Search results

1. Ε

Συνανάγνωση: "Ο θείος Πέτρος και η Εικασία του Γκόλντμπαχ" Απόστολος Δοξιάδης

Δεν υπόσχομαι, αλλά θα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία στην προσπάθεια να ακολουθήσω. Αν το βρω στη δημοτική βιβλιοθήκη είμαι μέσα.
  2. Ε

Συνανάγνωση - Θέατρο

Why not!!! Συμφωνώ με ότι κι αν διαλέξετε!
  3. Ε

Συνανάγνωση: "Ζωή, οδηγίες χρήσεως" Ζωρζ Περέκ (Georges Perec)

Θα προσπαθήσω κι εγώ να ακολουθήσω διαβάζοντάς το στα αγγλικά...ελπίζω να τα καταφέρω!
  4. Ε

Διάβασε Ένα (ή και Περισσότερα) Αγαπημένο μου Βιβλίο (Μέρος Δέκα Παρά Τίποτααα)

Καλημέρα! Δηλώνω κι εγώ συμμετοχή και προτείνω τα εξής: 1. Η μεγάλη χίμαιρα - Καραγάτσης 2. Η απατηλή ζωή των ενηλίκων - Έλενα Φεράντε 3. Το διπλό βιβλίο - Δημήτρης Χατζής
  5. Ε

Συνανάγνωση : ''Εγώ, το Ρομπότ (I Robot)'' Ισαάκ Ασίμωφ (Isaac Asimov)

Καλησπέρα σε όλους! Εγω δεν έχω το βιβλίο.
  6. Ε

Συνανάγνωση: "Βερολίνο Αλεξάντερπλατς" Άλφρεντ Ντέμπλιν (Alfred Doeblin)

Καλημέρα σε όλους κι από εμένα με καθυστέρηση. Λατρεύω να μισώ τον Φράντς! Ναι ναι ναι, είναι ένας απαίσιος, κακόμοιρος και συμπαθητικός ταυτόχρονα τύπος, που έχει αλλοπρόσαλη συμπεριφορά που άλλοτε φαίνεται έξυπνος και πονηρός και άλλοτε τελείως χαζός και αγαθός. Το σφαγείο ήταν πολύ δυνατή...
  7. Ε

Εντελώς ενημερωτικά, το βιβλίο έχει μεταφερθεί στην τηλεόραση το 1980, μίνι σειρά δεκατεσσάρων επεισοδίων σε σκηνοθεσία Φασμπίντερ, έχει γυριστεί σε ταινία το 1931 (Δανία) και πρόκειται να ξαναβγεί σε ταινία το 2020 (Γερμανία). Πολύ ενδιαφέρουσα πληροφορία!!! Ευχαριστούμε
  8. Ε

Καλημέρα στους αγαπητούς συναναγνώστες κι από εμένα. Όταν ξεκίνησα να διαβάζω το βιβλίο ένιωσα να εκνευρίζομαι. Ο άστατος ρυθμός του, η ασάφεια που μου δημιουργούσε και ο μαλθακός και ευαίσθητος κατά τα άλλα δολοφόνος Φράντς, μου προκάλεσαν έντονο θυμό. Αυτό όμως ποτέ δεν μου βγαίνει σε κακό...
  9. Ε

Καλημέρα! Μια ερώτηση. Βρήκα το βιβλίο online στην παλιά έκδοση του Οδυσσέα και το Δεύτερο Βιβλίο τελειώνει στη σελίδα 103, ενώ στη νέα έκδοση που έχω αγοράσει τελειώνει στη σελίδα 111. Να υποθέσω ότι αλλάζει η γραμματοσειρά ή κάτι άλλο? κατά τα λοιπά με τα παραπάνω, το κείμενο έχει και έντονα...
  10. Ε

Επαυξάνω ως προς τη δυσκολία του κειμένου...ελπίζω να μη χαθώ στην πορεία...
  11. Ε

Καλημέρα σε όλους!!! Το ξεκίνησα κι εγώ αργά χτες το βράδυ. Ελπίζω να προλάβω κι εγώ το ρυθμό της συνανάγνωσης! Πάντως φαίνεται ενδιαφέρον.
  12. Ε

Πλησιάζει η μέρα....είμαστε όλοι έτοιμοι;;; περιμένω πως και πως. Αγόρασα το βιβλίο και φαίνεται πολύ ενδιαφέρον!
  13. Ε

Τέλεια! Καλή μας αρχή! Εύχομαι να καταφέρω να ακολουθήσω. Κι εμένα είναι η πρώτη μου φορά σε συνανάγνωση.
  14. Ε

Μήπως συνανάγνωση εν έτει 2020;

Καλησπέρα! Αν ξεκινήσουμε 26.1 και μετά, δεν έχω αντίρρηση. Το βιβλίο άλλωστε φαίνεται πολύ ενδιαφέρον.
  15. Ε

Συνανάγνωση "Κουτσό"

Καλημέρα κι από εμένα κι ευχαριστώ για την πρόσκληση συνανάγνωσης!! Δεν είχα την τύχη να συμμετάσχω ξανά σε συνανάγνωση και δεν γνωρίζω τον τρόπο και τους όρους που ακολουθούνται. Συμφωνώ κι επαυξάνω να διαβάσουμε το Κουτσό! Η αλήθεια είναι ότι λόγω συνθηκών θα μου ήταν εύκολο να ξεκινούσαμε...
  16. Ε

Συνανάγνωση: Watchmen

Μέσα κι εγώ! Ελπίζω αυτή τη φορά να μην προκύψει κάτι έκτακτο και να καταφέρω να ακολουθήσω!
  17. Ε

Συνανάγνωση: " Παιχνίδια που παίζουν οι άνθρωποι" του Eric Berne

Γειά σας παιδιά!!! Θα λάβω κι εγώ μέρος στη συνανάγνωση, απλά μόλις παρήγγειλα το βιβλίο και ελπίζω μέχρι την πέμπτη με παρασκευή να μου το έχουν στείλει!!!
  18. Ε

Συνανάγνωση: "Αβεσσαλώμ Αβεσσαλώμ" του William Faulkner

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!!! Δυστυχώς το βιβλίο δεν το βρήκα πουθενά και με μεγάλη λύπη δεν θα μπορέσω να συμμετέχω στην συνανάγνωση!! Ελπίζω το επόμενο να είναι πιο εύκολο να βρεθεί! Καλή συνέχεια σας όλη την παρέα!
  19. Ε

Ναι, από βδομάδα θα είναι πάλι στα βιβλιοπωλεία. Ας ελπίσουμε να έρθει έγκαιρα. Κι εγώ το έχω παραγγείλει και αναμένω!
  20. Ε

Το έψαξα σήμερα στη δημοτική βιβλιοθήκη και δεν το βρήκα μιας και είναι ήδη δανεισμένο. Θα προσπαθήσω άμεσα να κατέβω κέντρο να το αγοράσω ώστε να είμαι ετοιμοπόλεμη!!!