Search results

1. Γιασεμάκι

Ποιo βιβλίο αγόρασες σήμερα;

Είναι σαν το κλασσικό από Δευτέρα δίαιτα και ποτέ δεν το τηρούμε :)))) Δεν το αγόρασα σήμερα , αλλά πριν λίγες μέρες. Κώστας Κρομμύδας-Κι ως την άλλη μου ζωή θα σε λατρεύω
  2. Γιασεμάκι

Έτοιμοι για τον αποχωρισμό; Από το χαρτί στο ηλεβιβλίο

Όσο κι αν ασχολούμαι με την τεχνολογία, τη μυρωδιά του χαρτιού δε θα την αλλάξω ποτέ!!:διάβασμα3:
  3. Γιασεμάκι

Ποιο βιβλίο διαβάζεις τώρα;

Γιάννης Ευσταθιάδης-Στη σκιά της λησμονιάς
  4. Γιασεμάκι

Το πρώτο κόμιξ που διαβάσαμε

Μίκυ Μάους και φυσικά Κάντυ Κάντυ!! (μεγάλη λατρεία, έχω όλα τα τεύχη κάπου στο πατάρι!)
  5. Γιασεμάκι

Σημειώνουμε πάνω στα βιβλία;

Μου φτάνει που το κάναμε στα βιβλία του σχολείου σε αρκετά μαθήματα, εδώ ας τα κρατήσω καθαρά! :))))
  6. Γιασεμάκι

Πως βρέθηκα εδώ...

Μέσω μιας φίλης που είναι ήδη μέλος εδώ κι έχουμε αγάπη για το διάβασμα
  7. Γιασεμάκι

Μ' αρέσει… Δεν μ' αρέσει…

Μου αρέσει που έχω στολίσει το σπίτι με τα χριστουγεννιάτικα και κάθομαι στο σαλόνι μόνο με τα λαμπάκια του δέντρου αναμέννα και κάνω ωραίες σκέψεις και χαλαρώνω. Δεν μου αρέσει που έχω κλειστεί στο σπίτι λόγω της πανδημίας και δεν μπορώ να απολαύσω τη χριστουγεννιάτικη Αθήνα!! :κάτω:
  8. Γιασεμάκι

Το καλύτερο και το χειρότερο βιβλίο που διάβασα τον τελευταίο χρόνο

Για το 2020 (που να τσακιστεί να φύγει με τόσα κακά που μας έφερε) το καλύτερο βιβλίο που διάβασα ήταν το 'Ιφιγένεια' της Μαρίας Τσακίρη, βιβλίο για δυνατό στομάχι και πολύ σκληρό. Το χειρότερο για φέτος αν και δε το λες χειρότερο αλλά αδιάφορο ήταν το 'Γιάντες' της Αμάντα Μιχαλοπούλου.
  9. Γιασεμάκι

Γιατί αποφεύγουμε να διαβάσουμε ένα βιβλίο;

Μη γελάσετε αλλά αποφεύγω να διαβασω βιβλίο όταν πάει να με πιάσει νύστα γιατί εγώ θέλω να τσιτώνω κι όχι να νυστάζω :ρ
  10. Γιασεμάκι

Διαβάζω το βιβλίο της Ζωγραφιάς Τσαβέα 'Όταν το φεγγάρι έκλεισε τα μάτια' . Αληθινή ιστορία που αναφέρεται στις αρχές του 20ου αιώνα
  11. Γιασεμάκι

Γιατί διαβάζουμε; Διάφορες σκέψεις

Γιατί είναι ο τρόπος χαλάρωσής μου από την δουλειά αλλά και γιατί νιώθω οτι βιώνω αυτά που είναι στο βιβλίο κι αυτό μου αρέσει πολύ.
  12. Γιασεμάκι

Πόσα βιβλία στο περίπου έχετε διαβάσει;

Από το 2013 που είχα ποστάρει, το ... update είναι καμιά 500ρια!
  13. Γιασεμάκι

Παλιό αλλά έχει πλάκα. Μάρα Μειμαρίδη -Βιβλίο μαγείας I Άντε μπας και βρω κανένα ξόρκι να διώξω τον κορωνοιό :ρ
  14. Γιασεμάκι

Ποιά λογοτεχνία ΔΕΝ προτιμάμε;

Βασικά όχι, αλλά αν κρίνω και από τις ταινίες που επίσης δεν μου αρέσουν , δε με τραβάει σαν είδος.
  15. Γιασεμάκι

Ποιά λογοτεχνία ΔΕΝ προτιμάμε;

Επιστημονικής φαντασίας.... με τίποτα!!!!
  16. Γιασεμάκι

Πού ταξιδεύεις αυτές τις μέρες στα βιβλία σου;

Κεφαλλονιά, αρχές 20ου αιώνα, belle epoque!
  17. Γιασεμάκι

Πού προτιμάτε να διαβάζετε;

Παίρνω τα βουνά!!!! Λόφος Φιλοπάππου, και η γύρω περιοχή στο Θησείο, και στο Άλσος Προμπονά στον Περισσό. Για τις πιο κρύες μέρες του χειμώνα καναπέ και κουβερτούλα!!! :διάβασμα10:
  18. Γιασεμάκι

Τα αγαπημένα μας βιβλιοπωλεία

Αυτό στην 'Αστιγγος το έχω κάνει χρυσό τα τελευταία 4 χρόνια!:χαχαχα:
  19. Γιασεμάκι

Τα αγαπημένα μας βιβλιοπωλεία

Κυρίως Πρωτοπορία και Πολιτεία αλλά στο Μοναστηράκι βρίσκω πολλές φορές βιβλία που έχουν κυκλοφορήσει ούτε ένα μήνα σε μισή τιμή!!! Είναι να σου κάτσει που λένε!!!!! Τα παλαιοβιβλιοπωλεία στο Μοναστηράκι πάντως μου έχουν σώσει πολλά χρήματα στη τσέπη!
  20. Γιασεμάκι

Σελιδοδείκτης, ο καλύτερος... φίλος τού βιβλίου!

Σελιδοδείκτες που παίρνω πάντα με κάθε αγορά βιβλίου (ο τελευταίος ήταν μια σιδερένια κουκουβάγια με κορδονάκι και έχω τρέλλα) και χτες είδα οτι έχω μαζέψει τόσους σελιδοδείκτες που μπορώ να ξεκινήσω έκθεση:)))):))))