Search results

1. Φ

Σύγχρονη ελληνική λογοτεχνία

Η Αλκυόνη Παπαδάκη είναι η αγαπημένη μου. Κάποια την ανέφερε και θα έρθω να συμφωνήσω κι εγώ. Αν και είναι μελαγχολική, όντως το στυλ γραφής της αναδύει μια ποίηση.
  2. Φ

Βιβλία που σας απογοήτευσαν

Αυτό που θα αναφέρω, δεν θα τολμούσα να πω οτι με απογοήτευσε, αλλά μάλον απογοητεύτηκα εγω η ίδια που δεν μπόρεσα να το προχωρήσω πέρα απο 30 σελίδες. Μάλον δεν είχα ωριμάσει για ένα τέτοιο είδος γραφής και δεν το συγχωρώ στον εαυτό μου. Θα δοκιμάσω λίαν συντόμως, να διαβάσω ξανά ύστερα απο 5...
  3. Φ

Αφήγηση παραμυθιού

Συμφωνώ απόλυτα. Ο θυμός για παράδειγμα είναι κάτι πολύ φυσιολογικό και το βλέπουμε ακόμη και σε βρέφη. Το θέμα ειναι οτι πλέον εμεις ως νέοι γονείς, έχουμε τη δυνατότητα να ενημερωθούμε για το πως θα χειριστουμε μια τέτοια κατάσταση και όχι να την πνίξουμε, δημιουργώντας άχρηστες ενοχές στα...
  4. Φ

Αφήγηση παραμυθιού

Χρησυίδα, κάνεις πολύ ωραίο επάγγελμα. Αν μπορούσα να γυρίσω το χρόνο πίσω θα έβαζα μυαλό και θα ακολουθούσα αυτή την κατεύθυνση, τουλάχιστον οτι έχει σχέση με παιδιά.. Όσον αφορά για το παραμύθι που ανέφερες - το κοριτσάκι με τα σπίρτα- το βρίσκω πολύ καταθλιπτικό. Το έχω διαβάσει στις κόρες...
  5. Φ

Για την αγορά βιβλίων μέσω Ίντερνετ

Τις περισσότερες φορές παραγγέλνω μέσω ιντερνετ κ αυτό λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων. Σήμερα ανακάλυψα το http://www.paper-bookland.gr/order.asp, το οποίο αν κατάλαβα καλά, μπορείς να παραγγείλεις με αντικαταβολή στον χώρο σου, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΠΒΑΡΥΝΘΕΙΣ ΜΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΞΟΔΑ... Παρήγγειλα ένα βιβλίο...
  6. Φ

Βιβλία... δανεικά κι αγύριστα

Προσωπικά, είμαι κατά στο να δανείζω βιβλία και αυτό γιατί κάποτε μια συνάδελφος επέμενε να της δανείσω ενα βιβλίο μου και συγκεκριμένα τον Κώδικα Da Vinci-αν το γράφω σωστά- οπότε υπέκυψα και απο τότε δνε το ξαναείδα..Κανα δύο φορες της το ζήτησα με μήνυμα στο κινητο, αλλά ουτε μου απαντησε...
  7. Φ

Χρύσα Κοζανιτά : "Τρεις Λεύκες στην Αυλή μας"

Συγχαρητήρια και απο μένα και καλοτάξιδο το βιβλίο σου. Να μας πεις εντυπώσεις απο την εκδήλωση που θα γίνει.
  8. Φ

Βρήκα τυχαία...

... τη λέσχη σας και έπεσα πάνω σε κάτι παραμύθια. Μου άρεσε λοιπόν κι είπα να πω ένα γειά σε όλους. Αν και δεν έχω πολύ χρόνο συνήθως, υπόσχομαι πως θα σας επισκέπτομαι όσο το δυνατόν περισσότερο. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ, ΛΟΙΠΟΝ