Search results

1. Μ

Τζ. Ρ.Ρ. Τόλκιν (J.R.R. Tolkien): "Χόμπιτ"

Συμφωνώ σαν εικόνα είναι ok, αλλά όχι και εξώφυλλο... Για ένα τέτοιο βιβλίο δεν χρειάζεται η ταινία για να γίνει γνωστό. Είναι τέλειο απο μόνο του. Άσχετο. Το διάβασα πρόσφατα και κάπου στην αρχή για όποιον το έχει διαβάσει περιγράφει πως τυφλώνουν ένα Τρολ με τον ίδιο τρόπο που τυφλώνεται ο...
  2. Μ

Τι γνωρίζετε για το βιβλίο "50 αποχρώσεις του γκρι"; ("Fifty Shades Of Grey")

Η κόρη της δασκάλας των αγγλικών μου το είχε και μου το δάνεισε.. Όντως είναι ΣΚΟΥΠΙΔΙ!!! Πως πούλησε έτσι;; Ήμαρτον!
  3. Μ

Τα ονόματά μας και η ετυμολογία τους.

Δεν είμαι σίγουρος απο που προέρχεται το Δημήτρης αλλά πιστεύω πως βγαίνει απο το Δημήτηρ που σημαίνει ''Αυτός που έχει 2 μητέρες''.. Επίσης με λένε και Άγγελο, παρμένο απ' τη χριστιανική πίστη και τον Αρχάγγελο Μιχαήλ
  4. Μ

Γειά σας!

Αν όντως ήμουν μάγος θα μουν o Gandalf! Και ναι τρελένομαι για Potter και ελπίζω να βγεί νέο βιβλίο James Potter!
  5. Μ

Τι γνωρίζετε για το βιβλίο "50 αποχρώσεις του γκρι"; ("Fifty Shades Of Grey")

Έβλεπα χθες μια εκπομπή στο star channel και άκουσα πως το πιο πουλημένο και επιτυχημένο βρετανικό βιβλίο είναι το Fifty Shades Of Grey. Το ξέρετε; Αξίζει να του ρίξω καμια ματιά; Έχει μεταφραστεί στα ελληνικά; Είμαι Ιρλανδός από την πλευρά της μητέρας μου οπότε μπορώ να διαβάσω και το αγγλικό...
  6. Μ

Γειά σας!

Γειά σε όλους! Ονομάζομαι Δημήτρης-Άγγελος και είμαι 14. Οτιδήποτε έξω απο αυτόν τον κόσμο με συναρπάζει. Βιβλία άρχισα να διαβάζω πρόσφατα και έχω ξετρελαθεί! Φυσικά είμαι λάτρης της φανταστικής λογοτεχνίας όμως είμαι ανοιχτός και σε άλλα είδη. Ώραιο φαίνεται το forum...