Search results

1. Βαρτιμαίος

Ποια βιβλία δεν αντέξατε να τελειώσετε και για ποιο λόγο;

Έχω διαβάσει περίπου 30 βιβλία του Stephen King. Τα περισσότερα τα έχω απολαύσει, ωστόσο αυτήν την ΄΄Ονειροπαγίδα'' δεν την τελείωσα ποτέ και ούτε πρόκειται. Αυτή η μετάβαση από το κλειστοφοβικό κλίμα της απομόνωσης στην καμπίνα μέσα στο δάσος με συνθήκες χιονιά σε υπόθεση αμερικάνικης ταινίας...
  2. Βαρτιμαίος

Προτάσεις για σειρές

Είναι HBO άρα μάλλον το έχει η vodafone tv.
  3. Βαρτιμαίος

Ποιο βιβλίο τελείωσες σήμερα;

Είχα διαβάσει την πρώτη έκδοση του I am Legend ως μαθητής και είχα ενθουσιαστεί. Χρόνια μετά είδα την ταινία και είχα μείνει άφωνος σε φάση δε μπορεί δε θυμάμαι καλά, μάλλον άλλο βιβλίο θα είχα διαβάσει, αποκλείεται να είναι αυτή η ταινία η μεταφορά του. Καταραμένο Χόλιγουντ! Πρόσφατα διάβασα...
  4. Βαρτιμαίος

Προτάσεις για σειρές

Αξίζει το βιβλίο Sharp Objects; Για τον Καστανάνθρωπο εγώ είχα δει την σειρά πριν το βιβλίο και μου είχε αρέσει αρκετά, τώρα αν έχεις διαβάσει το βιβλίο προφανώς δεν αξίζει αφού χάνει και το σασπένς που έχει.
  5. Βαρτιμαίος

Εμείς απέναντι στον Φασισμό και τον Ρατσισμό

Αφού πιάσαμε το θέμα θα προτείνω ένα βιβλίο που αγγίζει την ρίζα του προβλήματος . Ρατσισμός και κοινωνική αδικία. Μεταναστευτικό , συστηματική εκμετάλλευση και περιθωριοποίηση. Φτώχεια και εγκληματικότητα. Η Ζούγκλα από τον Upton Sinclair γραμμένη στις αρχές του 20ου αιώνα περιγράφει την...
  6. Βαρτιμαίος

Προτάσεις για σειρές

Θα προτείνω 3 σειρές βασισμένες στο crime με έντονα δραματικά στοιχεία. Σειρές μίας σεζόν και ολοκληρωμένες ώστε να μην περιμένει κανείς 1 χρόνο για την συνέχεια και στο τέλος να του λέει το κάθε νετφλιξ ''α συγνώμη δε βγάλαμε αρκετά χαρτιά, κομμένη η χαζομαρούλα σου''. 1. The Outsider από...
  7. Βαρτιμαίος

Χαιρετώ τους βιβλιοφάγους του ντουνιά

Πρώτα από όλα σας ευχαριστώ όλους για το καλωσόρισμα. Όχι δεν πέφτεις έξω, αξέχαστος χαρακτήρας όντως!
  8. Βαρτιμαίος

Από πού το παρωνύμιό σου;

Από την τριλογία του Jonathan Stroud '' Η τριλογία του Βαρτιμαίου'' και τον καλύτερο δαίμονα όλων των βιβλίων όλων των κόσμων.
  9. Βαρτιμαίος

Ποιο βιβλίο διαβάζεις τώρα;

Αυτή τη στιγμή διαβάζω το ''Το ένστικτο'' από Audrain Ashley και το ''Αρχίζουμε από το Τέλος'' από Chris Whitaker. Θρίλερ αμφότερα, ψυχολογικό δράμα το πρώτο , μυστήριο- δράμα το δεύτερο. Page turner και τα 2 χωρίς ανάσα...
  10. Βαρτιμαίος

Χαιρετώ τους βιβλιοφάγους του ντουνιά

Καλημέρα στην όμορφη παρέα σας , νέο μέλος εδώ. Ελπίζω να ανταποδώσω έστω στο 0.001 % τις προτάσεις, την πείρα και τις εμπειρίες που θα λάβω γύρω από τον κόσμο του βιβλίου μέσα από αυτό το φόρουμ.