Search results

1. Ά

Ποιο βιβλίο διαβάζεις τώρα;

Μόλις βρήκα το τενεκεδένιο ταμπούρλο από τις εκδόσεις ΕΣΤΙΑ και είμαι έτοιμος να το ξεκινήσω. Ψάχνω πόσο καιρό τα Μάτια του Αλδαπουέρτα αλλά τίποτα. Από την άλλη δεν πίστευα ότι θα βρω το τενεκεδένιο ταμπούρλο, οπότε...!
  2. Ά

Προτείνετε βιβλία. Εδώ.

Εγώ θα προτείνω ένα βιβλίο που απλά μου άρεσε, θέλω να πω πως δεν είναι κάτι από τα καλύτερα που έχω διαβάσει απλά με ενθουσιάστηκα με την μέθοδο που χρησιμοποιεί ο συγγραφέας προκειμένου να αναλύσει την πολιτική φιλοσοφία και όχι μόνο. Είναι "Ο κόσμος της Σοφίας", αρκετά εύπεπτο βιβλίο, όμορφα...
  3. Ά

Ποιo βιβλίο αγόρασες σήμερα;

Εντόπισα τον "Άτλα του ουρανού" που είναι αρκετά σπάνιο και έχω σκοπό να το αγοράσω αν όλα παν καλά!
  4. Ά

"Δύσκολα" βιβλία για απαιτητικούς αναγνώστες

Κάτι που δυσκόλεψε εμένα και δεν το έχω τελειώσει είναι το 2666 του Bolano. Πέρα ότι ζυγίζει 5 κιλά ας πούμε, λόγω τον 1000+ σελίδων κατάφερα να πλησιάσω μέχρι την 600 κάτι!
  5. Ά

Ποιο βιβλίο δανείστηκες σήμερα (και γιατί);

Σήμερα δανείστηκα το βιβλίο "Σπίτι από φύλλα" γιατί πήρα την απόφαση πως όσα χρόνια και αν το ψάξω δεν θα το βρω. Τι κρίμα που μόλις το τελειώσω θα το επιστρέψω και πόσο τυχερός ο φίλος που το έχει!
  6. Ά

Ποιο βιβλίο διαβάζεις τώρα;

Καλησπέρα σε όλους! Μόλις σήμερα ξεκίνησα το καινούριο βιβλίο του Δημήτρη Τσολάκη "Πέφτουν Αστέρια" από Απόπειρα! Καταπληκτική νουβέλα! Αξίζει, το προτείνω!