Search results

1. Θεανώ μπουκς

Συνεργασία με εκδοτικό

Σε ευχαριστώ! Βοήθησες πάρα πολύ θα το ψάξω στο site τους 💙
  2. Θεανώ μπουκς

Συνεργασία με εκδοτικό

Καλησπέρα σε όλους! Έχω έναν λογαριασμό bookstagram και έχω φτάσει 1000 και κάτι ακόλουθους. Βλέπω ότι παρόμοιοι λογαριασμοί έχουν συνεργασία με εκδοτικούς οίκους, οι οποίοι τους στέλνουν τα βιβλία τους και οι άλλοι κάνουν review στο προφίλ τους. Ξέρετε πως μπορώ να πω σε κάποιον εκδοτικό ότι θα...
  3. Θεανώ μπουκς

Πως χτίζεται ένας φανταστικός κόσμος;

Κάποια αρχή έγινε, βέβαια ψάχνω συνέχεια για να μαθαίνω καινούργια πράγματα
  4. Θεανώ μπουκς

Ψιλή κουβέντα για βιβλία κ.τ.λ.

Κι εγω θέλω να διαβάσω τη γη των αμολυντων. Έχω ακούσει καλά λόγια ειδικά για το 2ο
  5. Θεανώ μπουκς

Ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις σας!!! ❤
  6. Θεανώ μπουκς

Γειά σας, θα ήθελα να μάθω πως κάποιος που θέλει να γράψει ένα high fantasy book, δημιουργεί κάποιος ένας φανταστικό κόσμο;
  7. Θεανώ μπουκς

Φεστιβάλ βιβλίου Θεσσαλονίκης 2022

Και στην περιοχή που μένω σήμερα έγινε χαλασμός και εκτός αυτού τα ίδια λέει και γαι αύριο και Θεσσαλονίκη...οπότε άκυρη η βόλτα
  8. Θεανώ μπουκς

Θέλω να παω αλλά επειδή δεν είμαι από εκεί έχω και το δρομολόγιο δεν ξέρω τι να κανω
  9. Θεανώ μπουκς

Θα ήθελα πολύ αύριο Σάββατο να πάω στο φεστιβάλ βιβλίου της Θεσσαλονίκης, αλλά το καιρός θα είναι χάλια. Σε περίπτωση έντονων καιρικών φαινομένων τι γίνεται; Οι εγκαταστάσεις δεν καλύπτουν τα βιβλία και τον κόσμο αν βρέχει πολύ.
  10. Θεανώ μπουκς

Εγκυκλοπαιδειες ζώων

Μου αρέσει να διαβάζω για τα ζώα δεδομένου ότι θέλω να σπουδάσω και κτηνιατρική και εννοείται έχω και άλλες εγκυκλοπαίδειες. Αυτή που είναι για τα ερπετά έχω την αντίστοιχη για τις ρατσες σκύλων, την άλλη την βρήκα καθώς έψαχνα και θέλω να μάθω αν είναι καλή, χρήσιμη και καλογραμμένη.
  11. Θεανώ μπουκς

Εγκυκλοπαιδειες ζώων

Ποια από τις δύο προτείνετε;
  12. Θεανώ μπουκς

Εγκυκλοπαιδειες ζώων

Περιέχουν πληροφορίες σχετικά με αυτά 😁
  13. Θεανώ μπουκς

Εγκυκλοπαιδειες ζώων

Τι έχετε να πείτε για τις 2 παρακάτω εγκυκλοπαιδειες;
  14. Θεανώ μπουκς

Ψιλή κουβέντα για βιβλία κ.τ.λ.

Γειά σας. Έχω κάποια βιβλία κατά νου αλλά θα ήθελα γνώμες από άτομα που έχουν διαβάσει κάποιο από αυτά ή γνωρίζει οτιδήποτε για αυτά. Τα βιβλια με σειρά είναι: 1. Ο Δράκος της αυτού μεγαλειοτητας της Naomi Novic. 2. Αγκάθια και τριαντάφυλλα. 3. Λέορ η αναζήτηση του δρακου βασιλια. 4. Έον. 5. Η...
  15. Θεανώ μπουκς

Ας με κατατοπίσει κάποιος για βιβλία φαντασίας...

Επίσης για τον Δράκο της αυτού μεγαλειοτητας την Naomi Novic?
  16. Θεανώ μπουκς

Τι λέτε για Λέορ και Έον; Τα έχει διαβάσει κάποιος; Επίσης για το αγκάθια και τριαντάφυλλα;
  17. Θεανώ μπουκς

Αχ...Έραγκον... Τα ΑΓΑΠΗΜΈΝΑ ΜΟΥ βιβλία και συγγραφέας Αγαπώ...απλά υπέροχα ❤
  18. Θεανώ μπουκς

Ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις!
  19. Θεανώ μπουκς

Είναι αγγλικό; Ή έχει μεταφραστεί;