Search results

1. Ζουλί

Διάβασε Ένα (ή και Περισσότερα) Αγαπημένο μου Βιβλίο (Μέρος Δέκα)

Καλή επιτυχία. Δυστυχώς εξαντλημένο. Στο metabook το πουλάνε 55€!
  2. Ζουλί

Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο. @Τοσκάνη διάβασα το Νορβηγικό Δάσος και μου άρεσε πάρα πολύ. Νομίζω το καλύτερο του από αυτά που έχω διαβάσει. Θέλεις να προτείνεις άλλα 2 βιβλία ;
  3. Ζουλί

Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλη την παρέα. Διάβασα το μικρά συζυγικά εγκλήματα και μου άρεσε. Διαβάζοντας το σκέφτηκα ότι θα γίνονταν άνετα θεατρικό. Όντως έχει γίνει πριν 8 χρόνια. Θα συνεχίσω με το Νορβηγικό δάσος.
  4. Ζουλί

Ωραια υπόθεση και δεν το έχω διαβάσει αλλά δυστυχώς στα 2 πιο γνωστά βιβλιοπωλεία το δείχνει εξαντλημένο. Δεν πειράζει. Διαβάζω τα 2 και βλέπουμε. Εύχομαι να έχουμε μια καλή, όμορφη χρονιά με υγεία.
  5. Ζουλί

Καλησπέρα, ο τελευταίος στεναγμός είναι διαβασμένος. Μικρά συζυγικά εγκλήματα δεν το έχω διαβάσει. Αν δεν σε βάζω σε κόπο, όποτε μπορέσεις συμπληρώνεις ένα ακόμα. Σχετικά με την ερώτηση σου θα πρότεινα να τα ξεκινήσεις με τη σειρά που τα έχω γράψει. Τα δυο πρώτα είναι μικρά, θεωρώ θα τα βγάλεις...
  6. Ζουλί

Χρόνια πολλά και καλές γιορτές με υγεία. @Τοσκάνη ωραιες επιλογές, α+β τα έχω διαβάσει όποτε περιμένω 2 άλλες επιλογές. Νορβηγικό δάσος είναι χρόνια στα αδιάβαστα οπότε φέτος θα διαβαστεί ☺️🎅🏻🎄
  7. Ζουλί

Διάβασε Ένα (ή και Περισσότερα) Αγαπημένο μου Βιβλίο (Μέρος Δέκα Παρά Τίποτααα)

Το βιβλίο του Μίσσιου πολύ καλό. Τα άλλα 2 ακόμα στα αδιάβαστα.
  8. Ζουλί

Διάβασε Ένα (ή και Περισσότερα) Αγαπημένο μου Βιβλίο (Μέρος Δέκα Παρά Τίποτααα)

Καλησπέρα. Με χαρά θα λάβω και φέτος μέρος. Οι προτάσεις μου είναι: 1. Κόρκυρα, Κατερίνα Χανδρινού, εκδοσεις κείμενα. 2. Η θάλασσα, Μ. Μακρόπουλος, εκδοσεις Κίχλη. 3. Το αρχέγονο και άλλοι καιροί, Ο. Τοκαρτσουκ, εκδοσεις Καστανιώτης.
  9. Ζουλί

Διάβασε Ένα (ή και Περισσότερα) Αγαπημένο μου Βιβλίο (Μέρος Δέκα Παρά Ένα)

Χαίρομαι που σου άρεσε. Τα επόμενα είναι μικρά αλλά δυνατά. Περιμένω την κριτική σου. Εγώ θα συνεχίσω λίγο αργότερα με τα δικά σου.
  10. Ζουλί

Καλησπέρα, δεν έχω διαβάσει κανένα απο τις 3 επιλογές σου, όποτε θα ξεκινήσω με την Πείνα που το έχω καιρό στα αδιάβαστα, και θα συνεχίσω με τα υπόλοιπα.
  11. Ζουλί

Τα βιβλία είναι: Στην πέτρα χαραγμένα, Βάσω Καλαντίδου, Μαύρο Νερό, Μιχάλης Μαρκόπουλος, Πατρίδα, F. Aramburu
  12. Ζουλί

Θα συμμετάσχω και εγώ. Βιβλία αργότερα. Βάλτε με στην κλήρωση.
  13. Ζουλί

Συνανάγνωση: Watchmen

Καλησπέρα, που το βρίσκουμε σε έντυπη μορφή;
  14. Ζουλί

Γειά

Καλώς σας βρήκα:))