Search results

1. Χ

Η φιλοσοφία στην ψυχολογία

αυτη τη στιγμη σκεφτομαι τα βιβλια του Αντορνο χορκχαιμερ χαμπερμας κυριως τη διαλεκτικη του διαφωτισμου
  2. Χ

Γειά σας

http://laligul.blogspot.com/
  3. Χ

Χριστίνα

Τα δελφίνια ήταν η αιτία που έγραψα αυτό το παραμύθι. Όταν ήμουν μικρή ειχα την τύχη να ζεί μαζί μας η αδελφή του παππού μου που ήρθε απο την Πόλη. Η θεία Μαίρη έλεγε πάντα ιστορίες απο την Κωνσταντινούπολη με συχνές αναφορές στην γιαγιά της που την θεωρούσε ξεχωριστή γυναίκα. Ανάμεσα στις...
  4. Χ

Υπάρχει ανδρική λογοτεχνία;

Χμμμμμμ δεν θυμώνω ποτέ, θα χαρώ να διαβάσω αυτά που έχεις να πείς. Όποιος θυμώνει να διαβάσει τον "Ηγεμόνα" του Μακιαβέλη.
  5. Χ

Καθώς ξαναδιάβαζα όλες τις απαντήσεις μου ήρθαν δύο ονόματα.:γιούπι: Χρήστος Χωμενίδης ( Το σοφό παιδι, Στο ύψος των περιστασεων) και της Μειμαρίδη ( Μάγισσες της Σμύρνης). Κι οι δυο γράφουν με χιούμορ, ειναι δροσερά, πρωτότυπα, καμία σχέση με κλασικά αριστουργήματα, ή μελό, και όμως...
  6. Χ

Βραβείο Αναγνωστών 2008

Χμμ... δεν χάνω τίποτα, απολαμβάνω το κάθε λεπτό. Απο τότε που το έγραψα ....μετά που το "χτένισα" μετά ...εκδότης....υπογραφή.....έκδοση...παρουσίαση....πώληση....καλές κριτικές... Ζω ενα ωραίο όνειρο.
  7. Χ

Χριστίνα

Γεννήθηκα στην Αθήνα και μεγάλωσα στο κλινόν άστυ, ενώ τα καλοκαίρια μου τα περνούσα στις Σπέτσες. Η καταγωγή της μητέρας μου με έκανε να αγαπήσω την Πόλη και να ακούω με προσοχή τις ιστορίες που μου λέγανε τότε που ήμουνα μικρή. Κάποια στιγμή αποφάσισα να γράψω τις ιστορίες αυτές και έτσι...
  8. Χ

Βραβείο Αναγνωστών 2008

Να στείλω ενα κλιμάκιο του ΠΝ για άμεση συντήρηση...υπάρχουν πολλά αμοιβά στις αποθήκες...
  9. Χ

Γειά σας

Χμμμμμμ πρώτα με βρίσκεις ....και μετά με εκθέτεις...χμμμμμμ Τι να πω....έτσι είναι.
  10. Χ

Γειά σας

Σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και για τις ευχές σου. Θα προτιμούσα να μη πω δημόσια τον τίτλο του βιβλίου, δεν θέλω να νομίσει κάποιος ότι κάνω προβολή εδώ μέσα. Άλλοι χώροι είναι καταλληλότεροι....Ας διαφυλάξουμε αυτόν τον χώρο απο τις διαφημίσεις.....βιβλίων. Θα γράψω όμως αποσπάσματα...
  11. Χ

Βραβείο Αναγνωστών 2008

Σνιφ σνιφ και όμως υπάρχει ελπίδα ....τότε χτύπησε η πόρτα και εσυ όπως πάντα πήγες και άνοιξες.....και έτσι αντί να μπει μια καινούρια θλίψη ...μπήκε επιτέλους το φώς που περίμενα τόσα χρόνια... χι χι χι
  12. Χ

Βραβείο Αναγνωστών 2008

Ουπς !!!!!!! Πώς θα γίνω παλιός συγγραφέας για να έχω μια ελπίδα;
  13. Χ

Απλά σε ένα μυθιστόρημα (δεν μιλάω για αριστουργήματα) πιστεύω οτι μπορώ να καταλάβω αν είναι γραμμένο από άνδρα ή απο γυναίκα. Απλά γιατι σκευτόμαστε διαφορετικά...... οχι καλύτερα.... Το μελό με απωθεί και με εκνευριζει. :λυγμ:
  14. Χ

Εχεις δίκιο, η αντίληψη ειναι τελείως διαφορετική. Γι'αυτο πιστεύω οτι θα καταλάβαινα αμέσως αν ενα μυθιστόρημα το έχει γράψει άνδρας. Εκτός αν εχει πολυ ευαίσθητη ψυχή όπως ο Καβάφης, Ουίτμαν, που αμέσως καταλαβαίνεις την γυναικεία τους πλευρά.
  15. Χ

Γειά σας

Πού βρίσκεται η ιστορία που γράφετε όλοι εδώ; Θα χαρώ πολύ να γράψω και εγώ. Ευχαριστώ για το καλοσόρισμα.
  16. Χ

Πολύ έξυπνο το χρώμα στη βιβλιοθήκη μας.... Αν θα καταλάβαινα απο το γράψιμο; ......πιστεύω πως ναι...οι άνδρες δεν γράφουν με συναίσθημα, η γραφή τους ειναι σκληρή και ξεχνάνε πολλά μικρά πράγματα που δίνουν "χρώμα" σε μια πλοκή.
  17. Χ

Το μυστικό για την επιτυχία ενός βιβλίου

Γειά σας. Θα σας μιλήσω για μένα. Ξεκίνησα να γράφω το πρώτο μου βιβλίο καθαρά απο ανάγκη να καταγράψω μια πραγματική ιστορία, για να μη χαθεί στο χρόνο.... Μου άρεσε αυτό που έκανα , με γέμιζε...Όταν το τελείωσα (450 σελιδες) το ξαναδιάβασα και πέταξα καμιά 70, μετά το ξαναδιάβασα και τότε...
  18. Χ

Γειά σας

Γειά σας, χαίρομαι που είμαι αναμεσά σας. Με λένε Χριστίνα και είμαι νέα συγγραφέας. Αγαπώ την ιστορία και τα ταξίδια. :γιούπι: