέμα το Βιβλίο

Το Γενικό Λύκειο Πολυγύρου Χαλκιδικής έχει ξεκινήσει μια σειρά από ραδιοφωνικές εκπομπές με θέμα την Φιλαναγνωσία. Οι εκπομπή μεταδίδετε κάθε Τρίτη 17:00-18:00 στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Πολυγύρου, επίσης μπορείτε να ακούσετε όλο το ιστορικό των εκπομπών μέσα από το κανάλι στο Youtube.
  9. Ρ

..παρεμπιπτόντως ξανά διαβάζω το αγαπημένο μου βιβλίο και είμαι και ο Ρόντας!! :χαχα: Άντε τελείωσε τον Τελευταίο Πειρασμό να το σχολιάσουμε όταν ανέβεις Θεσσαλονίκη ή Σέρρες ..κοντοχωριανή ήμαστε άλλωστε.
  10. Ρ

Ακτίς έβαλες στόχο όλοι την βιβλιογραφία του Καζαντζάκη για φέτος; ..η απλά πας τον Τελευταίο Πειρασμό με πολύ αργούς ρυθμούς;
  11. Ρ

Οι βιβλιοθήκες μας

Πολύ όμορφη Αλίκη :μπράβο:
  12. Ρ

Ποια η γνώμη σας για το βιβλίο του Δημήτρη Κουφοντίνα "Γεννήθηκα 17 Νοέμβρη";

Το αγόρασα σήμερα σε συνδυασμό με βολτούλα στην παραλία, θα το διαβάσω και θα σας πω.. :ψουψου:
  13. Ρ

Καλή ιδέα Παρωνύμιος, εγώ ανήκω στην κατηγορία που το έχουν διαβάσει το βιβλίο και τυγχάνει να είναι το αγαπημένο μου βιβλίο. Θα ήταν πολύ ενδιαφέρων να αρχίσουμε αυτή την συν ανάγνωση!!
  14. Ρ

Δικές μας βιβλιοφωτογραφίες

Παρωνύμιε αν σκοτώσεις και μια γριά και την βάλεις στο κάδρο θα είσαι μέσα...
  15. Ρ

Ανακαλυψη!

Καλώς ήρθες
  16. Ρ

Πωληση βιβλιων θεσσαλονικη !!!

Το "Η σπηλιά - Ζοζε Σαραμαγκου" είμαι από Θεσσαλονίκη στείλε μου που και πότε σε βολεύει να συναντηθούμε. Ευχαριστώ!
  17. Ρ

Καλώς σας βρήκα!

Καλώς ήρθες Καλλίστη
  18. Ρ

Γειά σας!

Καλώς ήρθες