Search results

1. Βάγγυ

Προτάσεις για σειρές

Αλήθεια; Την παράτησα (πριν χρόνια) στην 1η σεζον. Είχα δει 6 επεισόδια αλλά δε με τραβούσε καθόλου. Αλλάζει κάτι μετέπειτα ή συνεχίζει στο ίδιο μοτίβο; Μήπως την παράτησα νωρίς;
  2. Βάγγυ

Προτάσεις για σειρές

Το Sharp Objects πάντως θεωρώ ότι είναι από τις καλύτερες μεταφορές βιβλίων. Μου άρεσε κάθε λεπτομέρεια, ακόμη και το τέλος όπως είναι. Το βιβλίο εξίσου, καλό! Αλλά αν δεις τη σειρά, είναι σαν να το έχεις διαβάσει κατι που γενικά δεν το καταφέρνουν πολλές μεταφορές.
  3. Βάγγυ

Διαβάζω το αγαπημένο σου βιβλίο (Άνοιξη 2023)

@Διχασμένη Πολύ θα ήθελα να σε ξαναπετύχω για ζευγάρι ρε συ, αλήθεια! Τι εκτενέστατη άποψη και περιγραφή ήταν αυτή; Μπράβο! Κι όχι μόνο σε αυτό αλλά σε όποιο βιβλίο διάβασες! Βασικά, νομίζω διάβασες και τα τρία, σωστα; Τώρα εμένα δεν ξέρω αν θες, που διάβασα ένα κι αυτό έκανα μήνες για να το...
  4. Βάγγυ

@Διχασμένη Άργησα αλλά ήρθα. Καταρχάς, τεράστιο μπράβο που το διάβασες 2 φορές και χαρά στο κουράγιο σου. Ενώ μου άρεσε πάρα πολύ, αμφιβάλλω αν θα το ξαναδιάβαζα και μάλιστα ούτε μετά από καιρό όχι στο καπάκι. :πάνω: Εγώ με τη σειρά μου διάβασα και τελείωσα πριν λίγο καιρό το Φοβάμαι ταυρομάχε...
  5. Βάγγυ

Ποιo βιβλίο αγόρασες σήμερα;

@Διχασμένη Φίλτατη, να ξέρεις δε σε έχω ξεχάσει, έχω τελειώσει την πρόταση σου, θα τη γράψω στο αντίστοιχο νήμα. Με τον Σάντερσον είμαι σίγουρη ότι θα περάσεις πολύ καλά! Και να σκεφτείς το συγκεκριμένο δεν είναι το πιο ουάου του! :αγαπώ:
  6. Βάγγυ

Προτάσεις για σειρές

@Στιλλ ιλλ Δες και τα υπόλοιπα και θα με θυμηθείς! :κόλλα5::αγαπώ:
  7. Βάγγυ

Και το δώρο ήταν βιβλίο!

Το συγκεκριμένο πάντως είναι πολύ καλό! :ρ
  8. Βάγγυ

Προτάσεις για σειρές

Έχω δει μέσα στους προηγούμενους μήνες το Only murders in the building, το extraordinary και τώρα βλέπω το What we do in the shadows. Το κοινό που έχουν αυτά τα τρία, είναι ότι με βάζουν σε ένα comfort zone, πολύ ευχάριστες εκπλήξεις. Τις οποίες έμαθα από ένα πολύ καλό podcast που έμαθα τυχαία...
  9. Βάγγυ

Μ' αρέσει… Δεν μ' αρέσει…

Αυτά τα δύο, μίλησαν στην ψυχουλα μου. ❤️
  10. Βάγγυ

Ποιο βιβλίο διαβάζεις τώρα;

Αφού τελείωσα το βιβλίο ,Σιωπηλή ασθενής που μου έκανε δώρο η αγαπημένη @Στιλλ ιλλ, το οποίο ήταν αρκετά γρήγορο ανάγνωσμα κι ό,τι χρειαζόμουν για να πάρω λίγο μπρος, έπιασα το 1984 του Τζ. Όργουελ,το οποίο περίμενε καρτερικά στη βιβλιοθήκη μου καιρό τώρα.
  11. Βάγγυ

@Διχασμένη Εντέλει, κατασταλλαξα στο Φοβάμαι, ταυρομαχε. Το παρήγγειλα και το αναμένω αλλά θα το πιάσω μέσα στο καλοκαίρι λογικά. 😁
  12. Βάγγυ

Γεια σου Διχασμένη!! Κι εγώ δεν έχω διαβάσει κανένα από τα δικά σου, οπότε θα τα ψάξω λίγο και θα δω ποιο θα επιλέξω. Καλέ ναι, εννοείται! Κι εγώ στα αγγλικά το έχω διαβάσει. Και η δική μου γνώμη είναι ότι καλύτερα να το διαβάσεις στα αγγλικά, που είναι ένα βιβλίο κι όχι σπασμένο σε 2 τομους...
  13. Βάγγυ

Διάβασε ένα αγαπημένο μου βιβλίο (Άνοιξη 2023)

Σε περίπτωση μονού αριθμού, θα αποχωρισω εγώ (που άλλωστε ήρθα και τελευταία). Είναι γενικά ένα παιχνίδι που μου αρέσει, αλλά το έχω συνηθισει κατά Χριστούγεννα μεριά, που λογικά θα ξαναγίνει και τότε. Τώρα ούτως ή άλλως, πριν το καλοκαίρι δε θα μπορέσω να διαβάσω ό,τι κι αν τύχει. Οπότε αν δεν...
  14. Βάγγυ

Άργησα αλλά ήρθα. Θα βάλω επιτέλους Sanderson, μιας κι έχει αυτοτελές βιβλίο (σπασμένο σε 2 τομους στα ελληνικά, αλλά στην ουσία είναι ένα. Αν παρ'ολα αυτά το ταίρι μου θελήσει να το αφαιρέσω, θα το κάνω) 1) Πολεμοφορος - B. Sanderson 2) Το αγόρι, ο τυφλοποντικας, η αλεπού και το άλογο -...
  15. Βάγγυ

Ωπ τι ξαφνικό είναι αυτό. Συνήθως το κάνουμε τα Χριστούγεννα. Δεν ειναι η αγαπημένη μου περίοδος αλλά θέλω να συμμετάσχω. Θα επανέλθω μέσα στη βδομάδα με τις προτάσεις. Μέχρι πότε έχουμε;
  16. Βάγγυ

Τι θέλω για την νέα χρονιά - 2023 σου ΄ρχομαι

Καλή χρονιά παιδιά! Εγώ με τη σειρά μου θέλω το 2023 να περνάω μόνο απ' έξω από τα νοσοκομεία. Η κυριότερη επιθυμία μου είναι αυτή. Όσο αφορά τα βιβλία, να ξαναβρώ τον παλιό καλό μου εαυτό που λαχταρούσε να ξεκλέψει χρόνο για διάβασμα. Αρχή του χρόνου λοιπόν, θα το βάλω σαν στόχο κι ό,τι γίνει! :)
  17. Βάγγυ

Και το δώρο ήταν βιβλίο!

Πρέπει να το έχω ξαναπεί παλιότερα, της Λίλη Ζωγράφου το βιβλίο είναι από αυτά που λες δε θα μπορούσε να βάλει πιο ταιριαστό τίτλο.
  18. Βάγγυ

ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΑ - Helppp!

@Προφέσορας Εντωμεταξυ εγώ 20 ευρώ είχα πάρει τους ομιχλογεννητους όταν είχαν πρώτοβγει, αν κι εξαντλημένο κάνει τόσο, δεν το λες κι άσχημα. Αν και γενικά, αν μπορείς να τα διαβάσεις στο πρωτότυπο, ακόμη καλύτερα, που δε σπάνε τα βιβλία σε τομους και το παίρνεις με 12€ .
  19. Βάγγυ

Ποιο βιβλίο τελείωσες σήμερα;

@Σελεφά Νομιζω η συγκεκριμένη σειρά θα μπει στις σειρές που δε θα τελειώσω. Μετά το πρώτο, δε με τραβάνε καθόλου τα επόμενα ρε συ.