Search results

1. Π

Βιβλία του Κάρλος Καστανέντα (πακέτο)

Καλησπέρα! Δίνω τα εικονιζόμενα βιβλία του Carlos Castaneda (τον μελετούσα λίγο στα 20s μου αλλά δεν έχω σκοπό να τα ξανά διαβάσω, οπότε τα δίνω), συν ένα σχετικό (Μύηση στο ονείρεμα). Επειδή είναι σειρά βιβλίων επί μικρό ποσό και δε λέει να ψάχνω άτομα να τα δώσω λίγα λίγα, το σετ δεν σπάει...
  2. Π

Πως θα μάθω πιάνο - Βιβλίο + CD

Πωλείται το βιβλίο Πως θα μάθω πιάνο - ολοκληρωμένη μέθοδος - Βιβλίο + CD - Αγραφιώτη Έφη. Είναι αδιάβαστο, χωρίς σημειώσεις ή τσαλακώματα ανάγνωσης με το CD (άπαιχτο). Αγορασμένο από Νάκα τέλη Φεβρουαρίου του 2022, αλλά δε ξέρω αν έχω την απόδειξη αγοράς. Ο λόγος που δίνεται είναι ότι λόγω...
  3. Π

Πωλούνται διάφορα βιβλία κάθε θεματολογίας (συμβολικές τιμές)

Νέες τιμές: Στο δρόμο για τις Πλειάδες - 4 ευρώ Πειστικός Λόγος - 3 ευρώ Ελληνική Οικονομία - 3 ευρώ Καβάφης - 1 ευρώ
  4. Π

Αναζητώ: GRIVAS English-Greek Dictionary Shorter Edition

Ψάχνω ένα από τα δύο ακόλουθα λεξικά: Ιδανικά θα με βόλευε ανταλλαγή με όποια βιβλία θέλετε από εδώ: LINK1 LINK2 Περιοχή Αττική με συνάντηση σε σταθμό μετρό ή ηλεκτρικό. Εγώ μένω Περιστέρι - Λόφο Αξιωματικών. :)
  5. Π

Πωλείται: Οι θρησκείες του κόσμου - Κρίστοφερ Πάρτριτζ

Πρόκειται για ένα βιβλίο σαν εγκυκλοπαίδεια, εικονογραφημένο και πυκνογραμμένο με σκληρόδετο εξώφυλλο. Σε άριστη κατάσταση μια φορά διαβασμένο σε συγκεκριμένα κεφάλαια - θρησκείες. https://www.psichogios.gr/el/oi-thrhskeies-toy-kosmoy.html Ένα δείγμα του περιεχομένου του...
  6. Π

Σχεδίαση ψηφιακών συστημάτων με τη γλώσσα VHDL - BROWN STEPHEN, VRANESIC ZVONKO - σκληρόδετο

Νέα τιμή: 20 ευρώ Είναι πραγματικά τούβλο το βιβλίο σε μέγεθος και βάρος!!
  7. Π

Η παράξενη κατάσταση των πραγμάτων - 5 ευρώ - κρατημένο και θα δοθεί αύριο, οπότε θεωρήστε ότι δόθηκε ;)
  8. Π

Σχεδίαση ψηφιακών συστημάτων με τη γλώσσα VHDL - BROWN STEPHEN, VRANESIC ZVONKO - σκληρόδετο

Πωλείται το εικονιζόμενο βιβλίο, άριστο και αχρησιμοποίητο. Πρόκειται για την 3η έκδοση. Είναι η έκδοση με το σκληρόδετο εξώφυλλο. Είναι μεγάλο και ζυγίζει πάνω από 2.5kg. Αττική με συνάντηση Περιστέρι (Λεωφ. Τζων Κέννεντυ 154, στο Σκλαβενίτη) ή Media Markt Θηβών και Λεωφ. Αθηνών ή σε κάποιο...
  9. Π

Το βιβλίο της Python έφυγε. Προσθέτω: Η παράξενη κατάσταση των πραγμάτων - 5 ευρώ Στο δρόμο για τις Πλειάδες - 6 ευρώ
  10. Π

Φύγανε και τα: Ασφαλιστικό Δίκαιο - Εισηγήσεις - Ρόκας Κ. Ιωάννης - 3 ευρώ Εισαγωγή στο ιδιωτικό ναυτικό δίκαιο - Ρόκας Κ. Ιωάννης - 2 ευρώ
  11. Π

Χρηματοοικονομική Λογιστική - Δημήτριος Χ. Γκίκας - Εκδόσεις Μπένου

Πωλείται άθικτο και αδιάβαστο το συγκεκριμένο βιβλίο - σύγγραμμα Λογιστικής: Χρηματοοικονομική Λογιστική - Ε' Έκδοση (2016) των Δημήτριος Χ. Γκίκας, Αφροδίτη Ι. Παπαδάκη, Γεωργία Σ. Σιουγλέ, Ευθύμιος Γ. Δεμοιράκος, Χρήστος Α. Τζόβας Περισσότερα...
  12. Π

Java Προγραμματισμός - 10η έκδοση - Deitel

Ευκαιρία εν μέσω καραντίνας να μάθετε νέα γλώσσα προγραμματισμού. :) Πωλείται σε άριστη κατάσταση, αδιάβαστο και η τελευταία έκδοση (αν δεν κάνω λάθος), το ακόλουθο βιβλίο, στα ελληνικά, 1664 σελίδες: https://www.e-shop.gr/java-programmatismos-10i-ekdosi-p-BKS.0012786...
  13. Π

Η γένεση του κόσμου - Paul Laviolette = ΔΟΘΗΚΕ! Λόγω της καραντίνας part II, μόνο παραλαβή από την οικία μου. Βρίσκομαι Περιστέρι - Λόφο Αξιωματικών κοντά στο κολυμβητήριο του Περιστερίου ;)
  14. Π

Προσθέτω και τα τρία εικονιζόμενα βιβλία Solfege, πακέτο στα 10 ευρώ ++ το βοήθημα Μαθηματικών Γ1 του Παπαδάκη. :) Φωτογραφίες όλων: