Search results

1. Α

Λένα Μαντά: "Ήταν ένας καφές στη χόβολη"

Τίτλος: Ήταν ένας καφές στη χόβολη Πρωτότυπος τίτλος: Τη μέρα που σε γνώρισα Συγγραφέας: Λένα Μαντά Γλώσσα: Ελληνικά Εκδόσεις: Ψυχογιός Έτος έκδοσης: 2014 Έτος πρώτης έκδοσης: 2001(Ελληνικά) Διαστάσεις: 21x14 Αριθμός σελίδων: 344 ISBN: 618-01-0472-7 Το βιβλίο αυτό κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο...
  2. Α

Λένα Μαντά: "Η άλλη πλευρά του νομίσματος"

Τίτλος: Η άλλη πλευρά του νομίσματος Συγγραφέας: Λένα Μαντά Γλώσσα: Ελληνικά Εκδόσεις: Ψυχογιός Έτος έκδοσης: 2008 Διαστάσεις: 21x14 cm Αριθμός σελίδων: 440 ISBN: 978-960-453-353-4 Γράφω λοιπόν την πρώτη μου παρουσίαση! Συγνώμη με την εμμονή μου με την Μαντά, αλλά είμαι νέα αναγνώστρια και...
  3. Α

Λένα Μαντά:"Nτάτα" - "Όσο Αντέχει η Ψυχή"

Το πρώτο βιβλίο που πρέπει να διαβάσει κανείς είναι το Όσο αντέχει η ψυχή και μετά έρχεται η ιστορία της Ντάτα. Τα σχόλια μου για το πρώτο είναι ότι πάλι επικρατεί η υπερβολή, αφού αυτή η γυναίκα είναι τόσο άτυχη στη ζωή της που δεν χωράει ο ανθρώπινος νους! Με ενόχλησε το γεγονός ότι από την...
  4. Α

Λένα Μαντά : "Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι"

Θα συμφωνήσω στο ότι υπήρχε υπερβολή στο βιβλίο αυτό. Βέβαια είναι μυθιστόρημα επομένως είναι και αναμενόμενη η υπερβολή. Όμως όταν λέμε Μαντά αμέσως λέμε για το σπίτι δίπλα στο ποτάμι. Είναι πλέον κλασσικό! Το διάβασα και αυτό γρήγορα μιας και έχω διάβασει αρκετά από τα βιβλία της και πλέον...
  5. Α

Λένα Μαντά : "Έρωτας σαν βροχή"

Το πρώτο βιβλίο που διάβασα φέτος! Ενθουσιάστηκα! Έκλαψα, ζήλεψα την αγάπη του Παύλου για την Κλαίλια και θα ήθελα πολύ να διαβάσω του Ξενόπουλου που ουσιαστικά η ιδέα είναι κάπως σχετική, αν μπορώ να το πω αυτό, με της Μαντά. Ήταν το πρώτο βιβλίο της Μαντά που διάβασα. Με κέρδισε από τις...
  6. Α

Αγαπημένο βιβλίο

Καλημέρα, Εμένα το αγαπημένο μου βιβλίο είναι παιδικό! Και είναι ο μικρός πρίγκιπας! Ήταν το πρώτο βιβλίο που μου χάρισαν σαν παιδί και μου έχει μείνει στην καρδιά μου! Είναι το βιβλίο που διαβάζω ξανά και ξανά! Με γοητεύει η αθωότητα του πρίγκιπα και με κάνει να νιώθω και εγώ παιδί! Θεωρώ ότι...
  7. Α

Καλώς σας βρήκα!

Καλησπέρα και καλό μήνα! Λέγομαι Ανθή και έχω ξεκινήσει να διαβάζω βιβλία το τελευταίο διάστημα. Απαράδεκτο για τα 24 μου χρόνια αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ! Βρήκα το φόρουμ σας σε μία αναζήτηση για κάποιο τίτλο που έψαχνα και βρήκα πολύ ενδιαφέρον περιεχόμενο! Μπορεί να μην έχω πολλά να...