Search results

1. Λ

Δεν υπάρχει και τα σπάει!

"Δεν υπάρχει" - είναι μια φράση που και εγώ την χρησιμοποιώ πολύ. Στην πραγματικότητα, έχει νόημα και αυτό γιατί είναι μια φράση απο ένα κομάτι της πρότασης που δεν λέμε ποτέ και την θεωρούμε αυτονόητη. Για παράδειγμα στην περίπτωση του Ψινάκη: Δεν υπαρχει... ένα τέτοιο άτομο σαν τον Ψινάκη...
  2. Λ

Συνανάγνωση: "Σφήκα σε ψάθινο καπέλο" - Αγκάθα Κρίστι

Το αγγλικό βιβλίο δεν παλεύεται. !!!!!!!!!!!!!! :O Πήγα να το ξεκινήσω την Παρασκευή και δεν καταλάβαινα και πολλά. Απο τα σχόλιά σας πρέπει να είναι ενδιαφέρον βιβλίο. Θα κοιτάξω να το βρώ αύριο το απόγευμα στα ελληνικά αυτή την φορά. :P
  3. Λ

Άσχημο τέλος στα παραμύθια

παντως Οι κομμωτριες ειναι συνήθως ξανθιές... :)
  4. Λ

Συνανάγνωση: "Σφήκα σε ψάθινο καπέλο" - Αγκάθα Κρίστι

Θα το ξεκινήσω και εγώ στην αγγλική γλώσσα. όπως και η Αργυρώ έτσι και εγώ θα διαβάσω 1η φορά βιβλιο της Α.Κριστη. //Γ.
  5. Λ

Ρίξε τρεις λέξεις... για ένα θέατρο!

αναμένο το τζάκι (άντε να δω το τελικό αποτέλεσμα.)
  6. Λ

Γειά σας

καλως ήρθες Χριστίνα :πανικός:
  7. Λ

Η Βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας

.....αφηρημένη Λογοτεχνία πρέπει να είναι. :χαχαχα: Έτσι όπως το έγραψες δημιουργεί παρερμηνείες.
  8. Λ

δυστυχώς, πολλές λέξεις για webbrowser

Νομίζω πως η λέξη Πλοηγός είναι αυτή που ταιριάζει περισσότερο. Είναι μια πανέμορφη λέξη.:)) Όπως λες και εσύ έχει "Ναυτικές" ρίζες. Άλλωστε στο Διαδίκτυο αυτό που κάνουμε ειναι να σερφάρουμε. Σωστά ; Και το "σερφάρουμε" έχει "Ναυτικές" ρίζες. :)))
  9. Λ

Τα Ελληνικά και οι άλλες γλώσσες

Φίλε Γλωσσολάγνε Πολύ σωστή η ανάλυσή σου. Είναι η γλώσσα των καταλήξεων... Ένας πολυ καλος μου φίλος (Τούρκος) λέει οτι είναι γλώσσα για τεμπέληδες. Ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατι το λέει αυτό.:ωιμέ: Το να μεταφράζεις απο ελληνικά σε τούρκικα το βρίσκω τρομερά δύσκολο. Εκτός απο την...
  10. Λ

Παιχνίδια για γλωσσόπληκτους!

Θέλω να μάθω πληροφορίες γιαυτό το παιχνίδι. Είμαι και εγώ πολυ περίεργος:ωιμέ:
  11. Λ

Τεστ στους διάφορους πλοηγούς να δούμε πώς εμφανίζουν την Λέσχη

Ο Φάρος ενεργοποιήθηκε Γελάς έτσι ? :) Τώρα εμφανίζει το εικονίδιο του ιστοτόπου (favicon) //R.
  12. Λ

Τεστ στους διάφορους πλοηγούς να δούμε πώς εμφανίζουν την Λέσχη

Καλημέρα Φαροφύλακα, Ο Φάρος που έβαλες πρόσφατα δεν εμφανίζεται στον Safari με λειτουργικό σύστημα Mac OS X 10.4.11. (σε στέλνω και εικόνα) Αντίθετα στον Safari με Windows είναι ΟΚ. ...και μην με πεις να πάω σε Windows. Ξέχασέ το ;) //R.
  13. Λ

Στήνοντας το Φόρουμ: Ενημέρωση

Εικόνες Οι εικόνες και τα Βιντεάκια καταντάνε την ανάρτηση κουραστική. Είναι απλό. Αν θέλεις να δείξεις κάποιο βιντεάκι τοτε γράψε το link. Άλλωστε απο εκεί θα το κατεβάσει κάποιος για να το βάλει στην ανάρτηση. Για τις εικόνες δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος περιορισμός απο το το ίδιο το forum...
  14. Λ

Νομίζω οτι είναι καλό όπως είναι.
  15. Λ

Μια - δυο ιδέες... . 1. Το εικονίδιο οτι υπάρχει νέα ανάρτηση μοιάζει με αυτό το εικονίδιο που δείχνει οτι δεν υπάρχει νέα ανάρτηση. (Στη άρχικη σελίδα και στο επόμενο επίπεδο) Γνώμη μου είναι να αποσπά την προσοχή στον χρήστη όταν υπάρχει νέο μύνημα, .... συγνώμη νέα ανάρτηση :)) και να τον...
  16. Λ

Mark Mazower : "Θεσσαλονίκη η πόλη των φαντασμάτων"

«Θεσσαλονίκη, Πόλη των Φαντασμάτων: Χριστιανοί, Μουσουλμάνοι και Εβραίοι 1430-1950». Ένα σχετικά νέο βιβλίο του καθηγητή ιστορίας του Πανεπιστημίου «Κολούμπια» της Νέας Υόρκης, Mark Mazower. Ο Mark Mazower παρουσιάζει στο Βιβλίο του πολλά στοιχεία από άρθρα εφημερίδων, απομνημονεύματα...
  17. Λ

Είδα φώς και μπήκα...

Αγαπητέ Φαροφύλαξ, καλωσασβρήκα στην Λέσχη σας. :) με τιμή και σεβασμό, //R. :ωραίος:
  18. Λ

Είδα φώς και μπήκα...

Είμαι ένα όμορφο νιάτο και είπα να πω ένα γεια.