Search results

1. Θ

Συνανάγνωση: "Ζωή, οδηγίες χρήσεως" Ζωρζ Περέκ (Georges Perec)

Καταλαβαίνω γιατί λες ότι δεν είναι καλό για συνανάγνωση, αλλά σε αυτή την περίπτωση ίσως η συζήτηση κινηθεί γύρω από την κατανόηση της δομής του βιβλίου. Το δεύτερο μέρος όντως δίνει αρκετά στοιχεία (πχ δίνει μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα για τον κύριο χαρακτήρα, τον Μπαρτλεμπουθ), αλλά μάλλον...
  2. Θ

Παιδιά εγώ το βρίσκω πολύ ενδιαφέρον μέχρι στιγμής και νομίζω είναι καλή επιλογή για συνανάγνωση. Φαίνεται πολλά υποσχόμενο, ίσως από το επόμενο μέρος θα μπορούμε να κάνουμε καλύτερη κρίση για το τι είναι αυτό που διαβάζουμε, είναι νωρίς ακόμα.
  3. Θ

Διάβασε Ένα (ή και Περισσότερα) Αγαπημένο μου Βιβλίο (Μέρος Δέκα)

@Σαώρη Τέλεια, ευχαριστώ. Αλλάζω λοιπόν και εγώ τον Levi με τη Δεσποινίς Μπρόντι στην ακμή της της Muriel Spark που το βρήκα υπέροχο.
  4. Θ

Διάβασε Ένα (ή και Περισσότερα) Αγαπημένο μου Βιβλίο (Μέρος Δέκα)

Γειά χαρά σε όλους και από μένα! @Σαώρη έχω διαβάσει το Μυστήριο της τράπουλας. Αν δε σε βάζω σε κόπο...
  5. Θ

Διάβασε το πρώτο πρώτο σχόλιο του νήματος για να δεις το πρόγραμμα.
  6. Θ

Μόλις παρέλαβα και εγώ! Τα λέμε το Σαββατοκύριακο :ωραίος:
  7. Θ

Podcast για την λογοτεχνία και όχι μόνο!

Στα ελληνικά πολύ καλές είναι κάποιες εκπομπές του 3ου προγράμματος. Δύο που ξεχωρίζω και μου αρέσουν πολύ είναι οι παρακάτω: https://www.mixcloud.com/alexanderkyriakou/playlists/lanterna-magica/...
  8. Θ

Το παράγγειλα και εγώ πριν λίγες μέρες, πιστεύω θα το έχω έγκαιρα. Count me in!
  9. Θ

Διάβασε Ένα (ή και Περισσότερα) Αγαπημένο μου Βιβλίο (Μέρος Δέκα Παρά Τίποτααα)

Πρώτη μου φορά και εμένα! Είμαι διαβαστερός οπότε δε θα απογοητεύσω το ταίρι μου 😁. Το δωμάτιο του Τζοβάνι, James Baldwin/Η σκιά της σκιάς, Paco Ignacio Taibo II/Εάν αυτό είναι ο άνθρωπος, Primo Levi.