Search results

1. Σ

Αναζητώ: κάποια συγγράμματα Ψυχολογίας

Ψάχνω το Θεωρίες Προσωπικότητας από Pervin και τη Βιολογική Ψυχολογία από Rosenzweig. Υπάρχει κάποιο μέλος του φόρουμ που να τα έχει στην κατοχή του; (Μένω Αθηνα) *Τα χρειάζομαι για κατατακτήριες και είναι πανάκριβα
  2. Σ

Ποιο βιβλίο διαβάζεις τώρα;

Το σκάκι στην αρχική του μορφή δεν περιελάμβανε βασίλισσα και η Γιαλομ προσπαθεί με το βιβλίο αυτό να εντοπίσει πότε και πού πρωτοεμφανίστηκε όπως και το λόγο για τον οποίο είναι το ισχυρότερο κομμάτι στη σκακιέρα. Γι' αυτό μελετά (έως ένα βαθμό) τις ζωές ισχυρών βασιλισσών του Μεσαίωνα και...
  3. Σ

Επίσης ταυτόχρονα με τη Γέννηση της Βασίλισσας διαβάζω και το The Scorpio Races της Maggie Stiefvater. YA και πολύ ευχάριστο.
  4. Σ

Γειά σας!

Καλώς σας βρήκα!
  5. Σ

Μόλις ξεκίνησα τη Γέννηση της Βασίλισσας του Σκακιού της Marilyn Yalom, εκδόσεις Αγρα. Δεν ήξερα τι να περιμένω από βαθμό δυσκολίας αλλά τελικά διαβάζεται πολύ ευχάριστα.
  6. Σ

Γειά σας!

Τις καλησπέρες μου σε όλη την παρέα. Διαβάζω εδώ και καιρό αυτό το forum και χαίρομαι που επιτέλους έγινα κι εγώ μέλος. Τον τελευταίο χρόνο έχω αρχίσει να βγαίνω δειλά από το... reader's block στο οποίο βρισκόμουν για χρόνια. Ανυπομονώ να συνεισφέρω κι εγώ, με όποιον τρόπο μπορώ, στις συζητήσεις...