Search results

1. Τζόνι Κας

Ποιο βιβλίο διαβάζεις τώρα;

Πώς σου φάνηκε?το έχω ακόμα στα αδιάβαστα ..
  2. Τζόνι Κας

Γειά σας και πάλι

Ναι αλλά με άλλο περιεχόμενο..πιο ωραίο από τα Άλλα σοσιαλ..
  3. Τζόνι Κας

Γειά σας και πάλι

Με κέρδισαν τα σοσιαλ αγαπητέ φαροφυλακα και τώρα που τα έκλεισα πια,επέστρεψα χαχα
  4. Τζόνι Κας

Γειά σας και πάλι

Καλησπέρα, επανήλθα πάλι έδω στη παρέα σας, και ελπιζω να είμαι πιο ενεργή σαν μέλος...Δεν είχα μπει εδώ κ 6 χρόνια...παρά πολύς καιρός, χιχι..???
  5. Τζόνι Κας

Ωωω ευχαριστώ για την απάντηση...θα βρω ένα σχετικά μικρό να ξεκινήσω και θα επανέλθω για εντυπώσεις.. πλέον διαβάζω σε e reader όποτε θα ήθελα να δοκιμάσω και τα ακουστικά βιβλία ..
  6. Τζόνι Κας

Αγαπημένες γυναίκες συγγραφείς!

Τα περισσότερα βιβλία από γυναίκα συγγραφέα τα έχω διαβάσει από την Ροζαμουντ Πιλτσερ.Την αγάπησα από το ψάχνοντας για κοχύλια,που ήταν το πρώτο της που διάβασα...από τότε τα έχω διαβάσει σχεδόν όλα..
  7. Τζόνι Κας

Να σε ρωτήσω τα ακουστικά βιβλία είναι ωραία?δεν έχει τύχει να διαβάσω ακόμα κάποιο..
  8. Τζόνι Κας

Και το δώρο ήταν βιβλίο!

Όταν ήμουν μικρή με ευχαριστούσε να μου κάνουν δώρα βιβλία σε γιορτή,γενέθλια. Πλέον δε θέλω γτ πολυ απλά δεν μου αρέσει να διαβάζω τα "εμπορικά βιβλία ή ευπωλητα" γτ θέλω πιο ψαγμένα βιβλία.Οπότε κανεις δε μπαίνει στο κόπο να μου κάνει δώρο ένα βιβλίο.. Παρά μόνο μια φίλη μου που είναι...
  9. Τζόνι Κας

καλησπέρα στο φόρουμ,μετά απο 6 χρόνια θυμηθηκα οτι ειχα κανει εγγραφη και αποφασισα να ασχολουμε πιο πολυ εδωω..εγω αυτη τη περιόδο διαβαζω τον Ντέμιαν του Ερμαν Εσσε...
  10. Τζόνι Κας

Άλκη Ζέη: "Το Καπλάνι της Βιτρίνας" (Το ομώνυμο βιβλίο σε τηλεοπτική σειρά της ΕΤ-1 το 1990)

πολυ αγαπημενο βιβλιο το εχω διαβασει τοσες φορες που μου φαινεται σαν να ειναι πρωτη φορα...απο τη σειρα της ΕΤ-1 εχω πετυχει καποια επεισοδια και αυτα δε τα εχω δει
  11. Τζόνι Κας

Εντάξει...το παραδέχομαι. Έχω κι εγώ τα δικά μου κολλήματα

αν και δν ειμαι πολυ περιεργει οπως ολοι ετσι κι εγω εχω τα δικα μου ''χουγια''ας ξεκινησω:δεν μου αρεσει να πιει καποιος καφε με την κουπα μου,δεν μου αρεσει να μου πειραζουν τα μαλια,εχω κολημα με τους στηλους και δεν μου αρεσει να μου τους περνουν χωρις να με ρωτανεδεν μου αρεσει να πινουν...
  12. Τζόνι Κας

Ποιά λογοτεχνία ΔΕΝ προτιμάμε;

Δεν μπορω να διαβασω καθολου βιβλια επιστημονικης φαντασιας και οτι εχει σχεση με μεταφυσικη!
  13. Τζόνι Κας

Πρέπει να έχεις την κατάλληλη διάθεση για να διαβάσεις ένα βιβλίο;

Αν ειμαι χαλια και το βιβλιο ειναι ψυχοπλακοτικο σιγουρα δεν θα καθισω να το διαβασω!Αν ομως ειμαι στις καλες μου εκει ειναι που θα διαβασω ολο το βιβλιο ακομα καλυτερα αν το βιβλιο εχει χαρουμενο περιεχομενο!!!
  14. Τζόνι Κας

Σημειώνουμε πάνω στα βιβλία;

Προσωπικα δεν σημειωνω πανω στα βιβλια επειδη δεν θελω να τα λερωνω αλλα να βλεπω το λευκο χρωμα των σελιδων!
  15. Τζόνι Κας

Βιβλίο: Το διαβάζουμε μία ή πολλές φορές ;

Ενα βιλιο που μου αρεσει παρα πολυ θελω να το διαβαζω πολλες φορες γιατι μ'αυτο τον τροπο τα απολαυμανω περισσοτερο!!!
  16. Τζόνι Κας

Διαβάζετε πολλά βιβλία συγχρόνως;

δεν διαβαζω ταυτοχρονα δυο η περισσοτερα βιβλια επειδη δεν θελω να τα μπερδευω μεταξυ τους την πλοκη του καθε βιβλιου
  17. Τζόνι Κας

Ο καλύτερος Έλληνας Λογοτέχνης

Συμφωνω και εγω με τους υπολοιπους!Και εγω θεωρω τον Καζαντζακη,τον Παπαδιαμαντη,τον Βυζιηνο απο τους συγγραφεις ως μεγαλους ελληνες λογοτεχνες αλλα και οι ποιητες ξεχωριζουν για το εργο τους που εχουν προσφερει στην Ελλαδα και οχι μονο.Ελυτης(απο τους αγαπημενους μου),Καβαφης,Σεφερης και ο...
  18. Τζόνι Κας

Ποια βιβλία του Ίρβιν Γιάλομ ξεχωρίζετε;

Μονο ενα βιβλιο του Γιαλομ εχω διαβασει και αυτο ειναι ''Η θεραπεια του Σουπεναουερ'' το βαθμολογησα 7/10 γιατι ηταν λιγο βαρετο για τα γουστα μου μια και μιλαει για την ψυχαναλυση!Κατα αλλα περναγε ευχαριστα η ωρα!Παντως ευχαριστως θα διαβαζα κιαλλα βιβλια του Γιακομ επειδη πιστευω πως ειναι...
  19. Τζόνι Κας

Από πού το αβατάριό σου;

Σαν αβαταριο έχω βάλει μια εικόνα που βρήκα στο διαδυκτιο,είναι μια κοινή εικόνα αλλά το αλλάζω συνέχεια όταν το βαριέμαι!!!
  20. Τζόνι Κας

Κόμικς που αγαπάμε και προτείνουμε

Τα κόμιξ που διάβαζα μικρή και που αγαπάω ακόμα αλλά έχω σταματήσει να διαβάζω είναι τα παλιά κλασσικά κόμιξ που διαβάζαμε όλοι.Αναφερομαι στο Μίκυ μαους στο κόμιξ Λούκι Λουκ το Ντόναλντ .Πιστεύω πως όλοι τα διαβάζατε μικροί αλλά τα προτείνω σε όσους δεν τα έχουν διαβάσει!!!