Search results

1. Σ

Πώληση Βιβλίων | Νεες Μειωμένες Τιμές και Νέες Προσθήκες (7/10)

Όχι Βιβλιοεκτιμητή, δεν έχω άλλα των εκδόσεων Ζήτρος για πούλημα, εκτός ίσως απο ένα ακόμη το οποίο πρέπει να ελέγξω αν το έχω δύο φορές.. Σ' ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!
  2. Σ

Πώληση Βιβλίων | Νεες Μειωμένες Τιμές και Νέες Προσθήκες (7/10)

Καλησπέρα! Πουλάω τα παρακάτω βιβλία μετά από την απόφαση να περιορίσω τη βιβλιοθήκη μου για λόγους χώρου. Βρίσκομαι στη Θεσσαλονίκη αλλά ευχαρίστως στέλνω ταχυδρομικώς όπου θέλετε. Για οποιαδήποτε απορία και για τα πρακτικά στείλτε μου π.μ.. Η κατάσταση των βιβλίων είναι γενικά εξαιρετική...
  3. Σ

Πεπε

Καλημέρα Πεπε, καλώς ήρθες!
  4. Σ

Καλημέρα ...

Καλώς όρισες Άντη :)
  5. Σ

Γουίλιαμ Γκίμπσον (William Gibson): "Νευρομάντης"

Θα συμφωνήσω με τον Πολύνιους απόλυτα πως ο Νευρομάντης είναι αποκαλυτπική εμπειρία.. Δεν θυμάμαι αν το διάβασα ποτέ στα ελληνικά αλλά στο πρωτότυπο σίγουρα αξίζει, ορόσημο και οδόσημο μιας εποχής. Επιστρέφω σε αυτό ξανά και ξανά και προγραμματίζω να ασχοληθώ μαζί του άμεσα πάλι. Εξαιρετικό...
  6. Σ

Καλησπέρα

Αν και γνωρίζω εδώ και αρκετό καιρό την Λέσχη δεν συμμετείχα ως τώρα ενεργά. Αφορμή, ίσως όχι η "ευγενέστερη", για την εγγραφή μου στάθηκε η αποφασή να διαθέσω ένα μέρος της βιβλιοθήκης μου, οπότε σύντομα να αναμένετε νέα από εκεί. Θέλω να πιστεύω πως αφού έγινε η αρχή θα υπάρξει και συνέχεια...