Search results

1. Βασίλισσα

Βιβλιονέα

Διαβάστε κ αυτό αν θέλετε Αποσύρθηκε βιβλίο από νηπιαγωγείο μετά από διαμαρτυρία γονέα
  2. Βασίλισσα

Βιβλιονέα

@Σελεφά Ασε και εγώ ξέρεις πόσα θέλω να πάρω; νομίζω ξοδεύω παραπάνω για βιβλία παρά για ρούχα... λες και είμαι καμιά διανοούμενη... Κάνω και πλάνο πότε θα διαβαστούν και οτι θα διαβάσω παραπάνω από όσο νομίζω και δεν το πετυχαίνω ποτέ.
  3. Βασίλισσα

Βιβλιονέα

Έχει κάποιους πολύ καλούς τίτλους.
  4. Βασίλισσα

Βιβλιονέα

@Νικόλας Δε Κιντ ειχα δει το βιβλίο του εξαντα σε ένα παζάρι βιβλίου… το άνοιξα και το έκλεισα μου φάνηκε πολύ ωμός. Δεν είναι ότι δεν γνωρίζω για αυτό το lifestyle αλλά όπως λες και εσυ είναι για γερό στομάχι. Τώρα επειδή του έχουν βάλει ωραιο περιτύλιγμα και έχει και την υπογραφή της Κολαϊτη...
  5. Βασίλισσα

Βιβλιονέα

@Έλλη Μ χαίρομαι που κάτι βρήκες. Σε σχέση με τα βιβλιοπωλεία ναι σίγουρα ήταν πιο οικονομικά. Ενδιαφέρον όλα τα βιβλία που πήρες. Καλή ανάγνωση.
  6. Βασίλισσα

Βιβλιονέα

Εγώ θέλω να σας ενημερώσω για αυτή την προσφορά. και επίσης να σας πω οτι βγαίνει τον Μάρτιο αυτός ο τίτλος.
  7. Βασίλισσα

Βιβλιονέα

Εγώ θέλω να σας ενημερώσω για αυτή την προσφορά. και επίσης να σας πω οτι βγαίνει τον Μάρτιο αυτός ο τίτλος.
  8. Βασίλισσα

Βιβλιονέα

Πήγαμε και δεν αγοράσαμε τπτ. Νομίζω ανέβασαν τις τιμές. Φέτος είδα τις εκδόσεις Ικαρος... είχε εναν τίτλο που το σκεφτόμουν αλλά τελικά δεν το πήρα. Και εκδόσεις Σμίλη 8 ευρώ. Τι άλλο; Σε σχέση με πέρσι οι εκδόσεις καστανιώτης έβγαλαν κάτι ξεχασμένους τίτλους... τπτ το ενδιαφέρον... Δεν...
  9. Βασίλισσα

Βιβλιονέα

Έχουμε κάποια νέα... άργησα να ενημερώσω... ελπίζω όσοι δεν έχετε ενημερωθεί να προλάβετε γιατί σήμερα είναι η τελευταία μέρα.
  10. Βασίλισσα

Προτάσεις για ταινίες

@Έλλη Μ Να σου πω την αλήθεια, χάθηκα κάπου στην μετάφραση αλλά δεν χρειάζεται και παραπάνω διευκρινίσεις. Χαίρομαι που απόλαυσες την ταινία. Εγώ δεν βρήκα κάποια αρμονία. Η κάθε οπτική του ανθρώπου είναι διαφορετική.
  11. Βασίλισσα

Προτάσεις για ταινίες

@Φαροφύλακας Σε πολλούς άρεσε η ταινία και ειδικά οι wokenιές αρέσουν πολύ, μα πάρα πολύ και διχάζουν τον κόσμο. Συγνώμη αν βγαίνω εκτός θέματος αλλά θέλω να σου απαντήσω. Πλέον με αυτά που συμβαίνουν παγκόσμιος και με τις τόσες πολλές φιλοσοφίες που κυκλοφορούν άνα θέμα... έχω καταλάβει οτι...
  12. Βασίλισσα

Προτάσεις για ταινίες

@Ιαβερης Εγώ δεν τον γνώριζα τον Κύριο Λάνθιμο και όπως φαίνεται ούτε θα τον μάθω. Εγώ επηρεάστηκα πολύ από τα θετικά σχόλια για την ταινία. Κάπου διάβασα οτι το φαβορί ήταν η Barbie και τελικά πήρε το βραβείο το poor things... όντως πολύ poor και κατά την γνώμη μου αν μας αρέσουν τέτοιες...
  13. Βασίλισσα

Προτάσεις για ταινίες

Συγνώμη κιόλας.... ξεκίνησα να δω την ταινία poor things... είχα διαβάσει για αυτή την ταινία πριν βγεί στο κινηματογράφο και πριν την δώ στα σοσιαλ μίντια την επενούσαν... πήρε αυτή η βλακεία βραβείο; πραγματικά δηλ... δεν κατάφερα να δω ούτε την μισή... Να ανησυχήσω; δεν καταλαβαίνω ντιπ από...
  14. Βασίλισσα

Προτάσεις για ταινίες

Παρακολούθησα αυτή την ταινία με πολύ ενδιαφέρον. Έχει αρκετά καλές κριτικές και έχει αφήσει καλές εντυπώσεις. Πρόκειται για δυο παιδιά από την Κορέα που ερωτεύονται στα 12 τους χρόνια. Η Ζωή και οι επιλογές τους... τους τα φέρνει έτσι που ζουν χωριστά... όμως θα ξανασυναντηθούν μετά από 20...
  15. Βασίλισσα

Ποιο βιβλίο τελείωσες σήμερα;

Χρόνια πολλά σε όλους!! Είμαι πολύ χαρούμενη που φέτος αποφάσισα να διαβάσω Ντίκενς. Τελειώσα το Christmas Carol στα αγγλικά... προσπαθώ να θυμηθώ τα αγγλικά μου... έχουν σκουριάσει... Στην αναζήτηση μου έπεσα πάνω σε μια ραδιοφωνική αφήγηση του βιβλίου στα ελληνικά... πραγματικά αξίζει να το...
  16. Βασίλισσα

Τελείωσα το Ροβινσόνα Κρούσο . Είναι από τις λίγες φορές που θα πω την κλισέ φράση... αυτό το βιβλίο πρέπει να το διαβάσει κάθε αναγνώστης. Δεν θυμάμαι να το είχα διαβάσει όταν ήμουν παιδί. Πριν λίγο καιρό είχα τελειώσει τον Κόπερφιλντ και ο Ντίκενς έκανε συνέχεια αναφορές στον Κρούσο... το...
  17. Βασίλισσα

Βιβλιονέα

@Νικόλας Δε Κιντ Δεν αντιλέγω... δεν ξέρω πως ορίζουν την τιμή... αλλά ο Καστανιώτης πάει πίσω; χάρτι από ανακύκλωση χρησιμοποιεί.
  18. Βασίλισσα

Βιβλιονέα

@Νικόλας Δε Κιντ Θα μιλήσω αρχικά για το οικονομικό κομμάτι. Με το που βγαίνει το βιβλίο ναι η τιμή είναι αυτή που είναι. Μετά από ένα χρόνο που το βιβλίο δεν συμπίπτει στην ενιαία τιμή... κάποια από τα περσινά τα δίνει στην πολιτεία με 50% ή με 30%. Ακόμη δε αν κάποιος περιμένει το...
  19. Βασίλισσα

Βιβλιονέα

Σήμερα είχα συζήτηση με συνάδελφο για τον King και θα ήθελα την γνώμη σας! Δεν έχω διαβάσει καθόλου King από άρνηση αλλά μιας και είδα αυτή την ανάρτηση… αν το πάρω απόφαση είναι καλό να ξεκινήσω από τον Μαύρο Πύργο; Και Nesbo δεν έχω διαβάσει!
  20. Βασίλισσα

@Ιαβερης Πιστεύω οτι αξίζει να το διαβάσεις στα ελληνικά. Έχω σκοπό να διαβάσω τις μέρες των Χριστουγέννων το Christmas carol του Ντίκενς.