Αδιάβαστα νομίζω έχω πέντε..και από αυτά τα τέσσερα είναι δώρα απο τα μέλη της λέσχης..οπότε καλά πάω..
Κι εγώ σαν την Χρυσηίδα πρώτα διαβάζω και μετά αγοράζω.
Τα αγοράζω γιατί θέλω να τα έχω στην βιβλιοθήκη μου αλλά μου αρέσει να δανείζω..βέβαια αν δώ ότι περνούν μήνες και δεν μου έχουν επιστραφεί τα ζητάω πίσω..
Κι εμένα η Κάντυ Κάντυ ήταν το πρώτο κόμικ που διάβασα..είχα όλα τα τεύχη μέχρι που τα δάνεισα σε μια συμμαθήτρια και έχασε αρκετά από αυτά:γρμβ:..τα υπόλοιπα τα πέταξε η μαμά μου χωρίς να με ρωτήσει
Το πρώτο βιβλίο που διάβασα ήταν όταν τελείωσα το δημοτικό και το είχε δωρίσει το σχολείο σε όλα τα παιδιά ως αποχαιρετιστήριο δώρο..ήταν το "Όταν ο ήλιος" της Ζωρζ Σαρή..
Είμαι στο δεύτερο βιβλίο και συμφωνώ απόλυτα με όσα γράφεις στην παρουσίασή σου Χόλντεν!
Μου ταιριάζει απόλυτα ο τρόπος γραφής του Μουρακάμι και αφού τελειώσω την τριλογία αυτή σίγουρα θα αναζητήσω και άλλα βιβλία του.
Με το braveheart, τον τελευταίο των Μοϊκανών, τον Τιτανικό, Τελευταία Έξοδος :Ρίτα Χεϊγουόρθ, ο Πιανίστας, Τα σταφύλια της οργής..αυτές είναι πρώτες στην λίστα μου γιατί έχω χαλάσει πολλά πακέτα χαρτομάντηλα:κλαψ:
Διάβασα το "Ανατολικά της Εδέμ" και έχω στο μυαλό μου και πολλά ακόμα αλλά έχω το κακό να αγοράζω και ότι μου μπεί στο μάτι οπότε η λίστα γίνεται ατελείωτη:))))
Έβλεπα μια ταινία τις προάλλες και το blog το είχαν μεταφράσει βλογκ!:χαχαχα:
Σε μία άλλη έλεγε ο πρωταγωνιστής "I can't stand it any more" και το είχαν μεταφράσει "δεν μπορώ να το κρατήσω πια"..
Τα πιο πολλά λάθη τα βρίσκω σε μεταφράσεις από ταινίες ή σειρές που κατεβάζω από το ίντερνετ.Στα...