Search results

1. Χ

Mπεν Έλτον (Ben Elton): "Μετά θάνατον"

Το έψαξα στου ' Μαλλιάρη' και είναι εξαντλημένο. Το βρήκα όμως διαθέσιμο(έτσι τουλάχιστον αναφέρει...θα δούμε) στο bookworld.gr και το παρήγγειλα. Ευχαριστώ πολύ.
  2. Χ

Mπεν Έλτον (Ben Elton): "Μετά θάνατον"

Ωραία παρουσίαση, μικρή και περιεκτική. Με έβαλε στην σκέψη να το διαβάσω. Λίγο που το έψαξα, εμφανίζεται ως εξαντλημένο.
  3. Χ

Υπάρχει ανδρική λογοτεχνία;

Ήμαρτον.....προσπάθησα να διαβάσω από την αρχή όλες τις αναρτήσεις στο σχετικό θέμα και δεν άντεξα.....κουράστηκα και βαρέθηκα συνάμα. Πιο πολύ όμως εκνευρίστηκα με την προσπάθεια κάποιων να τοποθετήσουν τον εαυτό τους-αυτός πιστεύω ήταν ο απώτερος στόχος τους-στην πλευρά των '' ποιοτικών''...
  4. Χ

Προτείνετε βιβλία. Εδώ.

Χθες τελείωσα τον '' Γιό '' του Jo Nesbo και το βρήκα-για να μην υπερβάλω-πολύ καλό. Ίσως να είναι και καλύτερο από κάποια της σειράς με τον Χάρι Χόλε...το ξέρω ότι διαπράττω μέγα αμάρτημα αυτή τη στιγμή, αλλά έτσι το βλέπω:ντροπή:
  5. Χ

Πόση μπίρα πίνουμε την εβδομάδα

Η μπίρα δεν είναι από τα ποτά που προτιμώ ιδιαίτερα, θα την πιώ αραιά και που και ψάχνομαι κάθε φορά να δοκιμάσω και διαφορετική ετικέτα. Προτιμώ τις ελληνικές μικροζυθοποίες και κάποιες εισαγωγής, κυρίως μοναστηριακές. Λατρεύω την μαστίχα και κυρίως τον εσπρέσσο και παραδέχομαι ότι περνάω το...
  6. Χ

Ένα γεια αυτο το απογευμα του Σεπτεμβρη

Καλώς μας όρισες Ολίβια.
  7. Χ

Για τον όρο "έντεχνο τραγούδι"

όπως και να έχει η μουσική είναι ενιαία και ταμπέλες τύπου '' έντεχνου '', μάλλον ήταν ανάγκη και ίσως τρόπος να ξεχωρίσουν και να προβληθούν κάποιοι, καθώς και να διαφοροποιηθούν από τα τραγούδια που ακούγονταν στα νυχτερινά μαγαζιά- '' μπουζούκια". Θεωρώ ότι εμπεριέχει ένα ελιτίστικο τρόπο...
  8. Χ

Ποιο βιβλίο διαβάζεις τώρα;

Το είχα στην βιβλιοθήκη μου αρκετούς μήνες χωρίς να το αγγίξω. Προχθές που αναζητούσα κάτι να αρχίσω το διάβασμα, το πήρα στα χέρια μου, διάβασα το πρώτο κεφάλαιο και κόλλησα....:τρέλα: Μιλάω για το '' Γιό '' του Jo Nesbo.
  9. Χ

Αναζήτηση βιβλίων του Martin-Cruz Smith

Η υπομονή είναι αρετή λένε....:πανικός: τελικά τα βρήκα και τα δύο μεταχειρισμένα :))))
  10. Χ

Καλώς σας βρήκα! :)))

Καλώς όρισες στην λέσχη Ρίτα:)))
  11. Χ

Πέτρος Μάρκαρης: "Offshore"

Τίτλος: Offshore Συγγραφέας: Μάρκαρης Πέτρος Εκδόσεις: Γαβριηλίδης Έτος έκδοσης: 2016 Αριθμός σελίδων: 299 ISBN: 978-960-576-524-8 και είπεν ο Θεός γεννηθήτω φώς και εγένετο φώς ( Γένεσις 1.3 ) Μετά από έξι χρόνια οικονομικής κρίσης και ταπείνωσης, η Ελλάδα βιώνει το πολυπόθητο success story...
  12. Χ

Αναζήτηση βιβλίων του Martin-Cruz Smith

Αναζητώ 2 βιβλία του Martin-Cruz Smith από εκδόσεις Bell. 1) Αβάνα 2) Λύκοι και σκύλοι Έχω ψάξει αρκετά στο ίντερνετ, αλλά μέχρι στιγμής τζίφος.....:(
  13. Χ

Πώληση Βιβλίων (κυρίως αστυνομικών)

καλημέρα, το Ραιημοντ Τσάντλερ - " Η μικρή αδερφή" εκδ.Κέδρος, υπάρχει ακόμα στην λίστα? ενδιαφέρομαι....
  14. Χ

Αναζητώ 2 βιβλία του Ahmet Umit

τελικά όσο και αν έψαξα στο διαδίκτυο, δε τα βρήκα.....:ουχ:
  15. Χ

Ποιο βιβλίο διαβάζεις τώρα;

Αποφάσισα να πάω ένα ταξιδάκι στην Μασσαλία μέσα από τις σελίδες του Ιζζό, με το πρώτο βιβλίο της τριλογίας, το μαύρο τραγούδι της Μασσαλίας.
  16. Χ

Aγαπημένο βιβλίο του Χάρι Χόλε

Έχοντας διαβάσει όλα τα βιβλία της σειράς, ξεχωρίζω τον '' Χιονάνθρωπο '', αυτό με τις περισσότερες ανατροπές και την αγωνία να χτυπάει κόκκινο, σε βαθμό που κάποια στιγμή θυμάμαι να κλείνω το βιβλίο, να σηκώνομαι από το κρεβάτι και να πηγαίνω στην κουζίνα και να ανάβω τσιγάρο.....όχι πάλι ρε...
  17. Χ

Έχει διαβάσει κάποιος William Ryan?

Τελικά αγόρασα την τριλογία, '' Ο Ιερόσυλος '', '' Το ματωμένο λιβάδι '' και το '' Τομέας 12 '' και διάβασα τα δύο πρώτα της σειράς. Μου άφησαν θετικές εντυπώσεις που έχουν να κάνουν κυρίως με το ιστορικό πλαίσιο που τοποθετούνται οι ιστορίες και την περιγραφή της σοβιετικής κοινωνίας και...
  18. Χ

Καλησπέρα στην παρέα

Καλώς όρισες και καλές γιορτές.
  19. Χ

(Πώληση) 12 Λογοτεχνικά Βιβλία ΝΕΟ

Καλημέρα Νίκ και χρόνια πολλά. Αν και δεν ενδιαφέρομαι για κάποια από τα βιβλία που διαθέτεις προς πώληση, σου γράφω για να εκφράσω την χαρά μου που βρίσκω έναν Κορίνθιο, εάν κατάλαβα καλά βέβαια. Ζώ και εγώ στην Κόρινθο. Τον χιονάνθρωπο του nesbo θα το ευχαριστηθείς στα σίγουρα, είναι φοβερό...
  20. Χ

Χρόνης Μίσσιος: “Χαμογέλα, ρε... Τι σου ζητάνε;”

http://www.ert-archives.gr/V3/public/main/page-assetview.aspx?tid=0000098857&tsz=0&autostart=0