Search results

1. Ε

Ποιο βιβλίο διαβάζεις τώρα;

Εγω τελειωσα το "Μονος στο Βερολινο".. Υπεροχη γραφη απο τον Φαλαντα, σε ολο το ευρος του βιβλιου, παρα τις σχεδον 650 σελιδες του.. Ενα βιβλιο που πρεπει να διαβαστει απο ολους.. Σιγουρα αναμεσα στα πιο σπουδαια που εχω διαβασει.
  2. Ε

Ποιo βιβλίο αγόρασες σήμερα;

Ευχαριστω πολυ Ιαβερη...! Εφοσον ειναι πραγματι τοσο καλος, θα ακολουθησει και "Ο Ποτης" που ακουω και διαβαζω επισης τα καλυτερα...
  3. Ε

Καλημερα και καλη χρονια σε ολους..! Αγορασα το "Αποχαιρετισμος στα οπλα" του Χεμινγουει, η δευτερη αναγνωστικη μου αποπειρα στον εν λογω συγγραφεα... Καθως και το "Μονος στο Βερολινο" του Φαλαντα.
  4. Ε

Μετα απο αρκετα μεγαλο διαστημα "ξαναμπαινω" στο μυθιστορηματικο κομματι. "Το διπλο βιβλιο" του Δημητρη Χατζη και το "Η μητερα του σκυλου" του Παυλου Ματεσι
  5. Ε

Κάτι σαν Ντοστογιέφσκι

Καλησπερα... Μην λαμβανεις ως μειονεκτημα την συγκεκριμενη παραδοχη σου... Ακριβως το αντιθετο θα ελεγα, λιγοτερα βιβλια διαβασμενα απο μερους σου, περισσοτερα αριστουργηματα ενδεχομενως στο αναγνωστικο σου μελλον.. Τωρα οσον αφορα αυτο που ζητας, συγχρονα δηλαδη μυθιστορηματα, κοντα στο υφος...
  6. Ε

Διαβαζω την ιστορια της φιλοσοφιας, την πολυ ενδιαφερουσα εκδοση της εφημεριδας "Βημα".
  7. Ε

Μετα απο μεγαλο διαστημα, τελειωσα ενα ακομα βιβλιο του Καζαντζακη, τον "Καπεταν Μιχαλη". Συνεχιζω με τους "Αδερφοφαδες".
  8. Ε

Ξεκινησα τον "Καπεταν Μιχαλη" του Νικου Καζαντζακη.
  9. Ε

Χρονια πολλα, καλη χρονια με υγεια σε ολους σας! Τελειωσα τρεις, απο τους Πλατωνικους διαλογους, το "Συμποσιο", τον "Παρμενιδη" και τον "Φαιδωνα". Ο Παρμενιδης, οφειλω να ομολογησω οτι με ταλαιπωρησε ιδιαιτερα.. Συνεχιζω με τον βιο και την πολιτεια του Σωκρατη, που το εχω αφησει καπου στη μεση...
  10. Ε

Περαστικος απο "Πολιτεια" και πηρα απο εκδοσεις Κακτος, τα: Συμποσιο, Παρμενιδης, και Φαιδων, του Πλατωνα.
  11. Ε

Τελειωσα το "Αιχμηρα αντικειμενα" το οποιο δεν μου αρεσε καθολου και συνεχιζω σε εντελως διαφορετικο υφος, διαβαζοντας τον βιο και την πολιτεια του Σωκρατη.
  12. Ε

"Βιος και πολιτεια του Σωκρατη" του Πανου Αποστολιδη.
  13. Ε

"Αιχμηρα αντικειμενα" της Τζιλιαν Φλιν
  14. Ε

Τελειωσα τον "Στοουνερ" του Τζον Γουιλιαμς, ενα υπεροχο βιβλιο... Σιγουρα μεσα στα καλυτερα που εχω διαβασει εδω και πολυ καιρο.
  15. Ε

Τελειωσα την "Ανασταση" του Τολστοι... Τελικα μερικοι κλασικοι δεν σε απογοητευουν ποτε.. Ενας απο αυτους ειναι και ο Τολστοι. Συνεχιζω με τον "Στοουνερ" του Τζον Γουιλιαμς
  16. Ε

"Στοουνερ" Τζον Γουιλιαμς. Ενα αγνωστο σε μενα βιβλιο, που αν δεν διαβαζα τα καλυτερα μεσα απο αυτη την λεσχη, δυσκολα θα επελεγα..
  17. Ε

Τελειωσα το "V" του Τομας Πιντσον... Ευφυεστατο, ενα εξαιρετικο μυθιστορημα, παρα την ιδιαιτερη και δυσκολη γραφη του συγγραφεα, που απαιτει την απολυτη συγκεντρωση σου. Ενα βιβλιο που δεν προσφερεται για στιγμες χαλαρωσης... Συνεχιζω με την "Ανασταση" του Τολστοι.
  18. Ε

Τον τελευταιο καιρο διαβασα την "Χιμαιρα" και τον "Κιτρινο φακελο" του Καραγατση. Συνεχιζω με Πιντσον στο "V".
  19. Ε

"V" Τομας Πιντσον "Ανασταση" Λεον Τολστοι