Search results

1. Σ

[Σειρά] The Vampire Diaries

Πω πω .... έχω μείνει πίσω! Και όπως σας έλεγα είχα αφήσει την 5η σεζόν στη μέση. Έτσι μια ωραία μέρα το καλοκαίρι είπα να τις ξαναρχίσω όλες από την αρχή!!! :χαχαχα: Τώρα τελείωσα τη 2η αλλά με τους ρυθμούς που πάω θα δω την 6η το καλοκαίρι του '15!!! Η Νίνα πάντως όντως πήρε κάποια κιλά...
  2. Σ

Ποιο βιβλίο διαβάζεις τώρα;

"Η κόρη της μοίρας" της Αλιέντε!!!
  3. Σ

Σχετικά με την αγορά/υιοθεσία κατοικιδίων

Το ζώο σε πολλές περιπτώσεις μπορεί να γαβγίζει Αλίκη! Εξαρτάται πως θα το εκπαιδεύσεις! :)
  4. Σ

Γεια σας όλοι!

Γεια σου :γεια:
  5. Σ

Δεν το έχω τελειώσει αλλά μέχρι στιγμής είναι αρκετά καλό! Πιστεύω πως αν είχα ελεύθερο χρόνο θα το τελείωνα σε μια δυο μέρες. Γράφει ιδιαίτερα η Καρυστιάνη. Πρώτη φορά διαβάζω κάτι δικό της αλλά μου αρέσει! Περίμενε όμως να το τελειώσω για να έχω πιο ολοκληρωμένη άποψη! :)
  6. Σ

Ποιo βιβλίο αγόρασες σήμερα;

Χθες ήρθε η παραγγελία μου από την Πολιτεία!!! :γιούπι: Πήρα: Συνέντευξη με έναν βρυκόλακα - Anne Rice Σαν στάχυα στο χρόνο - Δήμητρα Παπαναστασοπούλου Επιστροφή από τη λήθη - Λεωνίδας Χατζηνικολάου Νυχτερινό δελτίο - Πέτρος Μάρκαρης Μια κραυγή αγωνίας - Αγκάθα Κρίστι :γιούπι:
  7. Σ

Μικρά Αγγλία της Καρυστιάνη! Μετά λέω να συνεχίσω με Αγκάθα Κρίστι ή το "Συνέντευξη με ένα Βρικόλακα" της Anne Rice... :)
  8. Σ

Τζέιν Όστεν (Jane Austen)

Και να δεις που κατά τύχη χθες έβαλα να ξαναδώ το "Becoming Jane" !!! Καλά έκανα τελικά! :ναι:
  9. Σ

Κυνόφιλοι και γατόφιλοι

:μουάχαχα: Έχεις δίκιο! Αλλά στα μάτια μου σαν απολίθωμα φάνταζε !!! :μουάχαχα:
  10. Σ

Κυνόφιλοι και γατόφιλοι

Τώρα που λέτε για δώρα ... κάτι περίεργα δώρα μου έφερνε και ο Σωτήρης (το σκυλάκι μου) όταν ήταν πιο μικρούλης! Όλο και κάτι έβρισκε στη βόλτα μας! Μια φορά μου έφερε μια απολιθωμένη σαύρα! Πέρασαν μερικά λεπτά μέχρι να συνειδητοποιήσω τι είναι και όταν το κατάλαβα τσίριξα! Εκείνος πάλι είχε...
  11. Σ

Τα γενέθλια μας και οι άνθρωποι των γραμμάτων

Τέλειο νήμα! 21 Οκτωβρίου 1790 - Αλφόνς ντε Λαμαρτίν, Γάλλος ποιητής και πολιτικός 1907 - Νίκος Εγγονόπουλος, Έλληνας ζωγράφος και ποιητής 1929 - Ούρσουλα Λε Γκεν, Αμερικανίδα συγγραφέας :)))
  12. Σ

Άγκαθα Κρίστι (Agatha Christie): "Έγκλημα στο Εξπρές Οριάν" (Murder on the Orient Express)

Το τελείωσα εχθές! Είναι το πρώτο που διάβασα από τη Κρίστι! Ήταν καταπληκτικό!!!! Νομίζω πως έχω κολλήσει! Θέλω να διαβάσω και άλλα δικά της! :τρέλα:
  13. Σ

Γεια από ένα Όμορφο Νιάτο!!

Καλώς όρισες!!! :γεια:
  14. Σ

Βιβλία τσέπης

Μ'αρέσει! :γιούπι: Όλα τα βιβλία που έχω στα γαλλικά είναι τσέπης! Είναι εύχρηστα και πολύ φθηνότερα! :))))
  15. Σ

Διάβασε ένα αγαπημένο μου βιβλίο — 3 (Μάιος 2014)

Θα κοιτάξω και για τα δυο. Το τελευταίο δε υπάρχει ήδη στη λίστα με αυτά που επιθυμώ να διαβάσω! Το σίγουρο είναι ότι θα ξεκινήσω με Άρχοντα. Το θέλω εδώ και πολύ καιρό! Οι ταινίες είναι από τις αγαπημένες μου αλλά μέχρι στιγμής από Τόλκιν έχω διαβάσει μόνο το Χόμπιτ! :) Ευκαιρία λοιπόν τώρα!
  16. Σ

:)) Το Δόκτωρ Φάουστους το έψαξα και θα το παραγγείλω και εγώ διαδικτυακά (μένω επαρχία και αγοράζω κυρίως από το ίντερνετ βιβλία) αλλά το τρίτο έλεγε ότι δεν είναι διαθέσιμο κλπ. Θα δω τι θα κάνω! Αν το τρίτο βιβλίο δεν μπορείς να το βρεις τότε μπορώ να σου προτείνω κάτι από ξένους συγγραφείς...
  17. Σ

Δεν νομίζω πως τα βιβλία που έβαλα ταιριάζουν και πολύ με τις προτιμήσεις του ζευγαριού μου :φιρουλί::χεχ: Εγώ πάντως θα διαβάσω σίγουρα τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών! :)))) Τα άλλα δύο δεν τα ξέρω οπότε πρέπει να τα ψάξω :μαναι: