Search results

1. Α

Αγαπημένα αποσπάσματα από βιβλία

Μου φαίνεται ότι οδεύουμε προς ένα τέτοιο αδιέξοδο. Μονάχα το έργο των πεθαμένων μοιάζει να έχει κάποια γοητεία ή κάποια αξία για μας. Οι πλούσιοι μπορούν πάντα να παρακινηθούν και να στηρίξουν ακόμα ένα μουσείο. Οι ακαδημίες πάντα θα μας προμηθεύουν με κέρβερους και ύαινες. Οι κριτικοί πάντα θα...
  2. Α

Για την αγορά βιβλίων μέσω Ίντερνετ

Θα ψηφίσω κι εγώ Πολιτεία. Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποιο βιβλίο που να έχω θελήσει και να μην το έχει σε έκπτωση άνω του γνωστού 10%. Επίσης το κατώτερο όριο των 30 ευρώ για να μηδενιστούν τα έξοδα αποστολής είναι αρκετά προσιτό. Η εξυπηρέτηση και η κατάσταση των βιβλίων που έχω πάρει...
  3. Α

Ταινίες που σας έκαναν να κλάψετε

Συμφωνώ και επαυξάνω.. Και να σε ευχαριστήσω για την αναφορα σου στο Sympathy for Lady Vengeance γιατί είχα αρχίσει να φοβάμαι πως δεν απέμεινε κανείς να βλέπει ταινίες από εκείνα τα μέρη..
  4. Α

Μισοξεκινημένα...

Είχα κι εγώ παλιά τον ψυχαναγκασμό του να μην αφήνω βιβλία στη μέση, όμως, ευτυχώς, το ξεπέρασα. Είναι κρίμα κι άδικο να καταπιεζόμαστε να διαβάζουμε κάτι που δεν μας έχει κερδίσει, όσο αριστουργηματικό κι αν θεωρείται. Εκτός από τη ψυχολογική πίεση του να προσπαθείς να μετατρέψεις κάτι...