Search results

1. Η

Καλησπέρα!

καλως σας βρηκα!
  2. Η

Καλησπέρα!

γεια σου!!
  3. Η

Καλησπέρα!

ευχαριστώ πολυ όλους
  4. Η

Καλησπέρα!

καλως σας βρήκα
  5. Η

Ποιο βιβλίο διαβάζεις τώρα;

nesbo να ναι κι οτι να ναι!!
  6. Η

Κλασσική Λογοτεχνία στα Αγγλικά

Σ ευχαριστώ πάρα πολυ. θα το τσεκάρω ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες thank you all of you. παντα μου δίνετε χρήσιμες πληροφορίες θα το εχω υπ΄οψη μου thank you
  7. Η

θα κατέβω Public στο Σύνταγμα να δω τι μπορω να βρω. Δεν ειναι και το καλυτερο μου να διαβάζω απο οθόνη, παρολ αυτά θα τσεκάρω τα sites που αναφερεις.
  8. Η

Δεν έχω διαβάσει ποτε κλασσική λογοτεχνία στα Αγγλικά. Συντομα όμως θα ήθελα να το ξεκινήσω. Δεν ξέρω σε ποια βιβλιοπωλεία θα μπορουσα να βρω βιβλία κλασσικων συγγραφέων in english. Σε οσα πηγαινω μόνο θριλερ βρίσκω.
  9. Η

το snowman θελω να πάρω, αλλα ουτως ή άλλως οποιο και να διαβασω θα ειναι εξαιρετικό!!
  10. Η

τον Nesbo τον ανακάλυψα τυχαία σε ένα βιβλιοπωλείο. Δεν ειχα ιδέα για τα βιβλία του αλλά μετα το POLICΕ κατάλαβα γιατί ειναι το αστέρι της αστυνομικής λογοτεχνίας. Αν είχα γνώσεις ψυχολογίας θα μπορουσα να ειχα καταλάβει πολύ καλυτερα τον ήρωα του Bloond on Snow. Παρολ αυτά με μάγεψε!!!
  11. Η

Είναι το δεύτερο βιβλίο του Nesbo που διάβασα και φυσικά θα συνεχίσω. Ηταν συντομο (ειναι μικρο βιβλιο) και εντελως διαφορετικο απο το POLICE που διαβασα πριν. Το POLICE ειχε μπερδεμενη πλοκη, πολλοι χαρακτηρες και φυσικά πολλές ανατροπές. Το Βlood on Snow θα μπορούσε να είναι ένα film noir. Mε...
  12. Η

Jo Nesbo Blood on Snow Ενα από τα καλύτερα βιβλία που έχω διαβάσει τους τελευταίους μήνες. Ενας πληρωμένος δολοφόνος στο Oslo που δουλεύει για τον μεγαλύτερο drug dealer εκεί αναλαμβάνει να σκοτώσει την άπιστη σύζυγο του αφεντικού του. Ισως η πιο δύσκολη αποστολή που έχει αναλάβει αφού το ρίσκο...
  13. Η

Καλησπέρα!

Μόλις έγινα μέλος και προσπαθώ να καταλάβω πως λειτουργεί. Δεν έχω ιδέα απο forums αλλά ελπίζω σύντομα να εξοικειωθω.