Search results

1. Πιούζυ

Ποιο βιβλίο διαβάζεις τώρα;

Μια και αντιστέκομαι σθεναρά στην ανάγνωση μυθιστορήματος το οποίο μάλιστα ξεκίνησα πριν καιρό και περιμένει στωικά το πότε θα μου 'ρθει διάθεση να το ξαναπιάσω, συνεχίζω με ποίηση. Εδώ κι ένα μήνα περίπου έχω περάσει από 5-6 Έλληνες ποιητές και τώρα κοντοστάθηκα σε έναν ξένο ονόματι Ρούπερτ...
  2. Πιούζυ

Ξεκίνησα χτες την Τζέην Έυρ που ψήθηκα να διαβάσω μετά τα Ανεμοδαρμένα Ύψη. Αρκετά μακριά από τις συνηθισμένες μου αναγνωστικές επιλογές αλλά χου κέρς αυτό το καλοκαίρι είναι ήδη αρκετά περίεργο. :καφεδάκι:
  3. Πιούζυ

'Εμιλυ Μπροντέ (Emily Bronte): "Ανεμοδαρμένα ύψη"

Μα ακριβώς γι' αυτό τους αντιπάθησα- επειδή τους περιγράφει με τόση γλαφυρότητα και ακρίβεια! Χαχα! Ωωωω ετοιμάζομαι για δεύτερη επίσκεψη στη βιβλιοθήκη. Αν έχεις να προτείνεις κάτι από ελληνικό βορρά, είμαι όλη ματόκλαδα! :σάλια: :φρύδια:
  4. Πιούζυ

'Εμιλυ Μπροντέ (Emily Bronte): "Ανεμοδαρμένα ύψη"

Το λοιπόν, βγήκα από την επί μακρόν αναγνωστική ξηρασία με ένα βιβλίο που δεν περίμενα ποτέ να διαβάσω στο άμεσο μέλλον! Τα Ανεμοδαρμένα Ύψη! Οι συγκυρίες αλλάζουν τον άνθρωπο αλλά εν πάση περιπτώσει το διάβασα απνευστί μέσα σε δύο μέρες -σημαντικό κατόρθωμα για την Πιούζυ που αρέσκεται σε...
  5. Πιούζυ

Αν με το "δίσκους" εννοείς βινύλια, σου πληρώνω αύριο τα εισιτήρια.
  6. Πιούζυ

Χμμμ δεν ξέρω δεν ξέρω. Για μένα ο Λιντς είναι ταξίδι. Χωρίς μάνιουαλ. Σε πετάει ξυπόλητο στην άσφαλτο. Ενώ ο Μουρακάμι σου δίνει και τον χάρτη με τον προορισμό. Εδώ στάση για μιλκσέηκ, εδώ μοτέλ για ύπνο κοκ. Δε λέω, και τα δύο ταξίδια και γουστάρω. Αλλά ποτέ δε θα τους παρομοίαζα. Στιλλ...
  7. Πιούζυ

Ε όχι και Λιντς ο Μουρακάμι. Δηλαδή... από πού; και έως πού;; :αργκ: Αγαπάω Μουρακάμι αλλά είναι σαν να συγκρίνεις την κόκα με χαβανέζικες καρύδες. Νο. Εγώ τελευταία διαβάζω ποίηση γιατί τίποτε άλλο δεν τραβάει. Μετά από Εγγονόπουλο, Καψάλη και Καρούζο δανείστηκα από την κεντρική βιβλιοθήκη...
  8. Πιούζυ

"I hate you! I hate you!" - μια ιστορία με ατελές χρονικό παράδοξο

Το αποτελείωσες αλλά οκεη. Το διορθώνω δε μου έκατσε και τόσο καλά.
  9. Πιούζυ

"I hate you! I hate you!" - μια ιστορία με ατελές χρονικό παράδοξο

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να εξηγήσουμε την ιστορία με τη λογική και να διορθώσουμε τις ατέλειές της. Εμένα με πείθει και μου αρέσει ως έχει.
  10. Πιούζυ

Εντάξει, άνοιξε επιτέλους η δημοτική βιβλιοθήκη και την επισκέφτηκα σε μια απεγνωσμένη ύστατη προσπάθεια ανάγνωσης. Δανείστηκα τρεις βιβλιούμπες ποίησης και αυτή είναι ΔΕΔΗΛΩΜΕΝΑ μία από τις τελευταίες μου προσπάθειες. Διαφορετικά θα τα παρατήσω όλα και θα πλακωθώ στα κουκούτσια αβοκάντου που...
  11. Πιούζυ

3.5 Διαγωνισμός φωτογραφίας: Τα αποτελέσματα

Κονγκράτς σε όλους!! :γιούπι: Κερδίζει τίποτε ο νικητής ή απλώς ψηφιακές δάφνες; :))))
  12. Πιούζυ

Να ρωτήσω κάτι που δεν καταλαβαίνω. Γιατί βάζουμε αστερίσκους στις ελληνικές βωμολοχίες ενώ στις αγγλικές το κάνουμε γαργάρα; Δεν πολυκαταλαβαίνω τη λογική. :καχύποπτος: Δεν καταλαβαίνουν όλοι τις βρισιές στις ξένες γλώσσες ας πούμε, οπότε εκεί δεν μας πειράζει;
  13. Πιούζυ

Πού προτιμάτε να διαβάζετε;

Πού το ξεθάψατε αυτό το νήμα; Εν τω μεταξύ σε μμμμμ δεν μπορώ να διαβάσω με τίποτα. Οκεη, εκτός αν είναι τρένο. Μία φορά επιχείρησα να διαβάσω σε αστικό λεωφορείο, τα κατάφερα, κατέβηκα ζωντανή αλλά ήτο ειδική περίπτωση βιβλίου. Επίσης, μάλλον πρέπει να εξεταστώ για διάσπαση προσοχής.. Είμαι...
  14. Πιούζυ

Μ' αρέσει… Δεν μ' αρέσει…

Λοιπόν αυτό με τους τενεκέδες το είχε πει κάποια στιγμή (προ αμνημονεύτων..) ο λατρεμένος μου καθηγητής Γλώσσας στην Β' Λυκείου. Κάναμε φασαρία στην τάξη, γυρνάει προς το μέρος που κάθονταν τα αγόρια και είχε πει το εξής προσβλητικό "οι τενεκέδες κάνουν πιο πολύ θόρυβο όταν είναι άδειοι". Είχα...
  15. Πιούζυ

Δε διαβάζω τίποτα Δε φοβάμαι τίποτα Είμαι ελεύθερη......
  16. Πιούζυ

3ος και ½ος διαγωνισμός φωτογραφίας: οι συμμετοχές

Στην τρίτη συμμετοχή έχουμε και το ανφας του εικονιζόμενου;; Γιατί παίζει να τον ξέρω... :μπρ::μπρ:
  17. Πιούζυ

3,5 Διαγωνισμός φωτογραφίας!!!!

Εστάλη μέηλ με τη δική μου συμμετοχή. Επιβεβαιώστε ότι ελήφθη. Όβερ.
  18. Πιούζυ

Ποια είναι η γνώμη σας για το βιβλίο "Ο Μέγας Ανατολικός" του Ανδρέα Εμπειρίκου ;

Σόρρυ, αλλά μετά από Μπερλίν το δίπτυχο μπουγάτσα-από-Γιάννη-στη-Μητροπόλεως-και-κακάο ήταν ο λόγος που βασικά έμενα ξύπνια ως τις 6:00. Σόρρυ και πάλι όποιος θέλει ας μεταφέρει την μπουγατσοκατάσταση στο "Ρίξε.."
  19. Πιούζυ

Πες το με ένα gif

:μουάχαχα: :μουάχαχα: :μουάχαχα: :μουάχαχα: Τι ωραία που είναι μερικά τζιφς!