Search results

1. Ρ

Αγαπημένα αποφθέγματα από βιβλία

“There are five billion people living on this planet. But you fall in love with one particular person, and you won't swap her for any other.” Jostein Gaarder, The Solitaire Mystery
  2. Ρ

Διαβάζοντας σε παιδιά

Εμένα η μητέρα μου μας διάβαζε ιστοριούλες από τα βιβλία "Χίλιες και μία Νύχτες"! Ακόμα θυμάμαι τα συναισθήματα που ένιωθα και πόσο πολύ λαχταρούσα να έρθει η "ώρα του παραμυθιού"!
  3. Ρ

Απ. Δοξιάδης, Χρ. Παπαδημητρίου, Αλ.Παπαδάτος, Annie Di Donna : "Logicomix"

Είναι πολύ αξιόλογο και το συνιστώ! Μου το είχαν φέρει δώρο και άργησα να το ξεκινήσω μιας και δεν ήμουν πολύ φαν των graphic novels. Όταν όμως το άρχισα μου άρεσε τόσο πολύ το σχέδιο και οι χαρακτήρες που δεν μπορούσα να το αφήσω! Μπράβο στους δημιουργούς!
  4. Ρ

Προτείνετε βιβλία. Εδώ.

Πρόσφατα ολοκλήρωσα το βιβλίου του Γιάννη Μαρτζούκου, "Η Πέμπτη Εποχή" και μπορώ να πω ότι το προτείνω χωρίς δεύτερη σκέψη αφού με κράτησε μέχρι τέλους. Είναι μυθιστόρημα φαντασίας με μεγάλη δόση μυστηρίου! Περιμένω εντυπώσεις για το συγκεκριμένο και, μιας και ψάχνω ήδη για το επόμενο, αν...
  5. Ρ

Αγαπημένο βιβλίο

Έχω πολλά αγαπημένα όμως αυτό το βιβλίο έχει ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου! The Solitaire Mystery by Jostein Gaarder https://books.google.com/books/about/The_Solitaire_Mystery.html?id=tFeqWOHsV3oC&source=kp_cover