Search results

1. Μ

Αχαιοί ή Τρώες και γιατί;

Τους Αχαίους φυσικά!!! Είχαμε Αχιλλέα, Διομήδη, Αίαντα, Μενέλαο ... συνθεσάρα!
  2. Μ

Πού ταξιδεύεις αυτές τις μέρες στα βιβλία σου;

Πολύ πολύ φρίκη το "the Ruins" (δεν ήξερα πως λέγεται) το έτυχα τυχαία κι εγώ ένα βράδυ και έκλασα μέντες :))))
  3. Μ

Γεια σας παιδιά!

Γεια σου Μπέλα καλώς ήρθες στη λέσχη :))))
  4. Μ

Καλησπέρα σας.

Γεια σου, καλώς ήρθες! :)))) Καλές επόμενες αναρτήσεις.
  5. Μ

Γεια σας...

Γεια σου Μαρία! :))))
  6. Μ

[Σειρά] Ο θρύλος του εκλεκτού

Ούτε εμένα με τραβάει έτσι όπως τη βλέπω...
  7. Μ

Νέο Μέλος

Γεια σου Παυσίλυπε καλως ήρθες :))))
  8. Μ

Γεια

Γεια σου Ρίο (αν και δε μου ζητήθηκε :ρ ) Καλώς ήρθες στη λέσχη :))))
  9. Μ

Οι πρώτες εντυπώσεις

Γεια σου, καλώς ήρθες στη λέσχη.
  10. Μ

Παρακούσματα

:μουάχαχα: Ναι θα ήταν όντως πολύ άσχημο :χαχα: :χαχαχα: Πω πωωω τι τραγουδάρα είναι αυτή όμως!!!
  11. Μ

Παρακούσματα

Δε ξέρω ποιο είναι πιο παράξενο, αυτό που νόμιζες ή αυτό που έλεγε ο Πλούταρχος. :))))
  12. Μ

Ο Ντίνος Χριστιανόπουλος αρνήθηκε το Μεγάλο Βραβείο Γραμμάτων 2011

Χρυσηίδα δε μίλησα για τη γενική σου στάση αλλά για το σχόλιο στην παρένθεση. Κατάλαβα ότι εννοούσες ότι ο Χριστιανόπουλος επεδίωξε να τον συζητάμε από εδώ κι από κει και γι αυτό έκανα το σχόλιο. Αν κατάλαβα λάθος τότε μάλλον εγώ επέλεξα το "κακό" και σου ζητώ συγνώμη. :)))) Κι εγώ το ίδιο...
  13. Μ

Ο Ντίνος Χριστιανόπουλος αρνήθηκε το Μεγάλο Βραβείο Γραμμάτων 2011

Όμως κι εμείς πάμε στο κακό με τη σειρά μας μιας και προτιμάμε να επιλέξουμε ότι το έκανε εσκεμμένα για να ασχοληθούμε από κάτι άλλο, γιατί μπορούμε να βρούμε χίλιους δυο λόγους άμα θέλουμε, αλλά εμείς προτιμάμε αυτόν. Όσο για το ότι ίσως θα έπρεπε να σταθούμε στο έργο του και όχι στο ότι δε...
  14. Μ

Παρουσίαση του Logicomix στη Θεσσαλονίκη

Κι εμένα μου άρεσε η παρουσίαση. Το μαγαζί ωραίο αλλά σαν το Στέκι μας πουθενά. Πέρασα πολύ καλά κι εγώ όμως χθες μαζί σας και χάρηκα που σας ξαναείδα, όσους είδα. Ευχαριστώ την Κική που με έπεισε να έρθω :))))
  15. Μ

Χαιρετισμός.

Γεια και στους δυο :))))
  16. Μ

Κι η τελική ατάκα;

"-όχι δεν είσαι πολύ γρήγορος." :)
  17. Μ

Γεια σας και από εμένα!

Καλως μας βρήκες Κωνσταντίνα :))))
  18. Μ

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!

Γεια σου, χρόνια πολλά, καλή χρονιά, καλώς μας βρήκες, θα περάσεις μια χαρά εδώ :))))