Search results

1. Ι

Ποιο βιβλίο διαβάζεις τώρα;

Διαβάζω την "Αισθηματική αγωγή" του Flaubert...
  2. Ι

Ιζαμπέλ Αλιέντε

Τελικά το πήρα και "το επουράνιο σχέδιο" κι είδα δυστυχώς ότι ήταν το τελευταίο βιβλίο που έδινε η εφημερίδα...απογοητεύτηκα που δεν θα έχει "το σπίτι των πνευμάτων"... :(
  3. Ι

Σαρλότ Μπροντέ (Charlotte Bronte): "Τζέιν Έιρ"

Εμένα την Τζέην Εϋρ μου την είχε αγοράσει η μητέρα μου όταν ήμουν παιδί από τις εκδόσεις Μίνωας (το βιβλίο το έχω ακόμα, οι εκδόσεις δεν ξέρω αν υπάρχουν ακόμα πάντως η μετάφραση ήταν πολύ καλή)...
  4. Ι

Ιζαμπέλ Αλιέντε

Δεν βρήκα χθες την "Ημερησία" που είχε "το επουράνιο σχέδιο", ίσως την παραγγείλω από το κατάστημα της γειτονιάς αν γίνεται...αλλά χθες είδα στον ύπνο μου ότι είχε λέει κι άλλο τεύχος με "το σπίτι των πνευμάτων" τέτοια λαχτάρα έχω να το αποκτήσω, lol!
  5. Ι

Ιζαμπέλ Αλιέντε

Σιγά καλέ, δεν πειράζει :) Αν τυχόν δεις την ταινία να μου πεις πως σου φάνηκε... Το "Κόρη της μοίρας" και πολύ χάρηκα που το είδα γιατί το είχα αλλά το έχω χάσει...αν βάλει και το "Σπίτι των πνευμάτων" αργότερα θα είμαι πολύ χαρούμενη καθώς θα έχω όλη την τριλογία... :γιούπι:
  6. Ι

Ιζαμπέλ Αλιέντε

Το πήρα!!! :)) Το έχω διαβάσει και παλιότερα από δανειστική βιβλιοθήκη και μου άρεσε οπότε είπα να το έχω δικό μου να το ξαναδιαβάσω όποτε θέλω και χωρίς χρονικό περιορισμό...
  7. Ι

Καλημέρα! :)

Ευχαριστώ, καλώς σε βρήκα! :)) Έξυπνη η υπογραφή σου... :πάνω:
  8. Ι

Ευχαριστώ Πωλίνα! :))
  9. Ι

Γειά σε όλους!

Καλησπέρα, καλώς ήρθες! :)
  10. Ι

Γεια χαρά!

Αυτό! :πάνω:
  11. Ι

Καλησπέρα

Καλώς ήρθες Έρση! :)
  12. Ι

Ευχαριστώ!!! :))
  13. Ι

Η Ιζαμπέλ Αλιέντε στο 'Εθνος της Κυριακής

Εγώ πήρα και τα δύο προηγούμενα, "Του έρωτα και της σκιάς" και "Πάουλα"..."Την πόλη των θηρίων" την έχεις διαβάσει; Είναι καλό; Τέλος απ' ότι διάβασα νωρίτερα τα βιβλία είναι συνολικά 9;
  14. Ι

Από πού το παρωνύμιό σου;

Το δικό μου δυστυχώς είναι παρμένο από μια απλή αισθηματική σειρά, τίποτα υψηλού επιπέδου δηλαδή είναι το όνομα του χαρακτήρα της πρωταγωνίστριας...ήθελα να βάλω αυτό της ηρωίδας του αγαπημένου μου βιβλίου αλλά δυστυχώς ήταν πιασμένο... :(
  15. Ι

Καλημέρα παιδιά! :)) Ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα :) Μπέιζιλ Γκραντ, μου είναι πολύ ευχάριστες οι αναγνώσεις σε όσα θέματα έχω δει μέχρι στιγμής...
  16. Ι

Καλημέρα Μεταλλαγμένη, ευχαριστώ! :))
  17. Ι

Σας ευχαριστώ πολύ! Είστε πολύ φιλικοί όλοι σας! :))
  18. Ι

Ιζαμπέλ Αλιέντε

Α, νόμιζα πως έγραψες ότι το έχεις διαβάσει σε προηγούμενο post...
  19. Ι

Ιζαμπέλ Αλιέντε

Αν κι απ' ότι κατάλαβα η Άννα έχει καιρό να γράψει, ήθελα να σχολιάσω ότι εμένα το "Κόρη της μοίρας" μου άρεσε...τί γνώμη έχετε οι υπόλοιποι όσοι το διαβάσατε; Επίσης Κόρτο Μαλτέζε, το "Του έρωτα και της σκιάς" έχει γίνει επίσης πετυχημένη ταινία αν σ' ενδιαφέρει να τη δεις... :)
  20. Ι

Σ' ευχαριστώ πολύ, καλώς σε βρήκα! :)) Τι ωραίο εικονίδιο!