Search results

1. Ενα κομμάτι ουρανού

Λένα Καλλέργη «Σκαρί»

Την προηγούμενη φορά που ανέβασα ένα ποίημα με σκοπό την ανάλυση του ενθουσιάστηκα με τις διαφορετικές απαντήσεις και τον τρόπο σκέψης του καθενός. Γι'αυτό λοιπόν τον λόγο αποφάσησα να το ξανακάνω.:) Αυτή τη φορά ενα λίγο πιο γνωστό και πιο εύκολο νοηματικά ποιήμα αλλα εξίσου υπέροχο! Λένα...
  2. Ενα κομμάτι ουρανού

Καλώς σας βρηκα

Καλώς ήρθες~<3~
  3. Ενα κομμάτι ουρανού

Το πρωί και το βράδυ τού Μίλτου Σαχτούρη (ανάλυση του ποιήματος)

Χαχζααχ Χαχααχ χαίρομαι που έγινε αφορμή για καινούργιο τίτλο Απλά χαίρομαι με τις τόσες ιδέες που υπήρξαν! Τι όμορφο, θα ανεβάσω ξανά ποιήματα για ανάλυση γιατί αυτή η ανταλλαγή απόψεων πραγματικά σε κάνει να σκέφτεσαι ένα ποίημα με πολλούς διαφορετικούς τρόπους 🌻❤❤ Τα ανέλυσες πολύ...
  4. Ενα κομμάτι ουρανού

Το πρωί και το βράδυ τού Μίλτου Σαχτούρη (ανάλυση του ποιήματος)

Διαβάζοντας το ποίημα του Μίλτου Σαχτούρη "Το πρωί και το βράδυ " σήμερα προσπαθώ να κατανοήσω τα νοήματα του χωρίς μεγάλη επιτυχία θα έλεγα 🌑 Μια βοήθεια θα μου ήταν πολύ χρήσιμη!🌻
  5. Ενα κομμάτι ουρανού

Ταινία αντί για βιβλίο;

Εγώ πραγματικά έπαθα σοκ με τις "Μικρές κυρίες " εντάξει τι να πει κανείς για το βιβλιο Αλλά η ταινία για εμένα ότι καλύτερο πραγματικά από τις αγαπημένες μου πλέον...
  6. Ενα κομμάτι ουρανού

Το υποσυνείδητο

Σήμερα το πρωί ξύπνησα από ένα υπέροχο μα υπέροχο όνειρο ,γεμάτη συναισθήματα και νοσταλγία και έγραψα αμέσως αυτά που ένιωθα. . . . Έχω δυο χρόνια να σε δω Ελπιζω να περνάς καλά Με σκέφτεσαι καμιά φορά; έτσι φευγαλέα, να πεις ,τι να κάνει αυτή η ψυχή άραγε Γιατί εγώ σε είδα πάλι στο ύπνο μου...
  7. Ενα κομμάτι ουρανού

Έτσι ξαφνικά!

Χαχαχχα ευχαριστώ πολύ ❤🌻
  8. Ενα κομμάτι ουρανού

Αναζητείται: Το βιβλίο "Άννα Καρένινα"

Είχα ψάξει να σου πω την αλήθεια. Αλλά τώρα που το λες δεν είναι κακή ιδέα να πάω και σε μια ακόμα βιβλιοθήκη σε κάποιον κοντινό δήμο. Δεν μου πέρασε από το μυαλό Τέλεια αν δεν το βρώ κάπου αλλού για δανεισμό θα σου πω! Ευχαριστώ ❤
  9. Ενα κομμάτι ουρανού

Όχι υπάρχει σε βιβλιοπωλεία και στο ίντερνετ... Αλλά το ψάχνω πιο φθηνά αν γίνεται η ακόμα και για να το δανειστώ και να το ξανά επιστρέψω αν υπάρχει κάποιος που δεν έχει θέμα 🌻
  10. Ενα κομμάτι ουρανού

Έτσι ξαφνικά!

Ευχαριστώ πολύ ❤❤🌻
  11. Ενα κομμάτι ουρανού

Χααχαχ Ε δεν είναι αυτό ένα τέλειο συναίσθημα???

Χααχαχ Ε δεν είναι αυτό ένα τέλειο συναίσθημα???
  12. Ενα κομμάτι ουρανού

Να ξαπλώνεις το βράδυ με ανοιχτά παντζούρια έχοντας έναν ουρανό γεμάτο αστέρια να σε κοιτάνε...

Να ξαπλώνεις το βράδυ με ανοιχτά παντζούρια έχοντας έναν ουρανό γεμάτο αστέρια να σε κοιτάνε. Ευγνώμων ❤
  13. Ενα κομμάτι ουρανού

Είτε για αγορά, είτε για δανεισμό ...
  14. Ενα κομμάτι ουρανού

Ποιο βιβλίο διαβάζεις τώρα;

“ΑΘηνά:Ευτυχώς που δεν γεννήθηκα όμορφη”
  15. Ενα κομμάτι ουρανού

Έτσι ξαφνικά!

Έτσι λοιπόν αποφάσισα να πατήσω ένα ελάχιστα μικρό στοπ στην τρέλα που ζω τα τελευταία χρόνια που με βρίσκουν σε εναν συνεχή αγώνα δρόμου, πίεσης και κούρασης. Με αποκορύφωμά την χρονιά που μας πέρασε όπου έδωσα πανελλήνιες ζώντας σε μια πραγματικότητα μακρυά από κάθε προσωπική μου ψυχική...