Search results

1. Μ

Ποιο βιβλίο διαβάζεις τώρα;

Σου παραθέτω την έτοιμη περίληψη για να μην δημιουργήσω τυχόν spoilers: Το τσίρκο φθάνει χωρίς προειδοποίηση. Δεν έχουν προηγηθεί αναγγελίες, ούτε αφισέτες στους στύλους και τους πίνακες ανακοινώσεων στο κέντρο της πόλης, ούτε αναφορές ή διαφημίσεις στις τοπικές εφημερίδες. Είναι απλά εκεί, ενώ...
  2. Μ

Ποιο βιβλίο διαβάζεις τώρα;

Αυτή τη στιγμή διαβάζω το Τσίρκο της Νύχτας της Erin Morgenstern.Ένα από τα καλύτερα βιβλία που έχω διαβάσει.Το κλίμα, ο τρόπος με τον όποιο ανακαλύπτεις το τσίρκο αλλά και τους ίδιους τους χαρακτήρες είναι καθηλώτικος.
  3. Μ

Είδαμε την ταινία, σημαίνει διαβάσαμε το βιβλίο;

Πωπω καιρό έχω να γράψω στη λέσχη!Λοιπόν,φυσικά και δεν πρέπει να θεωρούμε πως βλέποντας μια ταινία μπορούμε να πούμε πως έχουμε ολοκληρωμένη άποψη για το βιβλίο.Μπορεί μια μικρή ιδέα και το αντιλήφθηκα αυτό πρόσφατα!Βλέποντας την ταινία the perks of being a wallflower και διαβάζοντας(δεν το έχω...
  4. Μ

Ηλικία Μελών

Μιχάλη σου έστειλα και εγώ!Έλα να μαζευόμαστε σιγά σιγά το νέο αίμα :P
  5. Μ

Αγαπημένα κινούμενα σχέδια μιας άλλης εποχής...

Ευτύχως και εμείς του μιλένιουμ είχα την ευκαιρία να τα μάθουμε :ρ
  6. Μ

Αγαπημένα κινούμενα σχέδια μιας άλλης εποχής...

Παιδιά αν και είμαι κατά πολύ μικρότερος σας έχω δει τα πιο πολλά από αυτά τα κινούμενα σχέδια ή τουλάχιστον ένα μέρος τους και μπορώ να πω ότι αυτά ήταν ποιοτικά όχι σαν τις σημερινές σειρές :/
  7. Μ

Ακούτε μουσική όταν διαβάζετε;

Ανακάλυψα αυτή εδώ τη λίστα (http://www.kasetophono.com/2013/12/the-sound-of-reading-2.html) και την ακούω διαβάζοντας
  8. Μ

Καλώς σας βρήκα!! Θεόφιλος

Καλώς όρισες στη Λέσχη μας! :)
  9. Μ

Πού ταξιδεύεις αυτές τις μέρες στα βιβλία σου;

Όντως είναι υπέροχο και γενικα ο τρόπος που περιγράφει και ψυχογραφεί τους ήρωες είναι καταπληκτικός!!
  10. Μ

Πόσα βιβλία έχετε στην βιβλιοθήκη σας;

Προς το παρών στη προσωπική μου βιβλιοθήκη έχω 90 βιβλία. :) Τώρα όλου του σπιτιού δεν ξέρω :))
  11. Μ

Θα τα παρατήσω όλα και θα γίνω πριγκίπισσα

Θα τα παρατήσω όλα και θα πάω σε ένα περιοδικό(έντυπο,από το άλλο έχουμε)!
  12. Μ

Βιβλία που θέλω να αγοράσω (και γιατί)

Εγώ θα ήθελα να πάρω και το Χάρι Πόττερ και η κάμαρα με τα μυστικά...αλλά έχω πολλά αδιάβαστα και θέλω να κρατήσω τα λεφτά για ρούχα :P
  13. Μ

Στίβεν Κινγκ (Stephen King): "Το Αυτό"

Η αλήθεια επειδή για κάποιο λόγο ήδη ανατριχιάζω με τους κλόουν δεν το έχω πιάσει ακόμα αλλά νομίζω θα το κάνω σύντομα :)
  14. Μ

Πώς προμηθεύεστε βιβλία;

Η αλήθεια είναι ότι το μικρόβιο της ανάγνωσης βιβλίων το κόλλησα από την δανειστική βιβλιοθήκη,την οποία σνόμπαρα χωρίς καν να έχω πάει:όχισουλέω: Μέσα σε σχεδόν ένα χρόνο είχα ξεσηκώσει τα πάντα...Ωραίες εποχές.Για αυτό και πλέον δεν προμηθεύομαι τόσο συχνά από βιβλιοθήκη.Στη συνέχεια...
  15. Μ

Τζ. Κ. Ρόουλινγκ (J. K. Rowling) : "Χάρι Πότερ"

Είμαι παράδειγμα..διάβασα το 7 μετά το 5 και μετά το 6....Αλλά τώρα θα τα ξεκινήσω κανονικά :)
  16. Μ

Η ζωή μου σε 7 ταινίες

Συγχαρητήρια!!!Απλά σε θαυμάζω,για τον αγώνα που έκανες και βγήκες νικητής :) Εύχομαι να σου αρέσει η πόλη μας και να περάσεις πολύ όμορφα.Τι άλλο να πω;Καλή φοιτητική ζωή :)
  17. Μ

Και το δώρο ήταν βιβλίο!

Η αλήθεια είναι ότι όταν μου κάνουν δώρο βιβλία είτε θα είμαι μαζί τους είτε θα έχουν ακούσει ποιο θα ήθελα και θα μου το έχουν πάρει.Πάντως το καλύτερο για εμένα είναι αυτό που μου έκανε η αδερφή μου. 30 ευρώ δωροεπιταγή από Public (μια με 10 και μια με 20 ευρώ) και τις τρώω όπως θέλω :)
  18. Μ

Τζ. Ρ.Ρ. Τόλκιν (J.R.R. Tolkien): "Χόμπιτ"

Οκ θα το ψάξω :) Αν και δεν ξέρω αν είμαι απλά προκατελειμένος από τις ταινίες ;)
  19. Μ

Τζ. Ρ.Ρ. Τόλκιν (J.R.R. Tolkien): "Χόμπιτ"

Για ένα περίεργο λόγο δεν συμπάθησα πότε τον άρχοντα και βασικά δεν ενδιαφέρθηκα ποτέ.Δεν ξέρω αν αξίζει να του δώσω μια ευκαιρία :/