Search results

1. Ρ

Ποιο βιβλίο διαβάζεις τώρα;

Αυτή την στιγμή Δώρα απο το άγνωστο του Lyall Watson
  2. Ρ

Ποιο βιβλίο διαβάζεις τώρα;

Αυτή την στιγμή διαβάζω : Οι δράκοι της Εδέμ του CARL SAGAN.
  3. Ρ

Stephen King βιβλία προς πώληση

Σε ευχαριστώ πολύ Γιουλαδαμ για την άμεση απαντησή σου αλλά τελικά δεν θα το πάρω.ΣΕ ευχαριστώ και πάλι.
  4. Ρ

Stephen King βιβλία προς πώληση

Καλησπέρα καλά είσαι; θα ήθελα να μάθω την τιμή για το Η Μπαλάντα της Ελαστικής και ποιού εκδοτικού οίκου είναι. Ευχαριστώ και καλό βράδυ.
  5. Ρ

Πωλούνται: Διάφορα Βιβλία (BELL, ANUBIS, ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ, ΛΙΒΑΝΗΣ,κλπ)

Καλησπέρα καλά είσαι; Θα ήθελα εάν υπάρχουν ακόμα τα εξής βιβλία. 63. Νρας ο θρυλος/ ντειβιντ γκεμελ/ anubis 106. ο βασιλιας περα από την πυλη/ ντειβιντ γκεμελ/ anubis 34. Σκοτεινός ταξιδευτής/ ντειβιντ γκεμελ/ anubis 83. σολαρις/ στανισλαβ λεμ/ ποταμος 84. η ωρα του δρακοντα/ ρομπερτ...
  6. Ρ

Αναζητούνται: βιβλία "Forgotten Realms" του R.A. Salvatore

Καλησπέρα καλά είσαι; Αν σε ενδιαφέρει ακόμα Η πολιορκία του σκότους και Οι δύο λεπίδες την βρήκα σε ένα βιβλιοπωλείο στηνΑθήνα. https://www.bookstation.gr › Product2 Ελπίζω να βοήθησα.
  7. Ρ

Πωλείται: Οργή του Stephen King

Σε ευχαριστούμε πόλυ Νίκο που μας ανοίγει τα μάτια.
  8. Ρ

Πωλούνται: διάφορα βιβλία από τις εκδόσεις Ωρόρα, Οξύ και Κάκτος

Καλημέρα Χρήστο.Καλά είσαι; Mε λένε Μανώλη και μένω Αθήνα. Με ενδιαφέρουν τα εξης βιβλια επιστημονικης φαντασιας των Εκδόσεων Ωρόρα αν τα έχεις ακόμα : 41,44,43,22,28,34,46. Καλή συνέχεια και Ευχαριστώ.
  9. Ρ

Ευχαριστώ πολύ Γρίλο για την ενημέρωση.Τρέχω να προλάβω ,πραγματικά είναι μεγάλη ευκαιρία.Επίσης για τον φίλο μου Νικόλα δε κιντ που ενδιαφέρεται για τον Μοναχικό Λύκο.Ένας στο metabook πουλάει αυτήν την στιγμή 80ευρώ τους 4 τόμους ενώ για αρχή ήταν 120 ευρώ.Πραγματικά το αφεντικό χαρίζει δεν...
  10. Ρ

Διάβασε Ένα (ή και Περισσότερα) Αγαπημένο μου Βιβλίο (Μέρος Δέκα Παρά Ένα)

Καλησπέρα σε όλους και από μένα. Μέσα και εγώ. Όμως με βλέπω να διαβάζω ένα με δύο βιβλία, για τρίτο δεν νομίζω. Οι δικές μου προτάσεις είναι: 1) Σχεδία - Stephen Baxter 2) Το Κουρδιστό κορίτσι - Bacigalupi Paolo...
  11. Ρ

Ε ναί εφόσον στην ουσία στα 120 ευρω το πούλησε.
  12. Ρ

Αν και καθυστερημένα θα ήθελα να πω στον Γρίλο κρίμα ήταν πολύ μεγάλη ευκαιρία τα 180ευρω για το συγκεκριμένο βιβλίο. Παιδιά πλάκα κάνω.Πάντως αυτό που πραγματικά έχω να πώ είναι ένα μεγάλο μπράβο στον Γρίλο.Καλό απόγευμα και κάλη συνέχεια σε όλους σας μέχρι την επόμενη αγγελία. χαχαχα.
  13. Ρ

Εγώ προσωπικά έχω πάψει να ασχολούμαι διότι ο καθένας όσα θέλει ζητάει.Ένα παράδειγμα είναι...

Εγώ προσωπικά έχω πάψει να ασχολούμαι διότι ο καθένας όσα θέλει ζητάει.Ένα παράδειγμα είναι σήμερα στο μεταμπουκ είδα έναν που πουλούσε 4 τόμους 120 ευρώ. ΈΛΕΟΣ αλλά από την άλλη εφόσον υπάρχουν κάποιοι που είναι διατεθειμένοι να τα δώσουν κάλα κάνουν.
  14. Ρ

Ναι εχείς δίκιο είναι όντως δυσεύρετα αλλά είναι και πολλά τα χρήματα.Ευχαριστώ πολύ για την...

Ναι εχείς δίκιο είναι όντως δυσεύρετα αλλά είναι και πολλά τα χρήματα.Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση σου.
  15. Ρ

Καλησπέρα Γιάννη πόσο τα πουλάει τα βιβλία ο φίλος σου για τον μοναχικο λυκο εννοώ.

Καλησπέρα Γιάννη πόσο τα πουλάει τα βιβλία ο φίλος σου για τον μοναχικο λυκο εννοώ.
  16. Ρ

Γεία σου Φίλιππε. Καλά είσαι?

Γεία σου Φίλιππε. Καλά είσαι?
  17. Ρ

Η ζωή μου σε 7 ταινίες

Συγχαρητήρια Υπεράνθρωπε μόνο που σταμάτησες τις καταχρήσεις είναι άθλος. Αυτό σημαίνει ότι είσαι πραγματικά ένας ''ΜΑΧΗΤΗΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ'' . Μπράβο είσαι άξιος και είμαι σίγουρος οτι θα τα καταφέρεις σου εύχομαι ότι το καλύτερο.
  18. Ρ

Γεια χαρά

Καλώς ήρθες Αλμπερτ. Εμένα με λένε Μανώλη είμαι νέο μέλος και μένω Αθήνα.Καλή συνέχεια και ελπίζω κάποια στιγμή όπως και με τα υπόλοιπα μέλη να γνωριστούμε .