Search results

1. Π

Αγαπημένοι ντεντέκτιβ

Χάρι Χόλε και Σέρλοκ Χολμς!
  2. Π

Όσα Λάρσον (Asa Larsson): "Ηλιακή καταιγίδα"

κι εγώ το έχω διαβάσει και μου άρεσε αρκετά.
  3. Π

"Κοπλιμέντα"

Στο σχολείο θυμάμαι τα αγόρια έλεγαν "ωραία φέτα " για μια ωραία κοπέλα και "σαύρα" για μιαν άσχημη..
  4. Π

Εσύ πόσα αδιάβαστα έχεις;

Αδιάβαστα νομίζω έχω πέντε..και από αυτά τα τέσσερα είναι δώρα απο τα μέλη της λέσχης..οπότε καλά πάω.. Κι εγώ σαν την Χρυσηίδα πρώτα διαβάζω και μετά αγοράζω.
  5. Π

Δανείζεστε βιβλία από άλλους?

Τα αγοράζω γιατί θέλω να τα έχω στην βιβλιοθήκη μου αλλά μου αρέσει να δανείζω..βέβαια αν δώ ότι περνούν μήνες και δεν μου έχουν επιστραφεί τα ζητάω πίσω..
  6. Π

Το πρώτο κόμιξ που διαβάσαμε

Κι εμένα η Κάντυ Κάντυ ήταν το πρώτο κόμικ που διάβασα..είχα όλα τα τεύχη μέχρι που τα δάνεισα σε μια συμμαθήτρια και έχασε αρκετά από αυτά:γρμβ:..τα υπόλοιπα τα πέταξε η μαμά μου χωρίς να με ρωτήσει
  7. Π

Ποια ήταν τα πρώτα σας βιβλία;

Το πρώτο βιβλίο που διάβασα ήταν όταν τελείωσα το δημοτικό και το είχε δωρίσει το σχολείο σε όλα τα παιδιά ως αποχαιρετιστήριο δώρο..ήταν το "Όταν ο ήλιος" της Ζωρζ Σαρή..
  8. Π

Χαρούκι Μουρακάμι: Η Τριλογία "1Q84"

Είμαι στο δεύτερο βιβλίο και συμφωνώ απόλυτα με όσα γράφεις στην παρουσίασή σου Χόλντεν! Μου ταιριάζει απόλυτα ο τρόπος γραφής του Μουρακάμι και αφού τελειώσω την τριλογία αυτή σίγουρα θα αναζητήσω και άλλα βιβλία του.
  9. Π

Ταινίες που σας έκαναν να κλάψετε

Με το braveheart, τον τελευταίο των Μοϊκανών, τον Τιτανικό, Τελευταία Έξοδος :Ρίτα Χεϊγουόρθ, ο Πιανίστας, Τα σταφύλια της οργής..αυτές είναι πρώτες στην λίστα μου γιατί έχω χαλάσει πολλά πακέτα χαρτομάντηλα:κλαψ:
  10. Π

Τα βιβλία που διαβάσαμε εξαιτίας της Λέσχης

Διάβασα το "Ανατολικά της Εδέμ" και έχω στο μυαλό μου και πολλά ακόμα αλλά έχω το κακό να αγοράζω και ότι μου μπεί στο μάτι οπότε η λίστα γίνεται ατελείωτη:))))
  11. Π

Ξέρεις πως είσαι βιβλιοφάγος όταν...

...όταν έχεις κάνει παραγγελία μέσω ίντερνετ σε σχεδόν όλους τους εκδοτικούς οίκους..
  12. Π

Hi!

Καλώς ήρθες!:γεια:
  13. Π

Καλημέρα

Γειά σου Κόρτο και καλή :ανάγνωση:
  14. Π

Φιοντόρ Ντοστογιέφσκι (Fyodor Dostoyevsky) : "Ο Παίχτης"

Κι εγώ διάβασα τον Παίχτη πρόσφατα αλλά δεν μπορώ να πώ ότι ενθουσιάστηκα..γούστα είναι αυτά βέβαια:)
  15. Π

Καλησπέρα σε όλους σας!

Γειά σου Δυναμικέ!:γεια:
  16. Π

Σε μια βροχερή μέρα...

Καλώς όρισες Ηλιαχτίδα!:γεια:
  17. Π

Νεο μελος στην παρεα!

Γειά σου Ροδιά!Καλό :διάβασμα8:
  18. Π

πολλες καλημερες...

Καλώς ήρθες!:λέσχη:
  19. Π

Μεταφραστικά... ολισθήματα

Έβλεπα μια ταινία τις προάλλες και το blog το είχαν μεταφράσει βλογκ!:χαχαχα: Σε μία άλλη έλεγε ο πρωταγωνιστής "I can't stand it any more" και το είχαν μεταφράσει "δεν μπορώ να το κρατήσω πια".. Τα πιο πολλά λάθη τα βρίσκω σε μεταφράσεις από ταινίες ή σειρές που κατεβάζω από το ίντερνετ.Στα...